Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Teşekkür ederim :) Dizlerimde de ağrı oluyor dizlerimi kırdıkça spor yapayım derken sakatlanmaktan korkuyorum ama bi yandan da o kadar yapmışken bırakmak da istemiyorum dün yapmadım sırt ve bel ağrım daha iyi gibiydi. Bugün gene bi deneyeceğim bakalım nasıl olcak.

ya 1. level çok kolaydı ya da 2. si fazla zor.
bi yandan da zaten sıkıştırılmış bi program,
böyle bi sonuç normal yani..

özellikle ağırlıklı squat çalışılan hareketlerde çok yük biniyor bacaklara dizlere.
(bir de dizler karın hizasına kadar kaldırılıp koşulan bi cardio hareketi var ya, o da güç)
eğer çok zorlanıyorsan, ağırlıksız çalışabilirsin. böylelikle daha kolay olur.
bi yandan 2. leveli bitiriyorum diye seviniyorum, ama 3. sü beni çok korkutiyiiiiii

bugün başladım level 1 bana yorucu geldi koştur koştur sanki nefes nefese oldum hep hareketler kolay ama ben nefes nefese oldum 15 dk yaptım sadece

kızlar, jillian ın killer abs videolarını bulamıyorum nette.
indirmek mi gerekiyor acaba? link bilen var mı ? bu indirme işlerinden de hiç anlamıyorum..

aynen aynen level 2 ye alıştım şuan zorlanıyorum ama ilk yaptığım zamanki gibi yerlerde sürünmüyorum artık bi gün dinlenince daha rahat yapmaya başladım demek ki arada vucudu dinlendirmek lazımmış :) ya bir de sanki ben de çok fark olmadı gibi biraz incelme var farkediyorum ama istediğim gibi olmadı aşırı kilom yok sadece göbek bölgesinde bana göre biraz fazlam var, ama yan kısımlar azalsa da sanki göbekte pek değişiklik yok gibi geliyor programı tamamlayınca mı farkeder acaba :/

benim de şikayetim göbek bölgesi. 30 day shred tek başına derdime çare olmaz diye
günde 200 mekik çekiyorum. ikisinin etkisiyle göğüs altı bel ve göbekten birkaç cm fark oldu.
şuan aslında her zamanki kilomdayım ama dışarıdan daha ince görünüyorum.
inş program bitince daha iyi olacak

başlangıç____15. gün
göğüs altı ___ 86______84
bel ________83,5_____80,5
göbek______ 95_______92

ben de yanında 10 dakika süren sadece karın için bir program yapıyorum. 10 dakika sürüyor ama kaslarımın çalıştığını baya hissediyorum. Ama yanına bir de mekik mi eklesem acaba biraz moralim bozulmaya başladı hiç bir işe yaramıyor diye

moralini bozma ya. hangi program bu?
neticede karın egzersizleri. çalışırken hissediyorsun da, bence etki ediyordur
ama gözle görülür bi fark için 10-15 gün devam etmelisin.

bahar yorgunluğu mu bilmem, birkaç gündür bi tembellik var üstümde.
çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi. 3-4 gündür de hiç 30 day shred yapmadım.
bugün kaldığım yerden devam inş.

bugün başladım ve biraz önce bitirdim.
Kendi kendime egzersiz yaptığım için çok zorlamadı ama acısı akşam çıkacak mı bakalım...
Devam edersem tecrübelerimi paylaşırım :)

merhabalar.ben 20 yaşımdayım.kilo problemim var.boyum 160 kilom 68.jillian michaels'ı birkaç ay önce de duymuştum.ama yaptırdığı egzersizler zayıflatmaktan ziyade kas yaptığını duydum.önermeyenler olmuştu.ama hala tereddütteyim.yapmalı mıyım yapmamalı mıyım?uyguladığım bir diyet yok.fakat elimden geldiğince kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum.haftanın 4 günü yaklaşık yarım saat yürüyorum.zaten bu 4 gün okuldayım.hatta bir gün yaklaşık 4 saat ayakta duruyorum çizim yaptığım için.sormak istediğim şey aslında şu:tavsiye eder misiniz bu egzersiz programını?

Allahım Allahımm!!!
2. levelin zorluğuyla alakalı söylediğim her şeyi geri alıyorum..
çok pişmanım.. bu level 3 nedir yaaa?!!!
neredeyse tüm hoplamalı zıplamalı hareketleri anitaya göre yaptım.
egzersiz bittiğinde halıyla özdeşleşmiştim, zor ayrıldım kalkıp duş aldım..
bu jillian ufak tefek ama pek yamaaaaan!!! anamı ağlattı gacı!

kaçtır mesajına cevap yazıcam, fırsat olmadı.
jillian kilo verdirmiyor. yanında diyet yapar yediğine dikkat edersen o ayrı.
ama 2-3 kilo vermişcesine vücudunu şekle sokuyor. bende göbek fenaydı mesela.
tabi ayrıyeten mekik de çekiyorum ama göbeğim epeyce indi. her bölgeden birkaç cm inceldim, sıkılaştım.
kas yaptığını söyleyemem. çünkü çalıştığı dambıllar 0,5-1 kg civarı.
diyet, yürüyüşün yanına bence süpper bi egzersiz programı bu.. dene derim.

teşekkür ederim.en kısa zamanda başlayacağım o zaman :)
peki etkisini ne zaman görmeye başladınız?

moralini bozma ya. hangi program bu?
neticede karın egzersizleri. çalışırken hissediyorsun da, bence etki ediyordur
ama gözle görülür bi fark için 10-15 gün devam etmelisin.
Xhit Daily diye youtube kanalında 10 dakikalık abs egzersiz programı canım. 4 gündür grip olduğum için ben de yapamadım hiç acaba etkisini yitirmiş midir ? yarın 3. leveldan devam etmeyi planlıyorum 4 günden sonra ağır gelir mi acaba ?

22/30 tamam!
ama bacaklarım epey ağrıyor. sanki yeni başlamışım gibi..

çok geçmiş olsun. videoyu bilmiyorum, birazdan bakıcam 3-4 günde hamlamazsın da
hastalıktan tam olarak iyileşememişsen vücudunu zorlar belki.
benim de 3-4 gün ara verdiğim oldu ama başlayınca sıkıntı yaşamadım. lakin bu level 3
jillian ın dediği gibi beni öldüriyiiiiiiii

23/30 tamam

Kizlar shred bitince ne yapmayı düşünüyorsunuz?..

Ben ripped hakkinda netten biraz yorum okudum. Hareketler adam akilli zor ve daha çok kalça bacak çalıştırıyormuş. Benim sorunlu bolgem göbek. O yüzden 6p6w daha cazip geldi. Ama shred la vucudum toparlamisken bırakmak da olmaz. Sanırım shred level 2-3 le birlikte 6p6w yapicam. Ayni gün ikisini birden yada dönüşümlü olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…