- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.441
Çok zor sayılmaz canim,her programdaki gibi cardiolar biraz zorlayıcı.Bu bacakları çok inceltiyor.Toplam 4 level son level hepsine göre en zoru.Gittikçe zorlaşıyor yani.Basen ve bacaklara yönelik fakat üst bölgeleride calistiriyorcanım r
canım bu nasul hiç denemedim bunu kaç dk sürüyo bukızlar jillian more trouble onu yaptım yarına baya hamlamış olacağım sanırım gayet iyi çalıştırdı
canım bu nasul hiç denemedim bunu kaç dk sürüyo bu
Evet Can'ım bütün levelleri 10 gün yapıp 30 güne tamamlıyorsunSelam arkadaslar shred 30 day le ilgili sorum olacak shred 30 day level 1. 10 gun yapılıp arkasından level 2. Ile mı devam edıcez yoksa level 1 30 gun boyunca mı yapıcaz aceba
Basen ve bacaklara yönelik olan hangi program?Çok zor sayılmaz canim,her programdaki gibi cardiolar biraz zorlayıcı.Bu bacakları çok inceltiyor.Toplam 4 level son level hepsine göre en zoru.Gittikçe zorlaşıyor yani.Basen ve bacaklara yönelik fakat üst bölgeleride calistiriyor
Diyet yaptınmı Can'ım aynı zamandacanım ben jillianın 55 dk olan bi programı var adını tam bilmiyorum baya zor yorucu hedefim 60 a inmek 79 dan 72 i ndim
Selam arkadaslar shred 30 day le ilgili sorum olacak shred 30 day level 1. 10 gun yapılıp arkasından level 2. Ile mı devam edıcez yoksa level 1 30 gun boyunca mı yapıcaz aceba
Canım diyet yapmadım emziriyorumDiyet yaptınmı Can'ım aynı zamanda
İnşallah aynı sonucu bende alırım yaCanım diyet yapmadım emziriyorum
önemli olan devamlı yapmak.csnım ben bahins fat yapıyorum çok etkiliİnşallah aynı sonucu bende alırım ya
Tesekkur ederım canımSelam,
Level 1 i 10 gün yapıp sonraki 10gün level 2 ile devam ediyor. Ondan sonra da level 3.
1 ay bu şekilde tamamlanıyor.
Merhabalar, banish fat boost 55 dak olanı mı yapıyorsunuz?? Bu neye etkili hangi bolgelere yani ?önemli olan devamlı yapmak.csnım ben bahins fat yapıyorum çok etkili