- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.161
Beni gaza getirirsen kitap yazarım burdakonuş geveze konuş.. yaz bize geveze yaz.. bütün bildiklerini yaaaz!
Neyse o zaman kısa bir bilgi vereyim, Fitwell diye bir uygulama var ama bu isimde bir çok uygulama var bu turkcellin uygulaması, yüklemesi ücretsiz ama premium üyeliği ücretli. Neyse bu programla yediğiniz yiyecekleri seçerek programa ekleyebiliyorsunuz, içtiğiniz suyu ve yaptığınız egzersizi de. Eğer diyetisyene gitme gücünüz yoksa en basiti bununla kilo kontrolünüze başlayabilirsiniz. Böylece günlük yaktığınız kaloriyi ve aldığınız kaloriyi kıyaslayarak hedefinize gitme yolunda nerelerde olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. (Yiyecekleri kaşık, kase vb ölçüsüyle giriyorsunuz o yüzden kullanışlı)
Bu program ayrıca size beslenme önerisinde de bulunuyor, hedef tarih giriyorsunuz, günlük şu kadar adım atarım şu kadar da su içerim nasıl beslenmeliyim dediğinizde size günlük diyet listesi de cıkartıyor (her güne ayrı yemekelr veriyor)
Eğer o gün ki besinleri sevmediyseniz bu öğünü değiştir diyebiliyorsunuz
Özetle güzel bir program indirip biraz kurcalıyabilirsiniz.
Benim en çok dikkat ettiğim şey öğlenleri daha dolu akşamları daha hafif yemek bir de günde minimum 2 ara öğün yapmak ve minumum 2 lt su ve çeşitli bitki çaylarını eksik etmemek
Merak ettiklerinize göre daha çok setay verebilirim