- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.541
Yok canım shred degil ripped benim dediğim zaten shred yapıyorum bu bitince ona geçmek istiyorum ama 4.level yokshred 4 level değil ki?
6w6p nin 2. levelini bende arıyorum hala bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım shred degil ripped benim dediğim zaten shred yapıyorum bu bitince ona geçmek istiyorum ama 4.level yokshred 4 level değil ki?
6w6p nin 2. levelini bende arıyorum hala bulamadım
hıımm pardon cnm :)Yok canım shred degil ripped benim dediğim zaten shred yapıyorum bu bitince ona geçmek istiyorum ama 4.level yok
leveller 10 ar gün cnm,shred programında sanırım dinlenme yokMerhaba arkadaşlar
Bende jilliana baslayacam 1 aylık bir program yapacam kendime. Bir de pilates. Iki sorum olacak size
1 leveli kaç gün yaptıktan sonra 2 veya 3 e geçmek gerekiyor.
2. SoruMDA her gün mu yapmalıyım, pilates i hangi günler yapayım.
Ben de başlayacağıııım
Teşekkür ederim canım. Bendeki gelişmeleri paylaşırım inşallahleveller 10 ar gün cnm,shred programında sanırım dinlenme yok
bana kalırsa pilatesi ondan sonra yaparsan kasları açmış olursun
bence zaman kaybetme hemen başla
başlamadan çnce ölçülerini not et derim :) farkı sende göreceksinTeşekkür ederim canım. Bendeki gelişmeleri paylaşırım inşallah
Ettim bilebaşlamadan çnce ölçülerini not et derim :) farkı sende göreceksin
bu da zaten sporla münkün :)Ettim bile
Benim üst bölgem incecik alt bölgem kalın maalesef kollarimin daha güçlü asagi taraglfin da incelmesini istiyorum. 172 boyunda 68 kiloyum.
cnm bence shredi tamamla önce öyle yapmabende kismetse bugun basliyorum. 1 gun 30 day shared, 1 gun ripped in 30 olarak devam edicem. tum videolar bende mevcut hepsini torrent le indirmistim. baska turlu olmuyo bulamazsiniz. devamini getirebilirsem sonuc paylasirim tabikii
var canım da nasıl gönderirim bilmiyorum kiiicnm bence shredi tamamla önce öyle yapma
shred 30 gün sürüyor zaten
ha yanına shredin diğer videolardan ekle mesela ben 6w6p yapıyorum
sende 6 weeks 6 pack level2 var mı peki?
bi türlü bulamıyorum
Link falan yok mu canım bize bi el atsan da videolari alabilsek süper olurduvar canım da nasıl gönderirim bilmiyorum kiii
ne arasan var bende
konu açtı egzersizler kısmında mevcutLink falan yok mu canım bize bi el atsan da videolari alabilsek süper olurdu
takılma herkesin bünyesi aynı değil..bi de o kadar spor yapıp yediklerine dikkat etmeyenlerde oluyor..takılma yok yereBugün 8.günümdü inceliyorum gibime geliyor ama bilemiyorum, forumda 1ay yaptım 1kilo verdim bıraktım diyenler var insanın canı sıkılıyor.
Aynen bugün tartildim kilo vermişim 10günde,eşim de zayıfladın diyor galiba işe yarıyor jilllianla devam :)takılma herkesin bünyesi aynı değil..bi de o kadar spor yapıp yediklerine dikkat etmeyenlerde oluyor..takılma yok yere
senin adına sevindim cnm :) işe yarıyor demekki değil mi? :)Aynen bugün tartildim kilo vermişim 10günde,eşim de zayıfladın diyor galiba işe yarıyor jilllianla devam :)
Bende 4.leveli yok bulamadım bi türlü ben de link alabilir miyim lütfengonderdim canim evet benim de durumum aynen oyle ama bu ise yarayacak