Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

teşekkür ederim canım :) hala başlayamadım 3. seviyeye ( insan bırakınca tekrar başlaması ne kadar zor oluyomuş inşallah bugün tekrar başlayacağım. Motivasyonum bozuldu biraz

teşekkür ederim canım :) hala başlayamadım 3. seviyeye ( insan bırakınca tekrar başlaması ne kadar zor oluyomuş inşallah bugün tekrar başlayacağım. Motivasyonum bozuldu biraz
havalar da etkiliyor. kapalı, yağışlı, kasvetli..
ben de 3-4 gün yapamadım geçen, 5. gün hadi nfk, şimdi nfk diyip durdum kendime.
totomu kaldırmam epey zaman aldı. ama başlayınca baktım iyiyim yani..
sen de bırakma kendini.. inş tamamlayacağız 30 günü!

ben de gecen seneden beri, 30 days shred level 1'e baslayip en fazla5-6 gun sonra birkaiyordum.
simdi yeniden basladim 2. gunumdeyim. inanilmaz derecede bacaklarimin ic kismi agrio:/
eskiden sadece leslie yapardim,genelde 3-5 mil falan. jillian acaip zorluyor, level 2'den cok korkuyorum:/

24/30 tamam!
2 gündür 6w6p level 1 in ilk 15 dakikasını da yapıyorum. gerçekten etkili.

hoşgeldin. benim de özellikle 3. gün kas ağrılarım tavan yapmıştı.
4. günse ağrılarım minimuma inmişti.
sen de dişini sık inş 2-3 güne keyifle zorlanmadan yaparsın programı
ve inş bu sefer tamamlarsın.

Hazirana kadar incelmek istiyorum. Callanetics egzersizine bugün başladım. Aynı zamanda kiloda vermek istiyorum. 30 Days shred incelmenin yanı sıra kilo kaybı da yaşatıyor mu?

25/30 tamam!

Hazirana kadar incelmek istiyorum. Callanetics egzersizine bugün başladım. Aynı zamanda kiloda vermek istiyorum. 30 Days shred incelmenin yanı sıra kilo kaybı da yaşatıyor mu?
incelme ve sıkılaşma sağlıyor ama kilo vermekse amacın bu program yeterli değil.
yediklerine dikkat edersen bünyene göre belki 1-2 kilo.

25/30 tamam!

incelme ve sıkılaşma sağlıyor ama kilo vermekse amacın bu program yeterli değil.
yediklerine dikkat edersen bünyene göre belki 1-2 kilo.

Üzüldüm buna. Kilo vermek için destekleyici önerebileceğin bir program var mı?

Merhabaa...
Benim bir sorum var.

Şimdi ben tekrar callaneticse başladım. 6 saat kadar yapıp günde 1 call + 1 shred a geçmek istiyorum. Bu egzersiz programını daha önce uyguladım epey zor ne yazık ki biliyorum. :/ Sonuna kadar sürdürebilir miyim deneyip göreceğim.

Şimdiii sorum şu sizce 2 programı uygulamak kaslarıma ağır gelir mi? Çok mu yüklenmiş olurum?

Merhaba kızlar ben de bu programa başladım bugün level 1/3. günümü yapacağım. Boyum 1.63 53 kiloyum. Benim problemim göbek bölgesi. Umarım bu göbeğimdeki yağları eritmemde işe yarar

Dun 27/30 ve bugun 28/30 tamam.
Regliyim o yüzden zor tamamladim.
6w6p i 3 gündür yapamadim.

Shred 29 ve 30 bittikten sonra ölçüm yapmicam,
regl old için balon gibi sistim. Sanırım hafta başı sonuçları yazarım inş.

Merhaba kızlar ben de bu programa başladım bugün level 1/3. günümü yapacağım. Boyum 1.63 53 kiloyum. Benim problemim göbek bölgesi. Umarım bu göbeğimdeki yağları eritmemde işe yarar
hoşgeldin. boyumuz aynı ama ben senden 13 kilo fazlayım
evet 30 day tüm vücuda tesir ediyor. bel ve göbek bölgesinden de birkaç cm inceltiyor.
ama eğer sıkıntın sadece bel bölgesi ise, karna yönelik bi program da çalışabilirsin.

jillian ın 6 week 6 pack level 1 ini çalışıyorum ben, gerçekten çok etkili.
30 day dan antrenmanlıyım, haricen günde 200 mekik çekiyorum. ama
6w6p yaparken karnımdaki kasların yandığını hissediyorum, hafif tatlı bi acı his oluyor.

callanetics hakkında pek bilgim yok eğer vücudun hamsa shred bile ağır gelebiliyor.
ikisi birden bilemiyorum nasıl olur

jillian ın ripped programı çok daha etkili ve çabuk sonuç veriyor, hem de daha kısa sürüyor. düşünmez misin?

