Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaşlar
Bende jilliana baslayacam 1 aylık bir program yapacam kendime. Bir de pilates. Iki sorum olacak size
1 leveli kaç gün yaptıktan sonra 2 veya 3 e geçmek gerekiyor.
2. SoruMDA her gün mu yapmalıyım, pilates i hangi günler yapayım.

leveller 10 ar gün cnm,shred programında sanırım dinlenme yok
bana kalırsa pilatesi ondan sonra yaparsan kasları açmış olursun

Ben de başlayacağıııım

bence zaman kaybetme hemen başla

leveller 10 ar gün cnm,shred programında sanırım dinlenme yok
bana kalırsa pilatesi ondan sonra yaparsan kasları açmış olursun

bence zaman kaybetme hemen başla
Teşekkür ederim canım. Bendeki gelişmeleri paylaşırım inşallah

başlamadan çnce ölçülerini not et derim :) farkı sende göreceksin
Ettim bile
Benim üst bölgem incecik alt bölgem kalın maalesef kollarimin daha güçlü asagi taraglfin da incelmesini istiyorum. 172 boyunda 68 kiloyum.

bende kismetse bugun basliyorum. 1 gun 30 day shared, 1 gun ripped in 30 olarak devam edicem. tum videolar bende mevcut hepsini torrent le indirmistim. baska turlu olmuyo bulamazsiniz. devamini getirebilirsem sonuc paylasirim tabikii

bende kismetse bugun basliyorum. 1 gun 30 day shared, 1 gun ripped in 30 olarak devam edicem. tum videolar bende mevcut hepsini torrent le indirmistim. baska turlu olmuyo bulamazsiniz. devamini getirebilirsem sonuc paylasirim tabikii
cnm bence shredi tamamla önce öyle yapma
shred 30 gün sürüyor zaten
ha yanına shredin diğer videolardan ekle mesela ben 6w6p yapıyorum
sende 6 weeks 6 pack level2 var mı peki?
bi türlü bulamıyorum

Bugün 8.günümdü inceliyorum gibime geliyor ama bilemiyorum, forumda 1ay yaptım 1kilo verdim bıraktım diyenler var insanın canı sıkılıyor.

Bugün 8.günümdü inceliyorum gibime geliyor ama bilemiyorum, forumda 1ay yaptım 1kilo verdim bıraktım diyenler var insanın canı sıkılıyor.
takılma herkesin bünyesi aynı değil..bi de o kadar spor yapıp yediklerine dikkat etmeyenlerde oluyor..takılma yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…