Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben tatlıyi çok seven bi insanım en çok bundan kaybediyorum maalesef yeni diyeti basladim saat 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum INŞALLAH ISE YARAR BU YÖNTEMLER O ZAMAN BEN BU PROGRAMI BAŞLADI HADI BISMILLAH

Benim bu diyet listesini yapmam çok zor burdaki malzemeleri yaşadığım şehirde bulamam sanırım erken sevindim galiba

Benim bu diyet listesini yapmam çok zor burdaki malzemeleri yaşadığım şehirde bulamam sanırım erken sevindim galiba

Bende çok zor buldum ama onun yerine şu olur bunun yerine bu olur diye birazda doğaçlama yaptım.
Allahtan burda Migros var eğer migros varsa lazım olan çoğu şeyi ordan bulabiliyorsun.
Geri kalanda dediğim gibi benzer sebze meyvelerle de oluyor.
Mesela ben karabuğday, kinao bulamadım aşurelik buğday yedim.

Maalesef canım burda Migros falan yok

Şeyda coşkun diyeti ile beraber Jillian Michaels le birlikte 4 gündür 50 dk kadar yürüyorum. Aslında 68 dklık bendeki video ama ancak o kadar dayanabiliyorum ben.
Ve 4 günde 2,5 kilo verdim

Yaaa o değilde ben Jillian Michaels'ı Leslie Sensonla karıştırdım.
Ayyy ben bunuda yaptım insanı fena halde damdan düşmüşe çeviriyor bu program.
Yarım saatlik yürüyüşten sonra yapıyordum bunu 20dkyı geçememiştim.

Level 2/1'i tamamlamış bulunuyorum.

Level 1'de Jillian'ın kendisine dümdüz gidiyordum, level 2'de işin içine ailesi de girdi

Ara vererek yaptım, ilerleyen günlerde alışırım herhalde :)

Jillian 30 day shred daha çok incelme programlı bir spor ama ben yaparken yediklerime de dikkat ediyorum. İlk 6 gün sonunda 1.5 kilo vermiştim. :)

Vermeniz gereken kilo fazlaysa sıkı bir diyetle işe yarayabilir, ayrıca Jillian'ın başka programları da var, onlara da bir göz atın.

Bir de sanırım Leslie ile yürüyüş olması lazım, onunla başlayabilirsiniz. :)

Teşekkür ederim canimcim :)

Boyum 1.60 :) ne kadar kaldı hedefine?
Benim boyum 1.65 civarı yaklaşık 5 kilo kaldı.

Bugün 10. gün bitti ve şu 10 günde müthiş bir değişim var bende.Göbeğim ve yanlarım fazlasıyla azaldı.
Dün mağazaya gitmiştim oradan 36 beden etek ve small beden bir kazak aldım hala çok şaşkınımmm :) :)

Tebrik ederim canım, güle güle kullan bu arada :)

Benim de yanlarımda karnımda oldukça iyi bir değişim var ama üst bacaklarımda tık yok daha :)

Level 2'ye beklerim seni, çok eğlenceli
:)

Totom ve karnımda acayip ağrı var :)

Hadi yaa bak gözüm korktu şimdi,bu arada teşekkür ederim. :)

Ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun, yetişmeye çalışırken bi bakıyosun bitmiş bile :)
Dün başladım level 2'ye. O neydi öyle ya insafsız hiçç dinlendirmiyor.Tabi hareketin nasıl yapılacağını anlamak için birkaç kere durdurdum videoyu.O sayede biraz dinlenmiş oldum. Hareketler arası geçişler,hareketler hızlanmış.
Ama sanki level 1'e göre eğlenceli.
Ağrılarıma gelirse öyle aşırı bir ağrım yok ama biraz bacağımın arkası ağrıyor,üst kısmı.Biraz da sırtım ağrıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…