Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1 4. gün de bitti. şu kollarımın ağrısı ne zaman geçer bilen var mı????
Benim iki gündür diş ağrım var.Öyle böyle değil.Yapamadım ama devam edersen kol ağrın kalmıyor.Birde ben magnezyum-kalsiyum tablet kullanıyorum.Kollarını iyice esnet ve sıcak su iyi geliyor.

Benim iki gündür diş ağrım var.Öyle böyle değil.Yapamadım ama devam edersen kol ağrın kalmıyor.Birde ben magnezyum-kalsiyum tablet kullanıyorum.Kollarını iyice esnet ve sıcak su iyi geliyor.
teşekkür ederim canım. dişin için en yakın zamanda iyi bi yere görün. parasını pek düşünme. üni hastanesine gitmiştim asistan canına okudu dişimin. şimdi çektirmek zorundayımdaha tövbe gitmem oraya.

Bu arada ben dayanamadım ve 5. günden sonra ölçülerime baktım. sadece belimden 1 cm gitmiş. Bu sürede mucize beklemiyordum elbette... Bu da fena sayılmaz

Ha bu arada iş güç birazda tembellik tam anlamıyla 5 günü yapamadım ara verdim falan... :/ Pazartesi tekrar ara vermeden başlayacağım.

tebrikler canım. inşallah çok daha fazlasını verirsin

8. gün de bitti. artık hareketler kolay gelmeye bile başladı. çok yoruluyorum tabi ama artık şınav dışında zor hareketleri yapan kadın gibi yapıyorum.

Muhteşem sonuç acayip gaza geldim derhal başlıyorum TEBRİKLER...

30 gün yapıp sonuç alanlar resimde koysa ne güzel olur öncesi sonrası,çünki devamını getirmek çok zor ben hep 5.gün pes ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…