Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

konuş geveze konuş.. yaz bize geveze yaz.. bütün bildiklerini yaaaz!
Beni gaza getirirsen kitap yazarım burda

Neyse o zaman kısa bir bilgi vereyim, Fitwell diye bir uygulama var ama bu isimde bir çok uygulama var bu turkcellin uygulaması, yüklemesi ücretsiz ama premium üyeliği ücretli. Neyse bu programla yediğiniz yiyecekleri seçerek programa ekleyebiliyorsunuz, içtiğiniz suyu ve yaptığınız egzersizi de. Eğer diyetisyene gitme gücünüz yoksa en basiti bununla kilo kontrolünüze başlayabilirsiniz. Böylece günlük yaktığınız kaloriyi ve aldığınız kaloriyi kıyaslayarak hedefinize gitme yolunda nerelerde olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. (Yiyecekleri kaşık, kase vb ölçüsüyle giriyorsunuz o yüzden kullanışlı)
Bu program ayrıca size beslenme önerisinde de bulunuyor, hedef tarih giriyorsunuz, günlük şu kadar adım atarım şu kadar da su içerim nasıl beslenmeliyim dediğinizde size günlük diyet listesi de cıkartıyor (her güne ayrı yemekelr veriyor)
Eğer o gün ki besinleri sevmediyseniz bu öğünü değiştir diyebiliyorsunuz
Özetle güzel bir program indirip biraz kurcalıyabilirsiniz.
Benim en çok dikkat ettiğim şey öğlenleri daha dolu akşamları daha hafif yemek bir de günde minimum 2 ara öğün yapmak ve minumum 2 lt su ve çeşitli bitki çaylarını eksik etmemek
Merak ettiklerinize göre daha çok setay verebilirim

yaz sonu canım nasip olursa eylül ekim gibi. Evet bende gidip kapalı alanda spor yapmaktan sıkılmıştım ve yaz gelmişti orda yapcagıma gidip temiz havada yaparım dedim tabi işler öyle dediğim gibi olmadı.Bizim burdakinin adı değişti şimdi lady fit diye biryer oldu sistem aynı ama adı değişti sadece neden bilmiyorum

kızlar muhabbet güzel, çok da faydalı ancak çıkmam lazım.
sabahtan yemeği yapmıştım.
şimdi jeton düştü de ocağa koydum pişmeye
eşim yarım saate gelir. kalkıp hazırlanayım.. öpüldünüz

kesinlikle asıl problemim cok yemem cok aşırı yemekte değil mesela bugünü size özetleyeyim
sabah kalktım 11 gibi kücük bi ekmeğe recel bandım ve kupa cay ictim
3 e dogru cok az bi makarna yanına cok az köri yedim
türk kahvesi ictim yanına 4 gofret yedim
ve saat 7 oldu suan bisi yemedim acıktımda.

Normalde kahvaltı yapıyorum her sabah 10 a kadar yapmıs olyorum yumurta kırıp yesillik falan. problemim fazla abur cubur gece gec atıstırmak bunuda bir türlü bırakamıyorum bu ünv.ortamı alıstırdı bide ucuz ne varsa ona yönlendim makarna nugget gibi :)

Arkadaşar, göbek bölgemde ve yan kısımlarında fazlalıklarım var. Özellikle simit diye tabir ettiğimiz o yan kısımlardan kurtulmak istiyorum. Jillian yapıyorum faydalı ama bir de ekstradan göbek ve yan yağlar için programlar arıyorum. Önerebileceğiniz videolar var mı acaba? :)

Şimdi öğrencilik kısmını biliyorum bizde geçtik o yollardan o yüzden ucuza yöneliyoruz, ama illaki ucuz diye kötü beslenmemize gerek yok. Mesela biz makarna salatası yapardık, yani bol yeşillikli kocaman salata yapardık içine haşlanmış makarna koyardık boylece hem temiz karbonhidrat almış olursun hem de yeşillikle metabolizman canlanır.

