Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

t25e baktım ben de videoyu bulamadım, reklamları ve öncesi sonrası görüntüler var.
sanırım bi linkten indirmek gerekiyor. ama epey hareketli ve zorluk derecesi yüksek bi çalışma belli ki.
çünkü öncesi sonrası fotoğraflarda bıllık bıllık yağları sallanan insanlar 10 haftada six pack sahibi olmuş.

bende youtbdan level 1 i yapmaya başladım ama 15 dk dan sonrasını getiremedim terden öldüm ve nefes nefese kaldım diğer levelleri düşünemiyorum bile
çok mu hamsın?
hani o 2 dakikalık cardio setler biraz zorlar, diğerleri çok zorlamıyor. yani bana çok dokunmadı.

eğer cardio da takılıyorsan hareketi yumuşatıp az yavaşlatıp yapmaya devam et, durma.
durunca etkisi çok azalıyor. bir iki güne alışırsın sanıyorum. ben şınav çekemiyordum hiç.
şimdi sürenin sonuna kadar onlarla şınav çekebiliyorum.

2 dk lık bir aradan sonra level 1 tamamladım. ayaklar yukarda sınavı çekiyorum ama normal şınav ı hiç yapamıyorum. Evet bu ara çok boşladım spor salonu geçmişi var ama bırakınca elimi ayağımı çektim spordan ve sonuç bu oldu umarım yarın level2 daha kolay geçer benim için

Kızlar Selamlarrr,

Ben dün sabah ve akşam jillian level 2 yaptım (bir önceki günün telafisi vardı :))
Bugün jilian level 2/ 4. günü yapmayı planlıyorum.

Jillian ağır geliyorsa başlangıç için Leslie'nin walk at home'larını önerebilirim. Youtube da var.
T25 soran arkadaşlar ben de geçen gün o videoları öğrenip indirdim. normal sitelerde bulamadım torrent kullanıyorsanız torrentten indirebilirsiniz.

Tatlım Hikayeni okudum, ben de yıllarca aldım verdim, ama tabiki iş hayatına başlayınca gelenlerin gitmesi iyice zorlaştı. Anladığım kadarıyla üniversitedesin, yani benim gibi zavallı bir bankacıya göre daha çok hareket etme şansın var :)
Sana naçizane tavsiyem benim diyetisyenimin de bana hep söylediği bir şey kilo %60 yemek, %20 su % 20 spordur.

Günde 3 lt su içmen gerek o kiloda, spor zaten ara ara yapıyorsun ve s/m giyebildiğine göre aslında sıkı bir vücudun olduğunu anlıyorum. Ağır spor yapınca kas kütlemiz artar ve belli bir kilonun altına düşmemiz zorlaşır. O yüzden sen belki 60 kiloya düşersin ama görüntün 55 gibi olabilir. Sen kendi hedefini daha iyi bilirsin, hangi kiloda kendini daha iyi hissettiğini ona göre kendine kilo hedefi koy ve beslenmeli kesinlikle ve kesinlikle düzenle. Benim gözlemim senin en büyük eksikliğin ne yediğine dikkat etmiyor olman.

Birincisi kahvaltı yapıyor musun? İkincisi günde kaç öğün yiyorsun ve neler tüketiyorsun. Eğer diyetisyene gitme şansın yoksa bir çok diyetisyenin genel önerisidir bir gün sabahtan akşama kadar neler yediğini not al sonra yaklaşık kalorilerini ve besin değerlerini yaz (örneğin yediğin bir hamburger 100 gr protein 10 gr yağ 50 gr karbonhidrat gibi) insanlar çoğunlukla kaç kalori aldıklarına bakarlar ama önemli olan kaloriyi ne kaynaklı aldığımızdır, örneğin bir kaşık nutella ile 5 kaşık sebze yemeği aynı kalori olabilir (farazi konuluyorum eş değerlikleirni bilmiyorum örnek olsun diye söylüyorum bu değerleri) Fakat 5 kaşık yemek bizi tamamen doyurup günlük vitamin ihtiyaçlarımızın bir kısmını karşılayabilecekken nutelle ile 2 günlük yağ ihtiyacımızı sadece kaşık nutella ile almış oalibliriz. Ayrıca işin doymuş doymamış yağ tarafı var.

