Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

günaydın kızlarrrrr her yerim ağrıyor ama vazgeçmek yok şimdi level1 3. yapacağım.sabah tartıldımmmmm 59.4 geldim.hedefe yaklaşıyorummmm :KK52::KK52:

canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr... :KK30::KK30::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ruuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Çok teşekkür ederim canım soal yaa
Düğüne kadar git olmam laızm
30 gün boyunca yapıcam kesinlikle

allah'ımm sana geliyorummmmm :KK55:

an itibariyle level 1 -1. günü yaptım ama yarına nolurum hiçbi fikrim yok.. 1 aydır düzenli pilatese gidiyorum kondisyonumda iyi sayılır ama resmen kösüldümm:KK37:
Anacım nedir bu kadınların çilesi yaaa, 2 gram verip 3 cm incelicez die yapmadığımız kalmıyorr...
Sana güveniyorum Jillian ablaaa, son umudumsunn :KK16:

ben 1 litrelik pet şişeleri su doldurdum onlarla yapıyorum

bende dün 1/1 yaptım çok zorlanmadım

dah aönce leslie yapıyordum 10 gündür filan
ama üst bacakalrımda ağrı var

günaydın kızlarrrrr her yerim ağrıyor ama vazgeçmek yok şimdi level1 3. yapacağım.sabah tartıldımmmmm 59.4 geldim.hedefe yaklaşıyorummmm :KK52::KK52:

Günaydın camm
inş bende hedefi görürüm
bu listeyi mi uyguluyorusn
kendi diyetinimi yapıyrosun

Günaydın camm
inş bende hedefi görürüm
bu listeyi mi uyguluyorusn
kendi diyetinimi yapıyrosun[/QUOTE]

canım ben pilates hareketlerı evde leslie ile yuruyorum bırde oklava ile bel hareketlerı yapıyorum.jıllian ilede 3 gündür yapıyorum kilo vermem hızlandı 3 gündür kesınlıkle işe yarıyor.sabah yapıyorum metobozlızma daha hızlı çalışıyor emınım.ben sabahları hafıf bır kahvaltı ypıyorum.öğlen salata yoğurt haşlanmış tavuk yada ssebze yemeği.aralarda meyve.akşamda yıne öğlen gıbı yada nesfıt yıyorum.akşam 6 dan sonra hiçbırşey yemıyorum.ve gunde 3-4 litre su içiyorum.inşallah sende ulaşırsın canımm

Arkidişler.... Şimdi 1 Haftaya babam ve annem geliyor İstanbuldan 1 temmuzda... Ben 2 gündür yapamadım :KK43: daha doğrusu yaptım ama cumartesi günü yarım yapabildim bebeğim ağladı bende uyuya kalmışım amadün hiçyapmadım şimdi ben nasıl devam etmeliyim anlamadım ara verdiğim için tekrar baştanmı başlıcam?

4 gün yapıp ara verdin sanırım.. arayı uzatmadan kaldığın yerden devam edebilirsin. annen baban sendeyken daha kolay yaparsın aslında... onlar bebeği severlerken yapabilirsin.... zaten 25 dakika bişey... hem ağrılı günler onlar varken geççer . bacak ağrısı zor oluyor... anen işlerinde yardımcın olur işte.. yada 1 hafta daha ara verip en baştan başlayabilirsin... sen bileceksin bunu... ama ok başla bırak yaparsan işe yaramaz bence

Son düzenleme:
Slm kızlar bende 1/1ini yapmıştım dün sabah kalktım kollarım ve bacak kaslarım çok fena sızlıyor hareket ettirince. Hareketlerin 10/7sini yapabiliyorum bırakıyordum ilk gün olduğu için sanırım. Ben bunun yanında ayran detoksuda yapıyorum. İnş. bi faydasını görürüm.

kilom:62.30, boy:1.63

level 2/5 bittiiiiiii artık daha kolay geliyor ilk 3 gün level 2 de çok zorlanmıştım :KK76:

bu arada dambılları uzun süre kullanmak istiyosanız demir olanlardan alın diğerleri kum oluyor ve açılıp dökülüyor diye duymuştum

Son düzenleme:
bugün önce 15 dak yürüyüş ve koşu, üstüne 30 day level 2, onunda üstünee killer buns&thighs level 1 yaptım ama ancak yarım saatini, level 1 40 dak sürüyo ama ben 30 dak ancak yapabildim.. bitti sonra pilim.. oğlan uyanmasın diye dua ettim resmen, çünkü o an uyansa bile kucağıma alacak halim yoktu.. duş aldım da kendime geldim.. off, bu kadar zorlamamak gerektiğini biliyorum ama çok heves ettim şu killer buns a.. neyse, level 3 çok daha kolay diyodunuz ya, yarın level 2 de son günüm, level 3 e geçince sabah 30 day shred, level 3 akşam da killer buns level 1.. ancak böle olur, üst üste olmuyo..
yarın foto çekecem yine, çook heyecanlıyım aradaki fark için.. şimdi ayna da bakınca fark olduğunu görebiliyom ama önemli olan iki resim yan yanayken nasıl görüneceği... :KK8::KK8::KK8::KK8:

movenius linkler için çok saol, süper oldu indirdim bileeee bi çoğunu..

Son düzenleme:
Level1/2 bitti $terleyen.gif

X