- 29 Mart 2010
- 714
- 6
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.201
2. level 4ü yapıcam ama valla çok zorluyo özellikle twist ve öne arkaya adım hareketinde geberiyorum yapmaaya korkuyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. level 4ü yapıcam ama valla çok zorluyo özellikle twist ve öne arkaya adım hareketinde geberiyorum yapmaaya korkuyorum ya
hiççç üşenmeden ilk sayfadan bu sayfaya kadar okudum. Hepinizi tebrik ediyorum
bende 1 aydır pilatese gidiyorum, özellikle göbek bölgesinden incelmek için diğer kısımlarda sıkıntı yok. Ama ne yazık ki 1 ay sonunda bel-göbekten 1 cm gitmiş, Hiç istemediğim halde popodan 5 cm bu gidişle dümdüz olacak diye korkuyorum.
1 ayda aldığım sonuç ortada ee sizin resimlerde ortada... bende başlamaya karar verdimm, gerçi sayfayı her açtığımda karar veriyorum ama uygulamaya gelince bişi yapmıyorum.
şimdi, pzrtesi - çrşb - cuma pilates günlerim, acaba diğer günlerde 30d yapsam bana bi faydası olur mu dersiniz? yoksa pilates günlerinde de yapmaya devam edip 10+10+10 u mu uygulayayım ?
movenius,
yazdığını okuyunca mazi gözümde belirdi
aynı hareketlerde nefessiz kalıyordum ben de...öne arkaya adım atılan harekete dikkat et, dizlerini zorlamadan, hareketin hakkını vermeden yap gerekirse
canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr...Level 1 ile ilgili farklı farklı videolar var
level 1-part1
level1-part2
level1-part 3diye
ayyy çözemedim bu işi
canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr...
ruuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/QUOT
geldim kaydediyorum. anlamaya çalışıyoruummm
canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr...
ruuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
izledim anladım alt katım boş şu an sanırım rahat yaparım sabahtan yalnız ağırlığım yok mevcut, siz neler kullanıyorsunz alternetif bir şeyler var mı yoksa alayım mı