Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Güzel sıkı fit bayanlar :KK37: fazla kilosu olupta Jillian'a başlayan var mı aranızda benim 20 kilo fazlam var buna başlasam kilo verir miyim yoksa bu periyotlar sadece sıkılaşmak için mi ? eğer sıkılaşmak içinse kilo vermek için hangi egzersizleri kullanıyorsunuz. Bilgisi olupta benimle paylaşan olursa çok mutlu olurum :KK36::KK36:

merhaba kızlar ya cok moralim bozuluyor ayakta olan videoları yapamıyorum winsor pilatese başladım rahatlıkla yapıyorum ama jillianı yapamıyorum vucudum cok gucsuz hele o şınav 1 tane bile çekemiyorum zorlamammı lazım :KK43: 1,5 kg dumble da agır geliyor

merhaba kızlar ya cok moralim bozuluyor ayakta olan videoları yapamıyorum winsor pilatese başladım rahatlıkla yapıyorum ama jillianı yapamıyorum vucudum cok gucsuz hele o şınav 1 tane bile çekemiyorum zorlamammı lazım :KK43: 1,5 kg dumble da agır geliyor
anitayı takip etmiyor musun?

ben de ilk yaptığımda çok zorlanmıştım en zayıf yerim kollarımdır bilirim. cesaret edemiyorum natali gibi yapmaya geçmişte koldan sakatlık geçirdim cünkü. ama anitada baya yol kat ettim. kırma cesaretini zamanla olacak. 0.5 1 ile devam et istersen

Merhaba kizlar ben gecen hafta basladim ama sinavlar falan derken duzenli yapamadım ona ragmen sıkılaştığımı fark eden üç kişi oldu bir de ben 2 kiloluk dumbelllarla yapıyorum o beni biraz zorluyor sizde durumlar ne

kızlar bende başladım buna fakat anlıyamadım level 1 27dk lık video yu bitirdikten sonra level 2 yemi geçicez bi sitede başka egzersiz programı da dahil etmişler buna şimdi 2. gün hangilerini yapıcam biriniz anlatsa

kızlar bende başladım buna fakat anlıyamadım level 1 27dk lık video yu bitirdikten sonra level 2 yemi geçicez bi sitede başka egzersiz programı da dahil etmişler buna şimdi 2. gün hangilerini yapıcam biriniz anlatsa

10 gün level 1 sonraki 10 gün 2....

Her levela 10'ar gün veriliyor yani... Dahil edilen egzersizler de isteğe bağlı eklenmiştir. Yani 27 dakikalık video yetersiz gelecekse siz de ekleyebilirsiniz.

Hanımlar kolay gelsin.
Bende videoları indirdim fakat sormak istediklerim var.
Benim biraz kilo problemim de var. Diyet yapmadan yaparsam sorun olur mu?
Kollarım kalın ve sarkmaya başlıyor. Yaparsam kalın haliyle mi kas olur yoksa incelir mi? Öyle kalın kalmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba??

kızlarr yardım edin :/ ben 1. günde ölçülerimi yanlış mı aldım göğüste +6 kalçada +5 basende +6 fark var ilk günümü metreyle almıştım şu demir olanlardan 2. ölçülerimi terzi mezurasıyla aldım ama diğer ölçülerde eksilerde var ama bunlar neden boyle oldu :KK43:

Hanımlar kolay gelsin.
Bende videoları indirdim fakat sormak istediklerim var.
Benim biraz kilo problemim de var. Diyet yapmadan yaparsam sorun olur mu?
Kollarım kalın ve sarkmaya başlıyor. Yaparsam kalın haliyle mi kas olur yoksa incelir mi? Öyle kalın kalmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba??

tatlim ben diyet yapmadan yapmistim ancak yedigime dikkat etmistim yani makarna pilav ekmek cikolata tuketmemeye calistim o kadar terliyorum bosa gitsin istemedigimden yemiyordum karatay uyguladim sayilir karbonhidrat haric her seyden doyana kadar yedim arada kacamak yaparak alistir kendini bence sonucdaha hizli olur

benim kollarimda yagliydi incelip kaslandi toparlandi incelmden direkt kalinlsmaz zaten jillian hafif agirlik calustiriyor yani korkmana gerek yok yardimci olmusumdur umarim:KK68:

meraba kızlar ben 1 ay yapmıştım bu egzersizi çok da iyi sonuçlar almıştım. yeniden başlamak istiyorum yarın. ramazanda yapanlar var mı sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.bir de kimler devam ediyor ben de geldim aranıza birlikten kuvvet doğar destek olalım birbirimize. :))

X