- 11 Aralık 2011
- 132
- 73
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.861
Şeyda coşkun şubat listesi diye aratırsan bulursun canım. Ben şubat listesini yapıyorum. 14 günlük.
Amaaa epey zor dayanması. Her güne başladığımda dua ediyorum inş bu gün vazgeçmem diyetten diye.
Benim bu diyet listesini yapmam çok zor burdaki malzemeleri yaşadığım şehirde bulamam sanırımerken sevindim galiba
Bende çok zor buldum ama onun yerine şu olur bunun yerine bu olur diye birazda doğaçlama yaptım.
Allahtan burda Migros var eğer migros varsa lazım olan çoğu şeyi ordan bulabiliyorsun.
Geri kalanda dediğim gibi benzer sebze meyvelerle de oluyor.
Mesela ben karabuğday, kinao bulamadım aşurelik buğday yedim.
Şeyda coşkun diyeti ile beraber Jillian Michaels le birlikte 4 gündür 50 dk kadar yürüyorum. Aslında 68 dklık bendeki video ama ancak o kadar dayanabiliyorum ben.
Ve 4 günde 2,5 kilo verdim
Yardım edinnn
Teşekkür ederim canimcim :)Jillian 30 day shred daha çok incelme programlı bir spor ama ben yaparken yediklerime de dikkat ediyorum. İlk 6 gün sonunda 1.5 kilo vermiştim. :)
Vermeniz gereken kilo fazlaysa sıkı bir diyetle işe yarayabilir, ayrıca Jillian'ın başka programları da var, onlara da bir göz atın.
Bir de sanırım Leslie ile yürüyüş olması lazım, onunla başlayabilirsiniz. :)
Benim boyum 1.65 civarı yaklaşık 5 kilo kaldı.Boyum 1.60 :) ne kadar kaldı hedefine?
Benim boyum 1.65 civarı yaklaşık 5 kilo kaldı.
Bugün 10. gün bitti ve şu 10 günde müthiş bir değişim var bende.Göbeğim ve yanlarım fazlasıyla azaldı.
Dün mağazaya gitmiştim oradan 36 beden etek ve small beden bir kazak aldım hala çok şaşkınımmm :) :)
Hadi yaa bak gözüm korktu şimdi,bu arada teşekkür ederim. :)Tebrik ederim canım, güle güle kullan bu arada :)
Benim de yanlarımda karnımda oldukça iyi bir değişim var ama üst bacaklarımda tık yok daha :)
Level 2'ye beklerim seni, çok eğlenceli :)
Totom ve karnımda acayip ağrı var :)
Hadi yaa bak gözüm korktu şimdi,bu arada teşekkür ederim. :)
Jillian yapmış demek yapacağını yine :) :) Üniversite öğrencisi misin?Ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun, yetişmeye çalışırken bi bakıyosun bitmiş bile :)
Jillian yapmış demek yapacağını yine :) :) Üniversite öğrencisi misin?
Ben de üniversitedeyim. Kaçıncı sınıf,bölümün ne? :)Yapmış valla :)
Evet, üniversitedeyim, sen?
Ben de üniversitedeyim. Kaçıncı sınıf,bölümün ne? :)
Ben daha hazırlıktayım. Fransızca öğretmenliği ama tabi öğretmen olmak istemiyorum. :)3. sınıftayım, hukuk okuyorum, sen hangi bölümdesin kaçtasın?
Dün başladım level 2'ye. O neydi öyle ya insafsız hiçç dinlendirmiyor.Tabi hareketin nasıl yapılacağını anlamak için birkaç kere durdurdum videoyu.O sayede biraz dinlenmiş oldum. Hareketler arası geçişler,hareketler hızlanmış.Ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun, yetişmeye çalışırken bi bakıyosun bitmiş bile :)