Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar :) bir türlü süreklilik sağlayamadığım sporda sanırım istediğimi yakalıyor gibiyim.

Her gün en az 15 dk trambolinde zıplayıp ardından birkaç yer hareketi yaparak başladım yaklaşık 10 gün önce. 3 gündür de 30DS yapıyorum, üstüne bi 10 dk kadar da trambolinde zıplıyorum. bazen de ekstra bacak hareketi ekliyorum falan. Yarın 4. günüm. :) Evdekiler inceldiğimi söylemeye başladı ama moral olsun diye mi diyolar yoksa gerçek mi bilemiyorum

Sevmeye başladım bu spor işini ki ben normalde çok çok hareketsiz bi insanım. :)

30DS’e başlamadan önce yaptığım ölçümlere göre, 17 günde toplamda 9.5 cm incelmişim ve 1.1 kilo vermişim. Eksilme oranı iyi mi yoksa az (yetersiz) mı
bilmiyorum; ama bu 30 günlük programı uygulayabilirsem çok daha fazla inceleceğime inanıyorum. Birkaç yıl önce sadece ilk levelı yaptığım halde hayatım boyunca incelemediğim kadar incelmiştim.

Bu arada,
şuanki kilo verme sürecimde katı bir diyet uygulamıyor olsam da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

İlk etapta hedefim 5-7 kilo vermek ama asıl hedefim tartı rakamlarından çok ölçümlerde incelmek... bakalım neler olacak

Şöyle de yazayım tam olsun:

4/30 tamamdır.

selammm, sende bendensin.hiç istikrar sağlayamıyorum bende malesef. 30DS yapıyorum benimde 4/30 oldu :) nacizane bir tavsiyem olacak, bi an gaza gelip çok yüklenme o zaman çok çabuk pes ediyorum. az yap ama her gün yap sporunu. ben mesela bu bi aylık rutin olarak 30 DS + 2 tane iç bacak herketi var onu yapıyorum. bu şekilde çok rahat götürebilirim diye düşünüyorum. ölçülerini not almayı unutma sakın . görüşmek üzere başarışlarr

Evet, öyle yapmaya çalışıyorum. Spora trambolinle ısındım. Bir saat boyunca sıkılmadan zıplayacak kadar alıştığımı farkedince programa başlamak istedim. Pofu’nun konusunda detaylı ölçümlerim, vs var. Yanlış hatırlamıyorsam oraya takılıyorsun :)
Bakıp fikir edinebilirsin, tombik bişeyim malesef

Bu arada, buraya yanlış yazmışım. Dün 3. günü yaptım. Bugün 4 olacak. :)

Merhaba herkese. Evlenmeden önce spor yapan biriydim. Ama öyle ağır sporlar değil, spor salonuna gidiyor haftada 3 gün orada aerobik, plates veya aletle çalışıyordum. Evlenince hiç ama hiç bir şey yapmadım. Evlenince evime yakın ve bütçeme uygun spor salonu bulamadığım gibi canım da bir şey yapmak istemedi. Tabi sporu bırakınca nereleri çalıştırdıysam oralardan kilo aldım. Şimdi bırakmamak üzere tekrar başlıyorum. 30 days shredle başlıyorum bugün.

2/30 bitti. Ölçüleri dün almıştım her gün tartılıp haftada bir de ölçmeyi planlıyorum

level3 deyim..
bu yazımın yararı olur mu bilmiyorum ama jillianın ( sadece shred programı değil ) programları sayesinde resmen daraldım..tam anlamıyla 30 gün yapmadım..yani aralarda duraksamalarım oldu bi kaç günlük..ama bırakmadım..her gün jillianla beraber yaklaşık 1-1.5 saat egzersiz yaptım ayın 11 inde 2 ay olacak ve sonuç gerçekten harika :) tavsiye ederim kızlar
öyle gözünüzü de korkutmayın
özellikle level 3 çok rahat yapılıyor :) sadece tavşan gibi zıplamak var sonunda o kadar

Bugun jıllıana basladım. Daha önce dayanamayıp bırakmıştım. Çok zor gelmişti.Şimdi çok rahat bıtırdım bır absler zorladı bırazcık. Daha aksama pılates var.

bugün 30 daya shred level 3 1. gün yapacağım, baya sıkılaşma hissediyorum, body revolution'a başlamak istiyorum videolarını bulamıyorum

30 Day Shred denediğim sporların en iyilerinden biri..
Şu aralar yapmıyorum ama gerçekten etkili.. Herkese tavsiye ederim. 3 video da Youtube da var.. ^^

Devamlılığı sağlamak adına her gün buraya yazmaya çalışacağım, konu aktif değil fakat yine de herkese merhaba shred severler :)

Level 1'de ikinci günümü tamamladım. Darısı üçüncü güne!

Devamlılık için dedim de hiç yazmamışım

1/2 ✔
1/3✔
Akşam üstü 4. günümü yapıcam, vize/jüri haftam olmasına rağmen bırakmamak ümidiyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…