- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.561
nasıl gidiyor cnmBende 4.leveli yok bulamadım bi türlü ben de link alabilir miyim lütfen
Canım level2 deyim bugün 2.gündü güzel gidiyor şimdilik ama rippede geçince level eksiğim olacak bakalım ona gecebilecek miyim , seni callaneticste de gördüm onunla ilgili ne düşünüyorsun onu da yapıyor musunnasıl gidiyor cnm
selammm, sende bendensin.hiç istikrar sağlayamıyorum bende malesef. 30DS yapıyorum benimde 4/30 oldu :) nacizane bir tavsiyem olacak, bi an gaza gelip çok yüklenme o zaman çok çabuk pes ediyorum. az yap ama her gün yap sporunu. ben mesela bu bi aylık rutin olarak 30 DS + 2 tane iç bacak herketi var onu yapıyorum. bu şekilde çok rahat götürebilirim diye düşünüyorum. ölçülerini not almayı unutma sakın . görüşmek üzere başarışlarrMerhaba kızlar :) bir türlü süreklilik sağlayamadığım sporda sanırım istediğimi yakalıyor gibiyim.
Her gün en az 15 dk trambolinde zıplayıp ardından birkaç yer hareketi yaparak başladım yaklaşık 10 gün önce. 3 gündür de 30DS yapıyorum, üstüne bi 10 dk kadar da trambolinde zıplıyorum. bazen de ekstra bacak hareketi ekliyorum falan. Yarın 4. günüm. :) Evdekiler inceldiğimi söylemeye başladı ama moral olsun diye mi diyolar yoksa gerçek mi bilemiyorum
Sevmeye başladım bu spor işini ki ben normalde çok çok hareketsiz bi insanım. :)
30DS’e başlamadan önce yaptığım ölçümlere göre, 17 günde toplamda 9.5 cm incelmişim ve 1.1 kilo vermişim. Eksilme oranı iyi mi yoksa az (yetersiz) mı bilmiyorum; ama bu 30 günlük programı uygulayabilirsem çok daha fazla inceleceğime inanıyorum. Birkaç yıl önce sadece ilk levelı yaptığım halde hayatım boyunca incelemediğim kadar incelmiştim.
Bu arada,
şuanki kilo verme sürecimde katı bir diyet uygulamıyor olsam da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
İlk etapta hedefim 5-7 kilo vermek ama asıl hedefim tartı rakamlarından çok ölçümlerde incelmek... bakalım neler olacak
Şöyle de yazayım tam olsun:
4/30 tamamdır.
Evet, öyle yapmaya çalışıyorum. Spora trambolinle ısındım. Bir saat boyunca sıkılmadan zıplayacak kadar alıştığımı farkedince programa başlamak istedim. Pofu’nun konusunda detaylı ölçümlerim, vs var. Yanlış hatırlamıyorsam oraya takılıyorsun :)selammm, sende bendensin.hiç istikrar sağlayamıyorum bende malesef. 30DS yapıyorum benimde 4/30 oldu :) nacizane bir tavsiyem olacak, bi an gaza gelip çok yüklenme o zaman çok çabuk pes ediyorum. az yap ama her gün yap sporunu. ben mesela bu bi aylık rutin olarak 30 DS + 2 tane iç bacak herketi var onu yapıyorum. bu şekilde çok rahat götürebilirim diye düşünüyorum. ölçülerini not almayı unutma sakın . görüşmek üzere başarışlarr
youtube da var cnm indirmene gerek yok kiBen de level 1'i bitirdim.2.levele başlayacağım ama indiremiyorum.Linki bana da atar mısın?
Bugun level 1 de son gunum level 2 den korkuyorum
Devamlılığı sağlamak adına her gün buraya yazmaya çalışacağım, konu aktif değil fakat yine de herkese merhaba shred severler :)
Level 1'de ikinci günümü tamamladım. Darısı üçüncü güne!