- 18 Temmuz 2014
- 147
- 24
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.821
Level 1 bitti bugün.Yarın 2 ye başlıycam hemen :)) devamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o ölçü nasıl alındı anlayamdım, rica edersem anlatır mısın?selam arkadaşlar, yeni üye oldum ben de bu egzersizleri yapmak istiyorum. kilo sorunum yok, boyum da uzun olduğu için epey zayıf duruyorum fakat iç bacak sorunum var. (belimle iç bacak ölçüm arasında 7cm var, çok kalınlar) bence korkunç görünüyorlar. yapan arkadaşlardan ricam iç bacaktan (bir bacağın en kalın bölgesinden ölçülüyor) bu egzersizle kaçar cm kaybettiklerini paylaşabilirler mi? teşekkürler şimdiden =)
slm acaba sizde level 3 un linki varmı ben 1 ve 2 yi indirdim ama level 3 u ındiemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.2.leveli bitirdim ben.Ama 1 gr bile kilo veremedim.Benim 10 kilo fazlam var .Onu verikten sonra baştan başlıycam jilliana.
Ama bacaklarımı sıkılaştırdı valla.
Şimdi leslie ile kilo vermeye çalışıcam
Tebrik ederim sonuçlar gayet güzel bence...teşekkürler canım hemen paylaşıyorum hepsine detaylı olarak yazayım o halde herkes için biraz fikir olur
başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89
level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87
level2 sonu
kilo: 62.5
bel: 72
kol: 30,5
basen: 101
bacak: 57
alt bacak: 35.5
göbek: 86
level3 sonu
kilo: 63.2
bel: 72
kol: 30
basen: 100,5
bacak: 56,5
alt bacak: 35
göbek: 84
toplam incelme
kilo: +100 gr !
bel: -5
kol: -3
basen: -4,5
bacak: -3,5
alt bacak: -2
göbek: -5
toplam : -23
sonuçlar böyle arkadaşlar.kilo verimi olmadı level 1 e kadar yediklerime dikkat ediyordum ama 2 ve 3 te aynı özeni gösteremedim o yüzden kilo vermemiş görünüyorum. incelmeler levellar sonu belirttiğim gibi oldu evet gözle görülür de değişiklik var farkediliyor toparlandım.eğer yanında sağlıklı beslenme ve diyet yapsaydım en azından kilo değişimi olabilirdi. ben yaptım siz yapmayın böyle
değişimden evet memnunum level 1i bırakırken bir burukluk vardı çunkü sevmiştim ben ilk levelı
ikinci level zorluydu evet ama yapılamayacak gibi değildi ek olarak ilk 2 level da birşey yapmadım .
üçüncü level squatlar zorlayıcıydı ama hızlı geçiyordu 5-10 dakikası zorluyordu 3. levelda jilliana ek olarak son 3 gün ebru şallı skinny jeans , 4 gün leslie 4fast miles ve 1 gün de leslie 1 mile ve burns yaptım
ben ki hiç spor yapmamış koşmayı bile doğru düzgün beceremeyen bitirdiyse herkes bitirebilir
incelme sizde bu kadar olmayabilir belki moralinizi bozmayın çünkü ben 12 kilo verdim diyetle iyiydi kas oranım ama sonrasında sağlıksız beslenmeyle 2 kilo aldım 1 yıl boyunca ve sarkmalar olmuştu onları toparladım az biraz
yüzüm boynum hatta ayak parmaklarıma kadar inceldim her şekilde farkediliyor
başlayacaklara 2 cümlem var
1.si pişman olmayacaksınız yeter ki azmedin pes etmeyin
2.si ise acı yoksa zafer de yok
umarım sorularınıza yardımcı olmuştur