Özetle Clean-Eating diyorum sana, yani sağlıklı ve doğru beslenme

Eğer beslenme hakkında öneriler istersen geçmiş diyetisyen deneyimlerimle öğrendiklerimi seninle paylaşabilirim

e

kızlar ben torrentten indirmiştim. youtube da ya da viemo da var alpha nın videoları diye hatırlıyorum. shaun t hayranlığı var ben de. bitince kısmetse insanity max 30 a bakacağım :):)

hoşbulduk :) evet yeni başladım 4. günümü tamamladım ama sanki pek bi değişim olmadı gibi belki de daha erkendir.. dediğin gibi biraz zaman geçsin zumbayı da deneyeceğim. bakalım nasıl olcak :)

canım spor geçmişin nedir bilmiyorum, Eğer hamsan jilliandaki gibi cardio ise hergün yapmakta sakınca yok, ama t25teki gibiyse ve başlangıctaysan hergün yapmak başta seni baya yorar. Kalbin iyi ise, ve beslenmene kardiyo yapmana göre özen gösteceksen haftada 4 gün kardiyo yapman iyi olur. t25 mesela 5 gün artı streching den oluşuyor. abs videosu kasa yönelik kardiyo yok, ama diğer 4 gün hoplamalı zıplamalı bol bol :)

leslie mesela onda da kardiyo var ama bana basit geliyor, bunu haftanın 6günü yapabilirim.

uzun lafın kısası; kilo vermek için kardiyo ya asılman lazım. atıyorum haftada 3 ile başla sonra 5 e çıkartırsın tabi bu sayılarda programın yoğunluğu çok etkili.

Ahh merhaba canım yıllardır diyetisyene gitsem mi diye düşündüm çevremden hep ne gerek var tepkisi aldım. AmA insanı en iyi gene kendisi bilir biliyorumki fazlam var hemde oldukça özelliklede bacak ve basende toplanmış hepsi. Üstüm 38 ama alt 40 üstüme göre çok kalın .Diyetisyene gitsem nolcak dedim hep hepsinin verdiği aynı şeyler. spor salonu deneyimim oldu 2 kilo verdim sadece ama 3 ayda 38 cm inceldim toplam vucudümda ama zaten benim derdim üstte değil üstten 4 cm gidiyorsa alttan 1 cm gene orantısız kalıyordum.Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım. Diyetle basen ve bacak fazlalığından kurtulabiliyormu?

merhaba bu mekik programını neye göre yapıyorsunuz biraz açıklayabilirmsnz zahmet olmazsa
3-4 güne sen bile şaşıracaksın bak, nasıl alışacaksın

özel bi program değil. benim göbek bölgemde fazlalıklarım var.

bu shred programı benim derdime çare olmayacak diye düşündüğümden
(daha önce ebru şallı nın süper bi karın videosundan çalışmıştım,
bir ayda 5 cm incelmişti belim. ) şimdi yine yapıyorum;
13-28. dakikalar arasındaki egzersizler. bazen de ezberden yapıyorum

en az 100 kez olacak şekilde.

syene
inşallah dediğin gibi olur canım. Anladım benim sorunum basen ve bacaklarımla pıçakla kesecem az kaldı

yine jillian ın bir programı; anladığım kadarıyla yeni başlayanlar için. ismi cardio 1 for phase 1.
zor değil, yoruluyorum ama yapamadığım olmuyor, bitiriyorum.
söylediğin şekilde haftada 3-4 ile başlayayım. sonra belki biraz daha zorlayıcı bi çalışmaya geçerim.
yorumun için çok teşekkür ederim.

bu arada leslie 3 mile i bir kez denedim. 15 dk dayanamadım. program bana hitap etmiyor, hem de süresi
çok uzun, 45 dk. daha fenası kadın çoook geveze.
bi saniye susmuyor. yapılacaksa bile sesi kısılıp yapılmalı

spor salonu b-fit ti galiba?
ben de gitmiştim. diyet yapmamıştım ama 3 ayda 5 kilo vermiştim.
epey inceldim sıkılaştım dediğim gibi
64 kiloydum ama 60 bile göstermiyordum.. hey gidi günler..

bi de oradaki antrenörüm çok tecrübeli ve akıllı bi kızdı. aralarda bana özel egzersizler yaptırıyordu
özellikle bel bölgesi için. evlendiğim zamanki kadar ince olmuştu belim. sağolsun..

sanırım o fazlalıklardan kurtulmak için diyete ek olarak o
sorunlu bölgelere yönelik egzersizler yapmalısın.

