- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.301
emaillinizi verirseniz wetransferden yollarım sizecanim link atarmisin banada :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emaillinizi verirseniz wetransferden yollarım sizecanim link atarmisin banada :)
anitayı takip etmiyor musun?merhaba kızlar ya cok moralim bozuluyor ayakta olan videoları yapamıyorum winsor pilatese başladım rahatlıkla yapıyorum ama jillianı yapamıyorum vucudum cok gucsuz hele o şınav 1 tane bile çekemiyorum zorlamammı lazım 1,5 kg dumble da agır geliyor
Kilo vermedim sanirim tartilmiyorum ama vucut sıkılasiyor yaglar kasa donustugu icin agirlikta azalma olmuyor ama goruntu baya fark ediyorKaç kilo verdiniz acaba?
kızlar bende başladım buna fakat anlıyamadım level 1 27dk lık video yu bitirdikten sonra level 2 yemi geçicez bi sitede başka egzersiz programı da dahil etmişler buna şimdi 2. gün hangilerini yapıcam biriniz anlatsa
10 gün level 1 sonraki 10 gün 2....
Her levela 10'ar gün veriliyor yani... Dahil edilen egzersizler de isteğe bağlı eklenmiştir. Yani 27 dakikalık video yetersiz gelecekse siz de ekleyebilirsiniz.
Hanımlar kolay gelsin.
Bende videoları indirdim fakat sormak istediklerim var.
Benim biraz kilo problemim de var. Diyet yapmadan yaparsam sorun olur mu?
Kollarım kalın ve sarkmaya başlıyor. Yaparsam kalın haliyle mi kas olur yoksa incelir mi? Öyle kalın kalmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba??