Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım kol bacak göğüs bel kilo ben bunları almıştım ilk başladığımda bu arada sen kaç kilosun kilo vermek için mi yoksa sıkılasmak için mi yapiyorsun
Canım hem kilo vermek için hem de sıkılaşmak için yapıyorum. En büyük amacım da bacaklarımın incelmesi. Bu arada 70,400 gr. canım kilom. Boyum da 1.70cm.

Canım hem kilo vermek için hem de sıkılaşmak için yapıyorum. En büyük amacım da bacaklarımın incelmesi. Bu arada 70,400 gr. canım kilom. Boyum da 1.70cm.

Sürer canım sen benden bi adım ondesin benim kilom da fazla boyunda kısa hadi bakalım İNŞALLAH ISTEDIGIMIZ ÖLÇÜLERE KAVUSURUZ TATLIM ☺

Bu arada katılmak isteyen arkadaşlarda katılsın daha çok motive oluruz cemre cemre ne dersin canım
Olur valla. Çok daha iyi olur. Hem canım benim kilomun senden düşük olması önemli değil ki senden daha çok zayıflamam önemli zaten kilom belli bundan en az 3 kilo daha vermem lazım. Ayrıca az evvelde dediğim gibi benim bacak ve basenlerim kalın yaa. onların incelmesini çok istiyorum.

Ole tabiki canım benim sen benden ondesin dememin sebebi senin 3 kilo vermen lazım benim 20 kilo tatlım anladın

sevgili fatmişş tebrik ederim.
nasıl bi diyet uyguladın acaba

Kızlar bana lütfen gaz verin, iş dönüşü kılımı kıpırdatamıyorum.. Bu programı yapmak istiyorum ama ilk denemem de haşatım çıkar diye korkmuyor değilim açıkcası

Kızlar bana lütfen gaz verin, iş dönüşü kılımı kıpırdatamıyorum.. Bu programı yapmak istiyorum ama ilk denemem de haşatım çıkar diye korkmuyor değilim açıkcası

Canım eger sporla içli dışlı değilsen kas agrısı yaşabilirsin ben düzenli spor yapmama ragmen bugün 3.günüm olsada alt bacak kaslarımda müthiş agrı var Önce ısınarak başlardan agrıları minimuma indirebilirsin ve inan durdugun hata biran önce başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…