Öncelikle benim gözlemim sen gündüz yeteri kadar beslenmediğin için akşama yükleniyorsun. Bunun yerine gündüz daha sık ara öğünlerle geçirip, akşam ders çalışırken sadece 5-6 tane badem, 2-3 tane kuru erik yesen, yanında da canın cok tatlı istiyorsa 1 cay bardagı süte tarçın serpsen senin sorunlar çözülecek gibi :)

Kafkaslarda bir söz vardır, kahvaltını tek başına, öğle yemeğini dostunla akşam yemeğini düşmanınla paylaş :)
Kahvaltıyı cok güçlü yapamadıysan ama günün en yogun öğünü öglen olsun senin için, çünkü gündüz aldıklarımızı yakıyoruz ama akşamları bu olmuyor maalesef.

Bir önerimde kesinlikle yürü, ben üniversitedeyken bölümle yurt arası 20 dk dı hep yürüdüm ve abartmıyorum suankinin 15 katı kötü besleniyordum ve 54 kiloydum :) yaş genç olunca iki adım yürümek bile etkili oluyo

soracağın şeyler varsa her zaman sorabilirsin, özelden de yazabilirsin aklına takılanları

Canım diyetısyenının adını ozelden yazar mısın?

canım tiffany roth diye bir abla var onun 10 dk lık videoları var bikini abs falan diye, youtube da arat bir sürü cıkar, bence cok basarılı bi kadın

Kızlarrrrr günaydınnnn

Hadi hareketlendirelim biraz topiği ben dün akşam jiliam level 2/4. günü yaptım. Sporumuzu aksatmayalım bu ablalar gibi biz de hedefimize ulaşalım :)

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bu DVD ye başladım. 5-6 kilo fazlam var ve sıkılaşsam fena olmaz:)
bununla beraber kolay kilo almamı sağlayan bağırsak tembelliği ve halsiz düşürüp yemeye iten kansızlık:) her ikisine de çözüm bulduktan sonra karar verdim bu bahar artık fit olucam:)

burada nasıl bi paylaşım yapıyorsunuz? kilo takibi gibi mi?

not: ben DVD deki level 1 i daha önce iki kere denedim ama bugünden itibaren düzenli yapıcam. bence ilk yaptığınızda ertesi gün de yapmak çokkk zor:)

herkesin hedefine ulaşması dileğimle:)

canım tiffany roth diye bir abla var onun 10 dk lık videoları var bikini abs falan diye, youtube da arat bir sürü cıkar, bence cok basarılı bi kadın

aa ilk defa duyuyorum çok teşekkür ederim bakıyorum hemen :) ben de gene jillianın 6 week 6 pack programını mı yapsam diyodum. Bu 10 dakkaymış daha iyi :)

Kuzum genelde sporumuzu yazıyoruz, motivasyon için birbirimizle bilgilerimizi paylaşıyoruz.
Birincisi eğer bağırsak tembelliğin varsa ve maddi olarak seni çok sarsmayacaksa kesinlikle ve kesinlikle gıda duyarlılık testi yaptır. Ben yaptırdım çok memnun kaldım. Gıda duyarlılıgı, şişkinlik, ödem, halszlik, 1 bardak su içsen şişmene, 10 saat uyusan uykusuz ve dinlememiş kalmana, migren ve baş ağrılarına sebep olabiliyor. Ben de hep şişkinlik, su içsem yarıyor durumdaydım artık son dönemde ve yediklerime dikkat etmeme rağmen kilo almaya başlamıştım. Sonra bir baktım faydalı diye yediğim yoğurt bile bana dokunuyormuş çünkü mayaya duyarlılıgım cıktı.

Duyarlılıklar kalıcı değil duyarlılık seviyene göre bir süre o gıdaları tüketmeyip yani vücuduna unutturup sonra yasaklı süre doldugunda tekrar o yüyecekleri yemeye baslıyorsun. Benim duyarlılıklarım metabolizma hızımı o kadar düşürmüş ki dogal olarak su içsem yarıyordu. Normal insanlar dinlenirken 1200-1600 kalori harcarken ben 800 kalori harcıyormusum.