Iyi geceler öncelikle Azmin için Tebrikler bende daha bugün keşfettim jiliai biraz geç kaldım galiba yazını okudum sonuçları hafta başı gibi yazarım demişsin gerçekten merak ettim özellikle kalca ve basende toparlama yaptı mı yani gözle görülür bir değişim oldu mu ? Birde selulitlere etkisi oldu mu eğer bilgilendirirsen çok sevinirim bende inşallah yarın başladım diyorum

Merhaba hoşbulduk. Aslında tek şikayetim karın bölgesi ama bununla birlikte vücudum spora alışsın sıkılaşsın istiyorum. Bel bölgem 83 cm
Bugün 5.günümü yapacağım bunu yaptıktan sonra hemen arkasından squat ve 100 mekik çekiyorum. Dün gece 30 day dan bikaç saat sonra 6w6pi açtım. Ama zaten reglim ve çok istekli değildim bu yüzden ancak 10 dakika yapabildim sonra kapattım. Ama yarın tekrar deneyebilirim.
Peki sence iki programı birlikte mi götürmeliyim yoksa sadece 6w6p ile mi devam etmeliyim ne diyorsun
Son bişey daha soracağım 30dayi 10 gün değil de 7 gün yapıp level 2ye geçsem nasıl olur?

bacaklarım 1,5-2 cm kadar inceldi diyebilirim sana. eşim de inceldiğini söylüyor. ve gözleri fazlasıyla iyi görür
selülit sorunu bende de vardı, ama
artık yok! yani minimumda diyebilirim. jillian bende bu konuda etkili oldu.
.
belin ölçüsü; karnın en ince olduğu yerden alınıyor biliyorsun.

başlarken 83,5 tu bel ölçüm, şuan 80in altında.
sen ki benden çok daha zayıfsın, belin daha bile incelebilir.

genel olarak jillian tüm vücutta bi sıkılaşma sağlıyor. zaten 1. level çok ham değilsen kolayca yapılabiliyor.
bu durumda 2. levele geçebilirsin ama emin ol level 2 zorluyor.

ben şuan 30 day ile birlikte yapabildiğim her gün 6w6p level 1 in en az yarısını yani ilk 15-16 dakikasını da çalışıyorum.
dediğim gibi daha önce 150-200 mekik çekiyordum ama 6w6p çook daha etkili. hissediyorum bunu.
eğer zaman sorunun yoksa, iki programı da beraber yap, inan iki haftada 1-2 cm incelirsin.
ve belde 1 cm bile fark ediliyor
ağırlıklı çalış dumbell varsa onunla, yoksa su şişesiyle. bel ve alt gövdeye daha fazla yük biniyor ve inceliyor.

Ben tam göbek deliğimin hizasından ölçüyorum yanlış mı ölçüyorum acaba
Midemin orasını da ölçtüm orası da 75 çıktı hangisi doğru ki bi de adetimden 1 gün önce ölçmüştüm adetim bitsin tekrar ölçücem
Ben aslında çok hamım ilk yaptığımda hele o arka arkaya zıplamalı bölümde kalp krizi geçiriyorum sandım
Ama şuan da gayet rahatım pek zorlanmıyorum
Birini yapıp diğerini bikaç saat sonra mı yapayım yoksa ikisini arka arkaya mı yapayım sen nasıl yapıyorsun

Tamam, simdi anlaşıldı. İste en ince olan o mide hizasındaki ölçü, bel ölçün. Yoksa mankenler bile 90-60-90 ölçüye sahip olamazdi

Reglden birkaç gün önce bile sisiyor insan. Ama önemli değil. Başlangıçtaki ölçülerini yazman iyi olmuş. Ben önce 6w6p i yapıyorum, çünkü level 3u ilk yapınca bazen halim kalmıyor, usenebiliyorum. Vücudun alışmis arka arkaya da yapabilirsin. İstersen benim yaptığım gibi bi 6w6p un ilk 15 dk sini yap simdi. Shred de 2.levele geçince 6w6p i de tam yaparsın. Yada kendini dene vücudun sana dogru cevabi verecektir

Dimi ya vallahi aklıma düşündüm bu kadınların beli nasıl 60 oluyo onlar insan mı diye
Sen 3de misin süper ya inşallah bende devam edebilirim hiç bırakmam
Doğru diyosun tatlım 6w6pyi ilk önce yapayım 30dayi her türlü yaparım zaten onu yapmak eğlenceli geliyor bana. 2 hafta sonra nişanlım askerden geliyor o gelene kadar şu göbeğim inse başka şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…