Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Evet, bugün 30. Parti da yaptım ve shred bitti. 30/30 tamam!

Zaten fazla kilon yok, iki hafta aksatmadan programa devam et. Eminim daha fit goruneceksin. Nisanlin da farkedecektir

Son düzenleme:
Evet, bugün 30. Parti da yaptım ve shred bitti. 30/30 tamam!

Zaten fazla kilon yok, iki hafta aksatmadan programa devam et. Eminim daha fit goruneceksin. Nisanlin da farkedecektir
Süpersin kuzum tebrik ederim. Öncesi sonrası fotoğrafı görebilecek miyiz senden
inşallah farkedilir tatlım inşallah

Daha kısa sürede sonuç alabilmek için düşünüyorum ikisini bir arada... Olmayacak gibi... :/

Ripped programına baktım şimdi biraz evet tek başına daha etkili olacak gibi görünüyor. Bu programı biraz inceleyeyim ben.

Teşekkürler...

:)

Valla süper Tebrikler özellikle selulit için umutlu konuşmanın beni daha da motive etti bende bugün başladım 1.level ile hergün duzenli yapmayı düşünüyorum birde bunun yanında 40 dk yürüyüş ile destekler sem herhalde iyi sonuç alırım 4 kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım ☺☺

Valla Tebrikler özellikle selulit için umutlu konuşmanın beni daha da motive etti bende bugün 1.level başladım 40 dk yürüyüş ile destekler sem faydasını görürüm inşallah 4 kilo fazlam var bakalım bir ayda verirsm benden iyisi yok hadi hayırlısı ☺☺

Sana tavsiyem yorumları okuman. Tecrübeler gerçekten doğru yönlendiriyor insani. Ripped da tüm vücudu çalıştırıyor ama okuduguma gore programi yapanlar daha cok kalça basen ve bacaklarinin inceldiginden bahsediyor.

Iyi geceler daha önce sormayı unuttum canım bu 30 gün kur sonunda kollarında gozle gorulur incelme veya sikilasma oldu mu . Bu arada ben 2 kg lik dumbell ile çalışıyorm biraz yorucu oluyo sen ne kadar ağırlık ile çalışın

yarın ya da çarşamba ölçülüp reel sonuçları yazıcam inş.
benim kollar epey tombuldu, 1-1,5 cm kadar kollardan incelme oldu diyebilirim. görüntü de daha sıkı.

evde eşimin 2,5 kg lık dambılları vardı, onlarla denedim, hiç yapamadım.
sakatlanma riski de var bıraktım, 1 kg lık dambıl aldım. onlarla çalıştım.
ama şimdi vücudum alıştığı için toplamda o 2 kg ağırlık, leveli yaparken az geliyor.
bazen eşimin dambılıyla yapıyorum.
seni zorlamıyorsa 2şerlik dambılla devam et. etkisi çok daha fazla olur.

Biraz zorluyor daha 3.gün bugün alışırım zamanla herhalde. Tek sıkıntı bazen kesiliyorum bir kaç hareketi bi iki sayı eksik yapıyorum onunda çok etkisi olmaz umarım çok soru sordum sanada kusuruma bakma peki başladıktan kaç gün sonra etkisini gördün ben biraz sabırsızım galiba :)

gecen sene yapmıştım,özellikle basen bölgemden şıkayetcıydım hareketleri öyle çok dikkatli yapmama ve sıkı birdiyet programımın olmamasına rağmen sıkılaşmıştım, üç cm kadar incelmiştim.bırakınca eski halimedöndüm tabi :)
yarın yeniden başlayacağım, pilates de yaptım ama 30 days kadar yormadı,iyi hissettirmedi

günaydın kızlar..
30 day shred sonuçlarımı yazıyorum.
şimdi notlarıma baktım, 30 day i yaklaşık 45 günde tamamlamışım
siz benim gibi salmayın bacılar. başlangıçta yaklaşık 68 kg dım, şuan 66,5
sıkı bi diyetim yok, tatlı ve abur cuburu kesip yediklerime dikkat ettim.

__________başlangıç_____7. gün_______15. gün_______30. gün
göğüs:______100________ 99.5________ 99 _________ 98
göğüs altı:___ 86 ________ 85.5 ________ 84 _________ 83.5
bel :_______ 83,5 _______ 81.5________ 80.5 _________ 80
göbek:______ 95 ________ 93.5_________ 92 _________ 91
basen:_____ 101,5 _______ 101 ________ 100 _________ 100
iç bacak:____ 61 ________ 60.5_________ 59 _________ 58
kol:_______ 30 ________29,5_________ 29 __________ 28.5

şimdi haftada iki gün kardiyo ve yapabildiğim kadar shred level 2-3 ile

jillian ın 6w6p programını yapmaya devam edicem.

seni seviyorum minyon ve de yaman kadın jillian

kesilmenin sebebi, vücudunun bu tempoya alışkın olmaması. sanırım 4 g ağırlık da fazla geliyor.
bir iki tekrar eksiğinden bi şey olmaz, hem diğer taraftan iki katı ağırlıkla çalışıyorsun.
yukarıda yazdım sonuçları, ilk ölçümü dayanamayıp bir haftanın sonunda almışım.
ama gerçekten sıkılaşma ve incelme 1. ye nazaran daha zor olan 2. levelle birlikte oluyor.
o yüzden iki hafta sonra
daha iyi görüneceğini söylebilirim.

Sağol canım teşekkür ederim ilginden dolayı hadi hayırlısı bakalım

nfk sonuçlar mükemmel!

Bugün shred programına başlayacağım. Sonuçları okuduktan sonra hemen şimdi gidesim geldi.

canım yaa 6w6p nerden yapıcaksın nette sadece 1.level var ben 1i bitirdim öle kaldım

canım yaa 6w6p nerden yapıcaksın nette sadece 1.level var ben 1i bitirdim öle kaldım
Güncel link bulamadım ki indireyim. Hic mi bilen yok ya?!

Taşınma telasim var. Haril harıl ev topluyorum. 3 gündür de hic spor yapmadım. Bi de tasindigim yere internet de baglatmayacagim. Bi yerden bulup indirmem gerek su videoları

ah ah iste hic bi yerde yok canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…