Ama bunun çözümü var neyseki. Kansızlığın ve şişkinliğin bana glutene karşı duyarlılıgın olaibleceğini düşündürdü. Bir süre glutensiz beslenmeyi dene bence, etkisini görürsen ona göre devam edersin.

bunu nerde yaptırdınız bende yaptırırım istanbulda mı yasıyorsunuz? :) cünkü su icsem benimde göbek fena sisiyor fiyatınıda merak ettim

bunu nerde yaptırdınız bende yaptırırım istanbulda mı yasıyorsunuz? :) cünkü su icsem benimde göbek fena sisiyor fiyatınıda merak ettim

canım fiyatı pahalı gerçekten ama değer mi evet değer, çünkü bu aslında bir çok sağlık sorununu tetikleyen bir şey, fiyatı 940 TL ama ben 640TL'ye yaptırdım diyetisyenim sayesinde. Fakat internette hep 300TL lik kampanyası oluyor. İstanbulda merkezleri, ama senin gitmene bile gerek olmuyor, mobil sağlık personeli gödneriyorlar, parmak ucundan bir kan alıyorlar 15 gün sonra sonucun mail oalrka geliyor. Sonra onların diyetisyeni seni bilgilendiriyormus ama ben kendi diyetisyenimle görüştüm. Daha cok detay istersen özelden yazabilirsin, buradan reklam yapmayayım :)

aa ilk defa duyuyorum çok teşekkür ederim bakıyorum hemen :) ben de gene jillianın 6 week 6 pack programını mı yapsam diyodum. Bu 10 dakkaymış daha iyi :)

bak sana yeni video buldum

bunun gibi bir sürü videosu var ablanın istediğin bölgeyi çalıştırabilirsin, enerjisi de güzel

süpermiş izledim de gayet yararlı bir videoya benziyor kısa olması daha güzel :) çok teşekkür ederim sayenizde şu fazlalıklardan kurtulcam

hep beraber kurtulucaz inşallah

Kızlar ben bugün gaza geldim ve jillian level 2/5. gün+rebecca louise'in 5 dk flat abs workoutunu ve de rebecca louise'in 8 dklık kickbox workoutunu yaptım..

Hadi yatmak yok kaldırın o totoları gidecek o göbüşler

ben killer buns yapıyordum level 2 ve 3 hata verdi 12 gün level 1 yapmıstım bunların yerine 30 day shred yapıp devam edicem :)

Çok çok teşekkür ederim. Bi ilaç kullanıyordum iyi geldi ama daha kökten bi çözüm bulmak gerektiğini düşünüyodum. Fırsat sitelerinde görmüştüm, öyle bi denesem. Ne yapıyorlarsa çok pahalı ya. Yine de bu kadar kurtaracaksa bi kerelik o parayı verebilirim.

Bugün yogun bi gün olacak benim için yine şimdi aksatmayıp dvd nin karsına gececegım. Şişkinlik sebebiyle 1-2 kılo kolay farkettıgı için hangi kilom gercek anlamakta zorlanıyorum. Su ara 61-62 arası cıkıyorum diyebilirim. Maalesef 58den sonrasını şu tembel bagırsak sendromundan sonra aldım. Halamda ve babamda da varmış.

Tekrar cok tesekkür ederim.
Hedef 55:)

Bu arada tolerans testi aklıma gelmişti ama bana yogurt, ekmek vesaire yeme dese ömür boyu yapamam diye düşünüyodum bi süre sonra tekrar yıyebıliyosak kafama yattı

ya kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu jillian ablamızın programının uygulama şekli nasıl . Mesela level 1 var ben bu level 1 i tekrar mı etcem aynı hareketleri hep biri beni aydınlatsın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…