Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaşlar bunu yaptığınızda vücut mutlaka sıkılaşıp inceliyordur benim merak ettiğim kilo veriyormusunuz?şöyleki benim kilo fazlam çok 13 kilo kadar bunu yaparsam kilo verirmiyim?ağır bir seri gibi duruyor. bide hergün olduğundan vücut direnç kazanıp sonra ne yapsamda kilo veremezsem diye korkuyorum.sizce nasıl yapmalıyım? belli bi kilo verdikten sonramı başlamalıyım yoksa direk başlasam hızlı bir sonuç alırmıyım?

Arkadaşlar bunu yaptığınızda vücut mutlaka sıkılaşıp inceliyordur benim merak ettiğim kilo veriyormusunuz?şöyleki benim kilo fazlam çok 13 kilo kadar bunu yaparsam kilo verirmiyim?ağır bir seri gibi duruyor. bide hergün olduğundan vücut direnç kazanıp sonra ne yapsamda kilo veremezsem diye korkuyorum.sizce nasıl yapmalıyım? belli bi kilo verdikten sonramı başlamalıyım yoksa direk başlasam hızlı bir sonuç alırmıyım?

Ben daha önce diyet yapmadan bunu yapmıştım. Baya inceldim ancak kilo vermedim. Diyet yapmazsan sadece bunu yaparsan kilo vermezsin, ama incelir ve 4-5 kilo vermiş gibi durursun. Ancak diyetle beraber yaparsan güzel kilo verir hem de güzel incelirsin. Hem diyetli hem diyetsiz yapmış biri olarak söylüyorum :)

Merhabalar,

Ben de dün itibariyle shred de level 3 ü bitirdim.

Kilolu biri değilim, 36 beden giyiyorum ama vücudum hiç sıkı değil. Daha önce düzenli şekilde callenatics ve ballet beatiful videolarını da yaptım. Süre fayda olarak bakarsak Jillian yarım saatte diğerlerinden daha etkin sonuç aldırıyor diyebilirim.

Kollarımda triceps bölgelerinin yumusaklığından ve az da olsa sarkıklığından şikayetçiydim, daha öncesinde de kol arkasını çalıştıran her gün düzenli olarak 10 ya da 15 dakikalık videolar yaptıysam da hiç birinden bu kadar fayda görmemiştim. En çok kollarımı toparladı.

Onun haricinde ön üst bacak ve diz altlarında da gözle görülür sıkılaşma var.
Alt göbeğimdeki bombe de kenarlardan ortaya doğru küçüldü fakat hala var.

30 günlük programı yayarak ve ara vererek yaklaşık 35-40 gün arası bitirdim.
her level a başladığımda önce kolay hareketleri yapan kızı izledim 1 hafta içinde zor olana geçtim.

Level 3 ün sonuna geldiğimde bile hala tam yapamadığım bir iki hareket var. 1-2 v3 kg luk ağırlıkları dönüşümlü olarak kullandım. 3 kg her zaman için zorladı. Kendimi daha enerjik hissettiğim günler 3 kg luk ağırlıklarımı kullandım, daha yorgun olduğum günlerse 1 ve 2 kg yu dönüşümlü olarak değişik hareketlerde kullandım.

Bu haftasonu ripped programına başlayacağım.
Bu program çok kilolu bayanlar için uygun olmayabilir. Yarım saat içinde çok fazla zıplama ve kolların üzerinde plank hareketi var. Dizlerde ve kol bileklerinde ağrıya ya da incinmelere yol açabileceğini düşünüyorum.

Merhabalar,

Ben de dün itibariyle shred de level 3 ü bitirdim.

Kilolu biri değilim, 36 beden giyiyorum ama vücudum hiç sıkı değil. Daha önce düzenli şekilde callenatics ve ballet beatiful videolarını da yaptım. Süre fayda olarak bakarsak Jillian yarım saatte diğerlerinden daha etkin sonuç aldırıyor diyebilirim.

Kollarımda triceps bölgelerinin yumusaklığından ve az da olsa sarkıklığından şikayetçiydim, daha öncesinde de kol arkasını çalıştıran her gün düzenli olarak 10 ya da 15 dakikalık videolar yaptıysam da hiç birinden bu kadar fayda görmemiştim. En çok kollarımı toparladı.

Onun haricinde ön üst bacak ve diz altlarında da gözle görülür sıkılaşma var.
Alt göbeğimdeki bombe de kenarlardan ortaya doğru küçüldü fakat hala var.

30 günlük programı yayarak ve ara vererek yaklaşık 35-40 gün arası bitirdim.
her level a başladığımda önce kolay hareketleri yapan kızı izledim 1 hafta içinde zor olana geçtim.

Level 3 ün sonuna geldiğimde bile hala tam yapamadığım bir iki hareket var. 1-2 v3 kg luk ağırlıkları dönüşümlü olarak kullandım. 3 kg her zaman için zorladı. Kendimi daha enerjik hissettiğim günler 3 kg luk ağırlıklarımı kullandım, daha yorgun olduğum günlerse 1 ve 2 kg yu dönüşümlü olarak değişik hareketlerde kullandım.

Bu haftasonu ripped programına başlayacağım.
Bu program çok kilolu bayanlar için uygun olmayabilir. Yarım saat içinde çok fazla zıplama ve kolların üzerinde plank hareketi var. Dizlerde ve kol bileklerinde ağrıya ya da incinmelere yol açabileceğini düşünüyorum.

Ölçülerini almış mıydın canım? cm olarak ne kadar incelme var? Bir de kilo verebildin mi? Bu arada ripped konusundaki deneyimlerini çok merak ediyorum mutlaka okuyacağım çünkü shredden sonra ben de ripped yapacağım :)

Bugün 1/8 yaptım :KK9:

Ölçülerimi almadım ne yazık ki. Evde tartı olduğu halde yatağın altına kaldırdım uzun süredir de tartılmıyorum.

Eskiden çok takıntılıydım su içsem yemek yesem, tuvaletten çıksam hemen tartıya çıkardım, 1 kilo fazla çıksam moralim bozulurdu. Gün içinde az yiyerek kapatmaya çalışırdım ne kadar yanlış yapmışım halbuki. Ben artık tamamen aynadaki görüntüme ve kıyafetlerimin bollaşıp bollaşmadığına bakıyorum. İstediğim bir kilo yok ama istediğim sıkı ve fit bir vucut var. Kilomdan çok bikinide, ya da bir etek, elbise giydiğimde kollarım bacaklarım nasıl gözüküyor ona dikkat ediyorum.

Vucudumun neredeyse her yerini biliyorum diyebilirim. Selülitim nerelerde azalmış, iç bacaklardaki gevşeme azalmış mı hep bakıyorum. Shred iç bacaklara, popoya ve üst arka bacaklara görüntü ve sıkılaşma anlamında kollarımda işe yaradığı kadar yaramadı malesef ama bütün vücudumda genel olarak bir incelme oldu. İş pantolunumu kemerle giymeye başladım. Bunun nedeni de bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi alt göbeğimdeki bombe yanlardan ortaya doğru küçüldü. Kalça ve bacaklarda da incelme oldu.

Beslenmeme de uzun süredir çok dikkat ediyorum. Sabahları 4 dilim kepek ekmeği ile yapılmış peynirli ve ballı sandivic, arada 1 elma öğlen iş yerinin yemekhanesinde çıkan ana yemek, çorba varsa bulgur pilavı ve salata yiyorum. Tatlı varsa arkadaşlarımdan sadece 1 çatal tadımlık alıyorum. Ara öğünde kepekli sandiviç + 1 muz yiyorum eve gelince 18.00 gibi shred yapıp ardından tavuk, ya da balık ızgara salata yoğurt yiyorum. Spordan önce sandiviç yemeyip sırf meyveyle geçiştirirsem eve gelince shredi tam yapamıyorum. Hemen yoruluyorum ve hakkını veremiyorum. Akşam yemeğinden sonra yatana kadar bir şey yemiyorum. Her gün en az 2 lt su, 1 bardak yeşil çay içiyorum. Uzun süredir yeme düzenim böyle. Bu şekilde beslenmeyle hem doyuyorum hem de sporumun hakkını veriyorum, hiç aç kalmıyorum. Ben aynı zamanda tip 1 diyabet hastasıyım, şeker düzeyimi de kontrol etmiş oluyorum. Ne spor yaparken şekerim düşmüş oluyor ne de yemekten sonra şekerim çıkmış oluyor. Hafta sonları tek kaçamağım kahvaltıyı biraz daha zengin yapmak oluyor.

Eskiden sporu eve gelince önce yemek yer 2,2.5 saat sonra 21.00 gibi yapardım fakat bu forumda okuduklarımdan ve leithia gibi daha deneyimli bilgili spor yapan arkadaşlara sorduklarımdan sonra önce spor ardından akşam yemeği yemeye başladım ve daha çok faydasını gördüm diyebilirim.

Bence 1 ay bu programı uygulayıpta incelmemek kilo vermemek imkansız.

Sonuç olarak zaten zayıf biriydim 1 ayda vucudum jillian gibi olmadı evet (zaten olmasını da istemem onun vucudunu çok erkeksi buluyorum) ama 1 ay öncesine göre daha ince daha toparlanmış bir vucudum var. Düzenli yapılırsa kesinlikle işe yarayan bir program.

Umarım istediğin kiloya ve amacına en kısa sürede ulaşırsın:) @
strawberries927

Son düzenleme:
Merhabalar.Bende bu egzersizi yapiyorum 2level,3 gunumdeyim kilomda pek fark yok ama vucudumda sikilasma var. bakal;m sonunda ne olacak cogu gitdi azi kaldi herkese basarilar.Cuma gunleri tartiriyorum cuma gunu ne kadar zayifladimi yazarim.malasef baslarken olculerimi almadim keske alsaydim.

Selam kızlar nasılsınız, ya level 3 e gectım ama vıdeosunu bulamıyorum bana yardımcı olacak bırı var mi?

Tesekkur ederim dididi cim :KK68: izlesene com dan yaptım 27-03 shred level 3. 1. Gunumdu bayagı zorlanmadım degıl ama alıscaz inş :KK73:

Yılın belli zamanları buraya uğramazsam olmaz :KK48:
Bi dönem istikrarlı bir şekilde bu programı yapmıştım, çok faydasını gördüm. Hatta uzun bi süre bu programın ekmeğini yedim. Vücudum 'bu gerizekalı bi daha spor yapmaz, koruyabildiğim kadar bu formu koruyayım' dedi sanırım :KK48:

Şimdi tekrar başladım, malum geldi bahar ayları titrer karın yağları...

Bugün Level 1/4'ü bitirdim. Umarım yine faydasını görürüm :)

Bende shred yapiyorum. Level 2 dizlerimi cok zorluyor. Yinede birakmak istemiyorum. Level 1e biraz daha devam edip level 3e gecmek istiyorum.

X