Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben level 3e geldim. yoksa katılırdım.

Bende bugün başladım 1. Seviyeye..pzrtesi günü diyete başlamıştım ölçülerimi de ozaman almıştım.şimdilik 1 Kilo gitti.sporla inşallah en kısa zamanda doğum kilolarımdan kurtulurum haftalık olarak sizinle paylaşmaya çalışacağım :)

ben yeni başlamak istiyorum ama kafama bişey takıldı şimdi level 1i 10 gün boyunca tekrar mı edecez yoksa her güne farklı videoları var mı ?

ben yeni başlamak istiyorum ama kafama bişey takıldı şimdi level 1i 10 gün boyunca tekrar mı edecez yoksa her güne farklı videoları var mı ?
Her level 10 gün sürecek 1 den sonra 2 sonra 3 ben 3.yü izlesene den bulmuştum youtube da yoktu ve cok faydasını gördün acayip sikilastiriyor tavsiye ediyorum

Her level 10 gün sürecek 1 den sonra 2 sonra 3 ben 3.yü izlesene den bulmuştum youtube da yoktu ve cok faydasını gördün acayip sikilastiriyor tavsiye ediyorum
aslında benim kilodan ziyade sıkılaşmaya istiyacım var. Siz hergün yaparak mı sıkılaştınız ? ne kadar zaman da sonuç aldınız peki ?

aslında benim kilodan ziyade sıkılaşmaya istiyacım var. Siz hergün yaparak mı sıkılaştınız ? ne kadar zaman da sonuç aldınız peki ?
3 level toplam 30 gün 2. Level dan 8 gün yaptım dizlerimi çok yordu için 1 gün ara verdim yanlış hatırlamıyorsam gerisini aralıksız yaptım 2. Levela geçtiğinde farkı hissediyorsun

Ben 5~6gün leslie yaptım bence çok faydalı 3gündür de jillian a başladım üst bacak kalça kisminda epey ağrı yapıyor, şimdi 52,5kiloyum 3~4 kilo versem yetecek ama bakalım

arkadaşlar bende başlamak istiyorum bacak basen sorunum yok
belim kalın ve yanda az da olsa simitler var bu program işe yararmı

merhaba kızlar,eskiden yapıp level 3 ü tamamlayamamıştım,jillianı çok seviyorum çok sempatik bi hatun,2 gün önce başladım level 1 de 3. günüm bugün,aksilik olmadığı sürece devam edicem..kardiyo için gerçekten uygun bi program
ben level1 den sonra six pack 6 weeks olanı da yapıyorum :) tavsiye ederim

ben yeni başladım sayılır
ölçülerimi ve kilomu alıyorum ara ara
istersen katılabilirsin
benim sayfamda jillian yapan 2 arkadaşım daha var :)

ben yeni başladım sayılır
ölçülerimi ve kilomu alıyorum ara ara
istersen katılabilirsin
benim sayfamda jillian yapan 2 arkadaşım daha var :)

Merhaba,
valla istikrarsızlıktan ölüyorum, kafayı yiyecem biri beni sağlam dövsün artık. hergün yeni bir fikirle spor yapıyorum tamamlayamıyorum, sonunu get,remiyorum, nefret ediyorum kendimden
senin sayfan nerede. link versene canım. ya ne olur ne yap et motive eder misin beni. ölçülerini kilonu değişimlerini paylaşır mısın sık sık. valla artık ne yapacağımı şaşırdım. sen ilerlemeden birlikte devam edelim...

o bende de vardı,şükür yaklaşık 1 aydan fazladır spor yapıyorum,sayfamı buldun sanırım :) link vermiyorum o yüzden,sayfamda değişimlerim yazıyor cnm :)

Kızlar bundan sonra ripped e geçmek istiyorum ama 4.leveli bulamıyorum link atabilecek biri varsa atabilir mi
6week six pack in de 2.leveli yok bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…