- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.521
ben level 3e geldim. yoksa katılırdım.kızlar merhaba, acaba şuan jillian yapanlar olarak kendimize ölçüler ve kilolarla birlikte yarışma tarzı bişey mi yapsak. gaza gelmek amaçlı. katılmak isteyenler olursa yazsın lütfen. en azından buraya karşı sorumluluğumuz olur bırakmayız. ne diyorsunuz?
Her level 10 gün sürecek 1 den sonra 2 sonra 3 ben 3.yü izlesene den bulmuştum youtube da yoktu ve cok faydasını gördün acayip sikilastiriyor tavsiye ediyorumben yeni başlamak istiyorum ama kafama bişey takıldı şimdi level 1i 10 gün boyunca tekrar mı edecez yoksa her güne farklı videoları var mı ?
aslında benim kilodan ziyade sıkılaşmaya istiyacım var. Siz hergün yaparak mı sıkılaştınız ? ne kadar zaman da sonuç aldınız peki ?Her level 10 gün sürecek 1 den sonra 2 sonra 3 ben 3.yü izlesene den bulmuştum youtube da yoktu ve cok faydasını gördün acayip sikilastiriyor tavsiye ediyorum
3 level toplam 30 gün 2. Level dan 8 gün yaptım dizlerimi çok yordu için 1 gün ara verdim yanlış hatırlamıyorsam gerisini aralıksız yaptım 2. Levela geçtiğinde farkı hissediyorsunaslında benim kilodan ziyade sıkılaşmaya istiyacım var. Siz hergün yaparak mı sıkılaştınız ? ne kadar zaman da sonuç aldınız peki ?
siz kaç cm inceldiniz önce ve sonra beden ölçülerinizi yazarmısınız3 level toplam 30 gün 2. Level dan 8 gün yaptım dizlerimi çok yordu için 1 gün ara verdim yanlış hatırlamıyorsam gerisini aralıksız yaptım 2. Levela geçtiğinde farkı hissediyorsun
Başlamadan önce beden olculerimi almamistim malesefsiz kaç cm inceldiniz önce ve sonra beden ölçülerinizi yazarmısınız
gözle göülür bir şekild sıkılıştınız ama demiBaşlamadan önce beden olculerimi almamistim malesef
canım eğer belin kalın ise göbek üstüne yoğunlaşarkadaşlar bende başlamak istiyorum bacak basen sorunum yok
belim kalın ve yanda az da olsa simitler var bu program işe yararmı
youtbe de vardır dimi videolar felan canımm :)canım eğer belin kalın ise göbek üstüne yoğunlaş
six pack 6weeks var müthiş bişey :)
var cnm jillian michaels yaz zaten çıkıyor hepsi...hatunun bütün videoları mevcut..youtbe de vardır dimi videolar felan canımm :)
çok teşekkür ederim ya acil başlamam lazım
ben yeni başladım sayılırkızlar merhaba, acaba şuan jillian yapanlar olarak kendimize ölçüler ve kilolarla birlikte yarışma tarzı bişey mi yapsak. gaza gelmek amaçlı. katılmak isteyenler olursa yazsın lütfen. en azından buraya karşı sorumluluğumuz olur bırakmayız. ne diyorsunuz?
ben yeni başladım sayılır
ölçülerimi ve kilomu alıyorum ara ara
istersen katılabilirsin
benim sayfamda jillian yapan 2 arkadaşım daha var :)
o bende de vardı,şükür yaklaşık 1 aydan fazladır spor yapıyorum,sayfamı buldun sanırım :) link vermiyorum o yüzden,sayfamda değişimlerim yazıyor cnm :)Merhaba,
valla istikrarsızlıktan ölüyorum, kafayı yiyecembiri beni sağlam dövsün artık. hergün yeni bir fikirle spor yapıyorum tamamlayamıyorum, sonunu get,remiyorum, nefret ediyorum kendimden
senin sayfan nerede. link versene canım. ya ne olur ne yap et motive eder misin beni. ölçülerini kilonu değişimlerini paylaşır mısın sık sık. valla artık ne yapacağımı şaşırdım. sen ilerlemeden birlikte devam edelim...
shred 4 level değil ki?Kızlar bundan sonra ripped e geçmek istiyorum ama 4.leveli bulamıyorum link atabilecek biri varsa atabilir mi
6week six pack in de 2.leveli yok bulamıyorum