- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.501
Yılın belli zamanları buraya uğramazsam olmaz
Bi dönem istikrarlı bir şekilde bu programı yapmıştım, çok faydasını gördüm. Hatta uzun bi süre bu programın ekmeğini yedim. Vücudum 'bu gerizekalı bi daha spor yapmaz, koruyabildiğim kadar bu formu koruyayım' dedi sanırım
Şimdi tekrar başladım, malum geldi bahar ayları titrer karın yağları...
Bugün Level 1/4'ü bitirdim. Umarım yine faydasını görürüm :)
Kaç kiloyla ve bedenle başlamıştın canim? Kilonda eksilme oldu mu? Beslenmen nasıldı?
Merhaba ben de emziriyorum ve fazla olan 12 kilomu vermek istiyorum. Bebeğim ek gıdaya geçene kadar diyet yapmak istemiyorum. Bu yolla kilo verebildin mi acaba ? Yoksa sadece sıkılaşma mı oldu?Canım diyet yapmadım emziriyorum
bacaklarin incelmis miydiBunu yazdıktan sonra level 1'i tamamlayabildim, fakat fazla zorladığım için bacağımda sıkıntı yarattı, ben de ara verdim. Sonra da finaller girince devam edemedim :)
İlk yaptığım zaman 53 ile başlamıştım 48'e düştüm. Çok kola içen biriyim, o dönem kola içmeyi bırakmıştım, kalori hesabı yapıyordum sürekli, az ama sık yiyordum bir de her lokmada 20'ye kadar sayıyordum. O dönem çok faydasını gördüm.
Yalnız bunu yaparken fazla zorlamamanı tavsiye ederim
Evet dumbell ve bir egzersiz matı gerekiyor. Spor geçmişin ne bilmiyorum ama dumbell olarak birer kilo kullanabilirsin.Merhaba arkadaşlar, spor salonuna gidiyorum onunla birlikte bu programa başlamak istiyorum ama çok fazla sayfa var, araştırma imkanım olmadı. Programın gerektirdiği alet var mı? Dumbell vs. gibi?
Ben uyguluyorum. Birbirimize destek olabiliriz başlamayı düşünüyorsanbu programı uygulamayı düşünüyorum ama aktif bir topik yok sanırım
ben bugün başlamayı düşünüyorum. aslında yapabileceğim başka bir program var mı diye baktım ama en etkili bu sanırımBen uyguluyorum. Birbirimize destek olabiliriz başlamayı düşünüyorsan
Aynen bende anlamadımsanırım yotutube da yok.ındırmek gerekiyor. 1/9 3/4 falan bazı rakamalrdan bahsedilmiş.anlayamadım.
adassızz ben de rabia :)Aynen bende anlamadım