Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba ben de bugün başladım inşallah 30 günü tamamlayabilirim. Zorlandım açıkçası yarın her yerim ağrıyacak galiba :KK70:
Ölçüler;
Bel: 69 cm
Göbek: 81 cm
Kalça: 95 cm
Üst bacak: 50 cm
Alt bacak: 31 cm
Pazu: 24 cm

hi huuuu kizlarrr kimseler varmii??
konuyu epeydir takip ediyordum. yil basi itibariyle baslarim diye dusunmustum.
bugun 5. gunum olacak. ama ben bir gun ara vere vere gidiyorum suan. hem yavas yavas alisayim diye hemde ancak oyle firsat bulabiliyorum. ilk zamanlar egzersizin % 70 ini zor tamamlarken (arada nefes almak icin duruyorum) 4. yapisim da %90 ini yapmayi basardim. kondisyonumun arttigini bacaklarimin sıkılastigini hissetmeye basladim. en basitinden bizim evin yokusunu dun cok rahat ciktim bacaklarim cok daha gucluydu. bu arada nisan ayinda dugunum var. bu programi birakma gibi bi sansim yok. gelin sizde katilin lutfen. hep birlikte yeni yilda kendimizi yenileyelim. destek olalim. bu arada 2. yapisimdan sonra aklima olcu almak geldi. olculerimi de not aldim. program bittiginde nasil bir fark olacak cok merak ediyorumm

Ben de ilk defa level 1 shredi denedim kan ter içinde kaldım, öldüm.

Burda yorumları okurken içimden ben yaparım heralde kaç aydır spor yapıyorum kondüsyonum var diyordum ama pilates gibi değilmiş, 20. dk da karın hareketlerinde kendimi yerde bıraktım ne yazık ki.

3 kg lık ağırlık kullanıyorum gerçi o tempoya göre çok ağır geldi bütün bir videoyu bitirebilen arkadaşlar kaç kiloluk ağırlıklar ile yapıyorsunuz acaba?

Bende baslamak istyorum gercekten etkilimidir popoyu sikilastirip kaldiriyormu birde level bir 30 gunmu yapiliyor
Shred bütün vücuda etki eder fakat 30 günlük bir program yetmiyor.Devam etmek gerekir.Shred bütün vücudu orantılı olarak inceliyor düzenli yapınca.Fakat bölgesel sorun varsa,fazlalık olan bölgelere yönelik programlarida var.Shred'den sonra ripped in 30 yaparsan basen bölgesinde gözle görülür sonuç alırsın.Shred her level 10 gün yapılıyor.Ilk level 10 gün,ikinci level 10 gün,üçüncü level 10 gün olmak üzere...

slm arkadaşlar ben bu kadının 55 dk olan bi videosu var onu yapıyorum çok etkili beraber yapmak isteyen olursa beraber devam etmek istiyorumm motive için çok iyi olurr..

canım benim üçüncü günüm ve çok sevdim ben bu jillianı 6 haftalık göbek programını indircem bugun onu da haftanın üç günü yapıcam alt karın ve göbek sorunum çok fazla.diğer üç gün 55 dk olan programı var jillianın onu yapıcam sen hangisini yapıyosunn

Banish fat boosh jillian diye arat google da baya zor bi programm sen hangilerini yaptın fayda gördünmü özellikle zayıflama konusunda
Evet toplam 17, jillian ve diyetle birlikte 13 kilo vermiştim.Vücuttaki yağlar kasa dönüştüğü için daha ince görunuyorsun.Yani 59 kiloluk yağ oranı fazla bir vücutla,59 kiloluk kas oranı fazla olan bir vücut arasında baya fark var.Ben shred,six week six pack,killer abs,ripped in 30 yapmıştım,kısa bir sürede body revolution ve killer buns denedim.Banish fat tüm vücuda yönelik bir program di yanlış hatirlamiyorsam.Denedimmi denemedimmi hatırlamıyorum fakat zor olduğunu biliyorum sureside çok uzun zor gelmiyor mu canim.Ne kadar oldu baslayali

X