- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.841
1/6 bitti, artık vücudum alıştı sanırım :)
Kilo verdiniz mi? Vücudunuzdaki sıkılaşma belli oluyor mu? Ne kadar fazlalığınız var? :)
Çok soru sordum galiba.Bu sayfada bir arkadaş edinip jilliana onunla devam etmek istiyorum hem de motive etmek... :)
Merhaba :) Bugün 1/7'yi bitirdim. Başladığımda 52.5 kiloydum, şu an 51.3'üm :) Benim problemim üst bacak ve karın. Üst bacakta daha bi sıkılaşma göremedim ama karın bölgemde sıkılaşma var kesinlikle :) Bir de alt bacaklarda sertleşme var :)
Ben sabahları uyanınca ballı limonlu ılık su içiyorum, kahvaltı olarak domates, peynir, nane, maydanoz, çörek otu ve biraz cevizi karıştırıyorum. Bir dilim kızarmış çavdar ekmeği bir de limonlu yeşil çay ya da kiraz saplı çay içiyorum. Onun dışında dikkat ettiğimi söyleyemem :) Mesela tatlıyı çok severim, o konuda taviz vermiyorum :) Ama çok kola tüketen biriydim, başladığımdan beri bir tek ödül günümde içtim :) Hatta ödül günümde abarttım ona rağmen bugün tartıldığımda 51.3'tüm :)
Bunun dışında bir de Amber Nimedez bacak inceltme videosunu yapıyorum, zaten 2 dakikalık bir video :)
Rica ederim, aklınıza takılan başka bir soru varsa seve seve yardımcı olurum :)
Ben de biraz fazla konuştum sanırım :)
Ben salı günü başladım dün eve biraz geç geldiğim için yapamadım o yüzden bugün 5. günüm.Ben okula gittiğim için okulda sandviç yiyorum.Sandviç yediğim için öğleye kadar bir şey yemiyorum şekersiz kahve içiyorum.Evde 3 gibi oluyorum ne varsa ondan yiyorum ama ekmek filan yemiyorum.Sonra da akşam yemeğini yiyorum yine ekmek yemeden...
Yarın yulaf alacağım öğlen eve gelince yağsız sütle birlikte onu yiyeceğim içine de 2-3 tane kuru kayısı dilimleyeceğim.
İnternette videolara baktım gerçekten faydası olmuş yapanlara gözle görülür bir değişim var.Hatta bir video izledim kadın 3 ay boyunca jillian yapmış aşırı incelmiş hiçbir fazlalığı da kalmamış tabi bu da beni motive etti. :)
Ben de okula gidiyorum, okulda da light ürünlerle geçiştiriyorum açıkçası. Akşam da normal yemeği mi yiyorum, zaten beyaz ekmek yemiyorum uzun zamandır. Çavdarlıyı da bir tek kahvaltı da tüketiyorum.
Kuru kayısı işe yarıyor gerçekten. Ben bi kere level 1'i tamamlamıştım ama sonra devamını getiremedim. Yine de faydası olmuştu. Tamamlayabilirsek güzel sonuçlar elde ederiz sanırım :)
Bugün 7. günümü tamamlamış bulunmaktayım... Sonuç çok iyi :) :)
1 kilo vermişim. Tartıldıktan sonra çok sevindim çünkü dün arkadaşım doğum günüydü yaptıklarını yedim yemeseydim ayıp olurdu zaten. Ama bugün diyete tam gaz devam.
Vücudumda da farkedilir değişim var bacaklarım şekillendi,incelmeye başladı.Arkadaşlarım da dedi zayıflamışsın zzaten kilon iyi daha niye uğraşıyorsun diye ama aklımdaki sayıya ulaşmam gerek.Artık bu takıntı mı mükemmelliyetçilik mi bilemiyorum.
Bugün kuru yabanmersini,yulaf ve kuru kayısı aldım. Öğle yemeği olarak 2 yemek kaşığı yulafa yoğurt ya da süt koyup üzerine de kayısıyla,yabanmersini koyuyorum. Yoğurt daha doyurucu oluyor süte göre :)
Yabanmersinini yedin mi hiç bilmiyorum ama tadı çok güzel. Hatta diyetlerde de öneriyorlar kalorisi az,vitamin açısından da çok zengin. Yarım bardak yaban mersini 40 kaloriymiş. :)
Ben de 1/9'u tamamladım bugün, yarın level 1'de son günüm :)
Sonuç gayet iyi bence de, istikrarlı devam edince daha iyi sonuçlar alırız :)
O bende de var, başak burcu musun? :) Herkes kilo vermene gerek yok diyo ama bi kere hedef belirledim ya, kim ne derse desin vazgeçmiyorum :)
Yabanmersinini çok severim ben de, tatlı ihtiyacımı da karşılıyo bi nevi ama son zamanlarda hiç aklıma gelmemişti ben de alayım en iyisi :)
Evet başak burcuyum,senin burcun ne?
Bu arada kaç kilo vermek istiyorsun? :)
Benim hedefim 55 :) Boyun kaç?Ben de başağım :) o yüzden anlayabiliyorum seni :)
49 olmak istiyorum, 50 olunca durduramıyorum kendimi battı balık yan gider hesabı bırakıyorum kendimi :)
Senin hedefin kaç?
Benim hedefim 55 :) Boyun kaç?
Şeyda coşkun şubat listesi diye aratırsan bulursun canım. Ben şubat listesini yapıyorum. 14 günlük.4 günde 2,5 kilo süper bence canım diyette bahsedebilirmisn biraz rica etsem