Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

10/02/2016 bildirim

Shred level 2, day 3
( şaka maka bayagı zorluyor level 2 inş alışıcaz bıkac gun sonra

Ya onlar cok zor değil mi? Bununla bir eritme mümkün olmaz ? mi?

Canım zor olmasına zor level 1 de ılk 3-4 gun zorlanmıstım sonra alısıyor vucud rıtme, level 2 ye gelınce bugun 4. Gunum olucak ılk ıkı gun cok zorlanmdım 3. Gun ıdare ederdi kısacası gıt gıtgide alısıyorsun vucudun kondısyonu artıyor shred 30 day cok etkılı oldugunu duydugum ıcın yapuyorum yemenede dıkkat edersen emınım shreddan sonuc alırsın ..

Dun canım. Spor yPmak hıc istemedı halsizdim..

12/02/2016 bıldırımıme gelınce
Shred level 2, day 4 haydi bize kolay gelsin

Haydı kızlar nerdesınız topık ölü gibi yahu nereye gitti motıvasyon rus hatunları brezılyalı hatunları düsünün hem yazda gelıyor ona gore

13/02... Bıldırım
Shred level 2 day 5 bugun daha ıyıydım cok sukur level 2 nın bitmesine 5 guncuk kaldı yarısı gıttı bıle sizide beklıyorum kızlar

Merhaba, rahatsızım arkadaslar bıkac gundur 14-15/03/2016 spor yapamadım toparlanır toparlanmaz devam inşallah

14-15-16/03/2016 spor yapamadım
17/03 shred level 2 6. Gunum ıyı geceler dıycem kımsecıklerde yok ama neyse

Selam kızlar

Ben de aranıza katılıyorum. Daha önce 30DS yapıp güzel sonuçlar almıştım. Ama 2 yıldır Bulimia ile boğuştuğumdan başladığım noktadan da kötü bir noktaya döndüm. Ama artık ben de başlıyorum. Ölçülerim:

Kilo: 60,5
Kol: 28
Bel: 77
Karın: 86
Kalça: 97
Üst bacak: 57
Alt bacak: 34

Dün başladım. Bugün 1/2 yapacağım

Selam

20/03/2016 shred level 2, 7. Günüm
21/03/2016 shred level 2, 8. Gün

Level 2 yi bitirmeme az kaldı hoscakalın kızlaar

Merhaba arkadaşlar.
Bende evde spor yapmaya karar vermişken buldum topiği ve dolayısı ile Jillian Michaels'i.
Yarın Level 1 den başlayayım diyorum.
3 level var ve anladığım kadarı ile her level 10 gün sürüyor , toplam 30 gün.
Aslında kilolu biri değilim 55 kg , 1,69 boyum var ama 3.5 yıldır kaybolmaya niyeti olmayan bir göbeğim var . Erisin eskisi gibi dümdüz olsun istiyorum , bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…