Merhabalar,
Ben de dün itibariyle shred de level 3 ü bitirdim.
Kilolu biri değilim, 36 beden giyiyorum ama vücudum hiç sıkı değil. Daha önce düzenli şekilde callenatics ve ballet beatiful videolarını da yaptım. Süre fayda olarak bakarsak Jillian yarım saatte diğerlerinden daha etkin sonuç aldırıyor diyebilirim.
Kollarımda triceps bölgelerinin yumusaklığından ve az da olsa sarkıklığından şikayetçiydim, daha öncesinde de kol arkasını çalıştıran her gün düzenli olarak 10 ya da 15 dakikalık videolar yaptıysam da hiç birinden bu kadar fayda görmemiştim. En çok kollarımı toparladı.
Onun haricinde ön üst bacak ve diz altlarında da gözle görülür sıkılaşma var.
Alt göbeğimdeki bombe de kenarlardan ortaya doğru küçüldü fakat hala var.
30 günlük programı yayarak ve ara vererek yaklaşık 35-40 gün arası bitirdim.
her level a başladığımda önce kolay hareketleri yapan kızı izledim 1 hafta içinde zor olana geçtim.
Level 3 ün sonuna geldiğimde bile hala tam yapamadığım bir iki hareket var. 1-2 v3 kg luk ağırlıkları dönüşümlü olarak kullandım. 3 kg her zaman için zorladı. Kendimi daha enerjik hissettiğim günler 3 kg luk ağırlıklarımı kullandım, daha yorgun olduğum günlerse 1 ve 2 kg yu dönüşümlü olarak değişik hareketlerde kullandım.
Bu haftasonu ripped programına başlayacağım.
Bu program çok kilolu bayanlar için uygun olmayabilir. Yarım saat içinde çok fazla zıplama ve kolların üzerinde plank hareketi var. Dizlerde ve kol bileklerinde ağrıya ya da incinmelere yol açabileceğini düşünüyorum.