- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.181
ya kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu jillian ablamızın programının uygulama şekli nasıl . Mesela level 1 var ben bu level 1 i tekrar mı etcem aynı hareketleri hep biri beni aydınlatsın yahu
Anladım kuzum ben bunu bilmediğim için ilk gün level 2 ikinci gün 2 yi üçüncü günde 3 ü yaptım.4.GÜNE Geldiğimde level 4 olmadığı için bu işte bi terslik olduğunu anladımKuzum level 1, 10 gün, level 2, 10 gün level 3, 10 gün, jillian abla bu 10ar günü arada hiç dinlenme yapmadan önerir, ama ben genelde regl dönemimde falan yapmıyorum ya da bazen o gün yogun oldugum için yapamadığım oluyor ertesi günü 2 tane yapıyorum o zaman telafi için..
yok yok hiç bişey olmaz vücudu açmışsın mis gibi :) level 1 den devam, biraz yap istersen eklemeler yaparız başka videolarlaAnladım kuzum ben bunu bilmediğim için ilk gün level 2 ikinci gün 2 yi üçüncü günde 3 ü yaptım.4.GÜNE Geldiğimde level 4 olmadığı için bu işte bi terslik olduğunu anladımtabi sonra okuyunca anladım bugün level.1 yaptım yani biraz her telden oldu benimki ama sanırım bi kayıp olmaz level 1 den devam yarın5.gün
Böyle düşünme 1er kilo kullanabilirsin, ben oyle yapıyorum, çünkü agırlık aynı zamanda o kasa daha çok yüklendiğin için yaş yakımını da artırıyorbende shred yapıyorum baslamsıtım 2 gündür ağırlıklı yaptım tek 1 günü yapmadım sebebi ağırlık kas olusumuna destek oluyor benim kastan cok kilo vermem lazım bu yüzden ağırlık kaldırmıyorum 30 gün icinde 10 defa agırlıklı dusunuyorum
yağ yakımını artırır/ yaş yakımı olmuşBöyle düşünme 1er kilo kullanabilirsin, ben oyle yapıyorum, çünkü agırlık aynı zamanda o kasa daha çok yüklendiğin için yaş yakımını da artırıyorama kilo olarak 5'er kiloyu geçme o zaman kas yapımın cidden artar..
ben bir ara 2 ser kilolukla yapıyordum toplam 4 gercekten cok ağır oluyodu :) bide 30 gün ara vermeden yapıyordum bir döneme mahsus günde 2 defa yaptıgım olmustu o sekilde erkenden bitirmistim 30 gün yapmamıstım D:yağ yakımını artırır/ yaş yakımı olmuş
ben 1 kiloyla yapıyorum, hatta fazla gelirse yarımşar kiloyla bile yapabilirsin, şöyle düşün oraya ne kadar yüklenirsen o kadar çabuk yağların erir ama tabii abartmamak lazım benim çılgın ablam 8 er kiloyla yaptı, squatta yaptıgı için bacakları kalınlaştı bir miktar ama kötü bir kalınlaşma değil ama çok güzel şekillendi, yani cidden kalınlaşması için kaslara aşırı ağır yüklemek lazım o da 1-2 kiloyla olmaz zaten meraj etmeben bir ara 2 ser kilolukla yapıyordum toplam 4 gercekten cok ağır oluyodu :) bide 30 gün ara vermeden yapıyordum bir döneme mahsus günde 2 defa yaptıgım olmustu o sekilde erkenden bitirmistim 30 gün yapmamıstım D:
ben de aynı düşünüyorum.Böyle düşünme 1er kilo kullanabilirsin, ben oyle yapıyorum, çünkü agırlık aynı zamanda o kasa daha çok yüklendiğin için yaş yakımını da artırıyorama kilo olarak 5'er kiloyu geçme o zaman kas yapımın cidden artar..
11/30 ve 100 mekik tamam. gün içinde bi 100 mekik daha çekicem inş.kızlar ben de dün dinlenme yaptım, en son 30 day shred level 2/7. günü yaptım, bakalım bugün de niyetim 8. gününü yapmak inşallah
Merhaba... :)kızlar selamlar 2 gündür ara vermiştim cok yorgundum, dün level 2/8. günü yaptım. Size de bildireyim dedimm