Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaşlar ripped 30 level 1 ile dün başladım ben. Sonuna kadar yaptim arada bazı hareketleri erken bıraksam da. Lakin cevap bulamadigim birkac soru var cevaplayabilirseniz sevinirim.

Öncelikle level 1 i kaç gün yapiyoruz ve progeami her gün mü yapıyoruz. Level 2 ye ne zaman geçmek gerekir?

Sorularım şimdilik bunlar teşekkürler :))

Dün başladım level 2'ye. O neydi öyle ya insafsız hiçç dinlendirmiyor.Tabi hareketin nasıl yapılacağını anlamak için birkaç kere durdurdum videoyu.O sayede biraz dinlenmiş oldum. Hareketler arası geçişler,hareketler hızlanmış.
Ama sanki level 1'e göre eğlenceli.
Ağrılarıma gelirse öyle aşırı bir ağrım yok ama biraz bacağımın arkası ağrıyor,üst kısmı.Biraz da sırtım ağrıyor. :)

Eveet, hiç dinlenme yok ama 1'e göre daha eğlenceli geldi bana da :)

Hala tam alışamadım, ara ara dinleniyorum, level 1'de bu kadar terlemiyordum mesela :)

Ağrıların 1-2 güne geçer, benimkiler geçti sayılır :)

Evett bugün 15. gün bitti. Yarıladım :)

Öncelikle şu ağrı meselesinden bahsedeyim.Jillian'da 2. levele başladığımda çok zorlanmıştım.Hatta oturmaya bile zorlanıyordum çok fena ağrıyordu her yerim. Ama bugün tamamen geçti. Hareketleri hem rahatça hem de seri bir şekilde yapabiliyorum. Vücudum gittikçe incelmeye başladı ve fark ediliyor. 15 günde 1.5 kilo verdim.
Veee belki de en hoşuma giden şeylerden biri; Vücudum çok esnedi. Soğuma hareketleri yapılırken sağ ve sol bacaklarıma hiç zorlanmadan tamamen yatabiliyorum. Ayaktayken dizlerimi kırmadan rahatça eğilip ayak parmak uçlarıma değebiliyorum. Önceden bu kadar yapamazdım çok zorlanırdır hep ağrırdı... :)

Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. :)

Kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün 4. Günüm ama hareketleri yapmakta inanılmaz zorlaniyorum:KK61::KK61: hergün bırakmayı düşünüyorum :KK61: napıyım bennn:mad:

Kızlar bende 30 day shred programını yapanlardanım.
Şimdi Level 3' ün 5. günündeyim yanı bitmek üzere.
Çok etki etti ama ben diyetlede destekledim
Başlangıctaki ölçülerim
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

25.gündeki ölçülerim ise
Kilo 59.8
Gögüs 89 cm
Bel 70 cm
Basen 92 cm
Bacak 56 cm
Kol 31 cm

:KK28:
Kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün 4. Günüm ama hareketleri yapmakta inanılmaz zorlaniyorum:KK61::KK61: hergün bırakmayı düşünüyorum :KK61: napıyım bennn:mad:
ayy bende aynı durumdayım bende bugün level 1 in 3. günündeyim ama çok zorlanıyoum. :KK16:Hergün bırakmayı düşünüyorum. Ama yorumları okuyunca bir ümittir deyip devam ediyorum. O kadar yoruluyorum ki yolda yürürken bile bacaklaklarımın ağrısından felçli gibi gidiyorum . Ayrıca ben 30 Dk . ancak 15 dakikasına dayanabiliorum sonrakilerde artık takatim kalmıyor. Sende bırakma canım beraber yapmaya devam edelim. Hem hatta istersen sana motive olması adına yarış da yapabiliriz :KK28:

arkadaşlar bende yarın başlayacağım inşallah.sorum olacak sizlere bir leveli kaç kez yapıyosunuz.her gün yapıyo musunuz??teşekkürler :)

ayy bende aynı durumdayım bende bugün level 1 in 3. günündeyim ama çok zorlanıyoum. :KK16:Hergün bırakmayı düşünüyorum. Ama yorumları okuyunca bir ümittir deyip devam ediyorum. O kadar yoruluyorum ki yolda yürürken bile bacaklaklarımın ağrısından felçli gibi gidiyorum . Ayrıca ben 30 Dk . ancak 15 dakikasına dayanabiliorum sonrakilerde artık takatim kalmıyor. Sende bırakma canım beraber yapmaya devam edelim. Hem hatta istersen sana motive olması adına yarış da yapabiliriz :KK28:

Canım valla süper olur bence benim 1/10. Gün bitti şükürler olsun.. geçmiş yorumları okudum bende senin gibi fotolara falan baktım sürekli ole ikna ettim kendimi . Mens döneminde olduğum için ölçüleri almadım sadece kiloma baktım 85 kiloyla baslamistim şu an 79 kusurum 80 diyorum ben 5 kilo vermisim esimde biraz inceldin diyo biraz daha gaza geldim bugün 2/1 yapcam İNŞALLAH SEN KACTASIN

arkadaşlar bende yarın başlayacağım inşallah.sorum olacak sizlere bir leveli kaç kez yapıyosunuz.her gün yapıyo musunuz??teşekkürler :)
canım level 1 i on gün yapıyorsun on günden sonra ikinci level e geçiyorsun on günde o sonra üçüncü level o da 10 gün toplamda 30 günde tüm seti bitirmiş oluyorsun...

Canım valla süper olur bence benim 1/10. Gün bitti şükürler olsun.. geçmiş yorumları okudum bende senin gibi fotolara falan baktım sürekli ole ikna ettim kendimi . Mens döneminde olduğum için ölçüleri almadım sadece kiloma baktım 85 kiloyla baslamistim şu an 79 kusurum 80 diyorum ben 5 kilo vermisim esimde biraz inceldin diyo biraz daha gaza geldim bugün 2/1 yapcam İNŞALLAH SEN KACTASIN
canım bende level 1 in 3. günündeyim. Ama hala tam yarım saat yapamıyorum.:KK76:15 dk ancak dayanabiliyorum ama pes etmek yok. istersen tüm ölçülerimizi yazalım ve yarışımız başlasın.:KK62: Haydi bakalım sana meydan okuyorum. :KK45: Her level sonunda kilolarımız ve ölçülerimizi tekrar yazarız. Bu şekilde 10 boyunca kim tembellik etmiş kim çalışmış görmüşte oluruz.:KK70:Bu şekilde kendimizi gaza getirelim bari yoksa tek başına spor yapılmıyor.

canım bende level 1 in 3. günündeyim. Ama hala tam yarım saat yapamıyorum.:KK76:15 dk ancak dayanabiliyorum ama pes etmek yok. istersen tüm ölçülerimizi yazalım ve yarışımız başlasın.:KK62: Haydi bakalım sana meydan okuyorum. :KK45: Her level sonunda kilolarımız ve ölçülerimizi tekrar yazarız. Bu şekilde 10 boyunca kim tembellik etmiş kim çalışmış görmüşte oluruz.:KK70:Bu şekilde kendimizi gaza getirelim bari yoksa tek başına spor yapılmıyor.

Olur canım yarın olculerimi alır yazarım olurmu tatlım başlasın bakalım yarisimiz :KK39:

X