Tatlımmm eğer gücün varsa maddi olarak kesinlikle ve kesinlikle diyetisyeen git, ama oyle içeri girdiğinde sana sabah kahvaltıya 1 kibrit kutusu peynir yazıp her oglen 6 kaşık kepekli makarna yazanlardan birine değil. Güzel araştır oyle git. Bulunduğun ile göre belki öneride de bulunabilirim. Saan şöyle söylim, ben hep çok dogru yediğimi düşünüyordum ama ne zaman ki diyetisyene gittim aslında ne kadar yanlıs beslendiğimi gördüm. Benim kan değerlerime, gıda duyarlıgıma göre beslenme programları verdi. Ben daha oncede gittim cok güzel kilo verdim ama şehir değişikliği baska sebepler tekrar kilo aldım. Şuan yine eski diyetsiyenimle gorusuyorum ama mail yoluyla irtibattayız, kendime yagı kası ayrı ölçen bir tartı aldım, oradaki sonuçları iletiyorum ona, bir de incelmelerimi..

Gelelim soruna beslenme her şeydir, doğru beslenirsen direk yapların gider ve bu yağlar en çok neredeyse oradan gider
Ben elma tipi vücutlu biriyim, artık o kadar şişmiştim ki son diyetime başlamadan önce pantalonlarımdan taşan o bel çevresi yağları beni aynalardan soğutmuştu, diyete bir başladım, 1 ayda 8 cm belimden gitti ve bütün kilolarım yağdan gitti. 1 gram kas kaybım olmadı. Eskiden kendi kendime yediklerime dikkat ettiğim zaman hep şey derdim, zayıfladım ama zaten zayıf olan bacaklarımdan gitti, göbeğim daha çok ortaya cıktı.. Şimdi o kadar mutluyum ki daha hedef kiloma 7-8 kilo var ama giden 4 kilonun yağ olması ve hepsinin o göbek çevresinden gitmiş olması bile beni inanılmaz motive ediyor. (Darısı tüm isteyenlere)

Daha önce diyet yaptıgımda benimle aynı boyda olup, beli incecik, basenleri kocaman olan arkadaşımda direk bacaklarından zayıfladı (çünkü yağ nerdeyse oradan gidiyor ) Eşi çık iş seyehatien gidiyordu o sıralar 1-2 ay sonra eşi temelli olarak eve döndüğünde kız 53 kilo falandı (59 la başlamıştı diyetimize) kızın bana dönüp soylediği şey su oldu " geveze sana ne kadar teşekkür etsem azdır, kocam bana resmen yeniden aşık oldu, hiç bir zaman bir daha boyle incecik olabileceğimi düşünmüyormuş" dedi.

O yüzden beslenmene çok çok dikkat et, diyetisyene gidemem dersen de boy kilo ve ölçülerini bana yazarsan (özelden de yazabilirsin) ben sana ögrendiklerime göre bir taslak liste oluşturabilirim..

evet canım 30 dk lık spordu. bende çok faydasını gördüm gerçekten zaten ince olan bel bölgemde göbek kaslarım belirginleşmeye başlamıştı. Ama tabi bırakınca eski halima döndüm . Tekrar gitmeyi düşünüyorum sezon sonu düğünümolcak hi. bu kadar kilo verme konusunda kararlı olmamıştım

......

çok çok teşekkür ederim sana keşke sizin gibi insanı destekleyen azim veren insanlar insanın yanıbaşında olsa. Ama burdanda yanında gibi destek oluyorsunuz gerçekten. Maalesef yaşadığım ilçe sebebiyle çok çok ünlü diyetisyenlerimiz yok giden arkadaşlara soruyorum hiçbir test yapılmadan klasik diyet reçeteleri tutuşturuluyor ellerine.kibrit kutusu kadar peynir 3 kaşık sebze falan filan. Dediğiniz gibi evde kafanıza göre yaptığınız diyette diyet olmuyor. ve benim daha önce hiç diyet deneyimim olmadığı için ne yapcagımı nerden baslıcamıda bilmiyorum zaten
Benimde sezon sonu düğünüm olcak ve düğünüme kdr hayalimdeki bene ulaşmak istiyorum. Ama etrafımdakilerin ne gerek var canım gayet iyisin demeleri açıkçası beni tembelleştiriyor. Alanyada yaşıyorum ben canım duyduğum iyi bir diyetisyen var Show tv ye flan çıkmıştı bi ara onu denemeyi düşünüyorum.
Seninle özelden irtibata geçiyorum hemen

hayırlı olsun şimdiden, sezon sonu dediğin yaz sonu mı, sene sonu mu?
bana 2-3 hafta önce mesaj geldi. genel miydi, gittiğim şubeye özel bi kampanya mıydı bilmiyorum.
3 aylık üyeliğe 1 ay, 6 ay üyeliğe de 2 ay bedava.
aslında çalışma stili ve süresi çok cazip ama bebeğim var.
her zaman git gel yapamam.. 2 sene önce haftanın 4-5 günü gidiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…