- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 36
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.901
Canım hem kilo vermek için hem de sıkılaşmak için yapıyorum. En büyük amacım da bacaklarımın incelmesi. Bu arada 70,400 gr. canım kilom. Boyum da 1.70cm.Canım kol bacak göğüs bel kilo ben bunları almıştım ilk başladığımda bu arada sen kaç kilosun kilo vermek için mi yoksa sıkılasmak için mi yapiyorsun
Canım hem kilo vermek için hem de sıkılaşmak için yapıyorum. En büyük amacım da bacaklarımın incelmesi. Bu arada 70,400 gr. canım kilom. Boyum da 1.70cm.
Olur valla. Çok daha iyi olur. Hem canım benim kilomun senden düşük olması önemli değil ki senden daha çok zayıflamam önemli zaten kilom belli bundan en az 3 kilo daha vermem lazım. Ayrıca az evvelde dediğim gibi benim bacak ve basenlerim kalın yaa. onların incelmesini çok istiyorum.Bu arada katılmak isteyen arkadaşlarda katılsın daha çok motive oluruz cemre cemre ne dersin canım
Olur valla. Çok daha iyi olur. Hem canım benim kilomun senden düşük olması önemli değil ki senden daha çok zayıflamam önemli zaten kilom belli bundan en az 3 kilo daha vermem lazım. Ayrıca az evvelde dediğim gibi benim bacak ve basenlerim kalın yaa. onların incelmesini çok istiyorum.
Ayy verecez valla. Bu gazla girse hemen veririz tüm kiloları..
sevgili fatmişş tebrik ederim.Kızlar bende 30 day shred programını yapanlardanım.
Şimdi Level 3' ün 5. günündeyim yanı bitmek üzere.
Çok etki etti ama ben diyetlede destekledim
Başlangıctaki ölçülerim
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
25.gündeki ölçülerim ise
Kilo 59.8
Gögüs 89 cm
Bel 70 cm
Basen 92 cm
Bacak 56 cm
Kol 31 cm
sevgili fatmişş tebrik ederim.
nasıl bi diyet uyguladın acaba
Nerden indirebilirim programı yardim lutfennnn
Ben en cok level 1de zorlandım digerleri cok kolay geldi :)Level 2 de 1 bitti ama bende bittim nedir bu böyle ya oldum resmen
Teşekkürler canimİndirmene gerek yok canım youtubedan izleyebiliyosun
Ben en cok level 1de zorlandım digerleri cok kolay geldi :)
Kızlar bana lütfen gaz verin, iş dönüşü kılımı kıpırdatamıyorum.. Bu programı yapmak istiyorum ama ilk denemem de haşatım çıkar diye korkmuyor değilim açıkcası