Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

. Canımmbenmiki ay ip atladıktsn sonrsn başladım kondisyonum iyiydi yani ama ilk ysptıpımnda çok zorkandım ama hepsini ysptum çok holuma gitti. Göbekmiçşn alanınnyaptım dğn

Canım yarım kaldı yszamadm telim bozuk kk girmede sıkıntı varr jillian nın 55 dk olan bidrosunu yaparkennbaya zorlandım ve çok sevdim karınmiçşnnolan six week karın videosu varya ismini tam bilmiyorum onu ysptım dün 35 dk olan level biri yaptım çok basit geldi. Bırakmayı düşğnmüyorum devam edicem beraber yapabiliriz hatta başka yeni bi başlık açaniliriz jillian yapanlar diye ben hu kadını çok sevdim

Kızlar merhaba jillian gerçekten çok etkili ben yazın yapmıştım yarım kaldı ama ona rağmen çok ii incelmiştim.şimdi tekrar başlıca.shred ile ama sonra Ripped yapıcam ama bulamıyorum elinde olan var mı payla

Bu arada kızlar hem diyet hem jillianla Kilo verebilir miyim.yani yağ yakımı olur dimi direk kas olmaz o yüzden kafam karışık acaba sadece yürüyüş mü yapsam ilk önce dedim Si ne dersiniz.bgn başladım jilliana

ben 5 gündür killian yapıyorum çok memnunum iki ay yapıcsmm çok işe yarıyo bence

Sen de baya vermişsin ben de 65ten indim 57ye korumaya çalışıyorm şimdi hedefim 55ti aslında verirsem güzel olur.birlikte başarcaž inşallah. Adını öğrenirsen paylaşır mısın
canım benim yolum daha uzunn jillian banish fat boost metabolism bunu yapıyorum haftanın üç günü üç günde six week varya karın için olan level 1 yapıyorymm

Merhaba kızlar 5 kilo fazlam vardı geçen hafta les mill ile baya etkili şeyler yaptım 1 kg gitti ama bence ödemler gidiyor daha programıma jillian michaels no more trouble zones bunu ekleyeceğim bende varım sizle,bugün başka bişeyler yaptım ama çarşamba günleri jillian olacak.

sence hangisi daha etkili canım jillian mı les mill mi bende les mill i programıma eklemeyi düşünüyorumm

Evet canim six week kolay ve güzel.Banish'in suresi benim için fazla canim o kadar vakit ayirabilecegimi sanmiyorum ( Ripped'la başlamayı düşünüyorum,basen ve bacaklara yönelik...Eğer göbek sorunu varsa killer abs de çok güzel denemeni tavsiye ederim.Programını bitirdikten sonra ripped'a başlayabiliriz istersen

canım r

canım r

sence hangisi daha etkili canım jillian mı les mill mi bende les mill i programıma eklemeyi düşünüyorumm

ikisinide yap canım birinde ağırlıkla çalışıyorsun (jillian) diğerinde kendi vücut ağırlığın (les mill) ben haftada bir jillian no more,diğer iki günde les mill body attack yapacağım geçen haftada body attack ve body combat yaptım les mill programları bunlar ikiside çok etkili ve bana uygun 4 5 yıl taekwondo kickboks yaptım kpss falan derken salona gitmeye vakitte nakitte yok gayet eğlenceli ve etkili programlar yani canim benim böyle şimdilik.

Ç
Anladım canım ben yeni başladım bu programa bi hafta olduvecudum buna alışınca programımı tekrar değiştireceğimm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…