- 15 Eylül 2014
- 7
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.801
merhaba bende başladım bu programa normalde dün 1.levelin bitmiş olması gerekiyordu ama 3 gün evde olamadım dolayısıyla yapamadım kaldığım yerden devam ediyorum çok büyük bir sorun olmaz herhalde bu :)
o kadar yapıyorum bi işe yaramazsa bide kendime küserim :) ama negatif enerji göndermek yok :) bugün de kan aldırdım kollarım fena ağrıyor nasıl yapacaksam oyoyoyyok sen devam et.Bişey olmaz
o kadar yapıyorum bi işe yaramazsa bide kendime küserim :) ama negatif enerji göndermek yok :) bugün de kan aldırdım kollarım fena ağrıyor nasıl yapacaksam oyoyoy
bakalım daha denemedim valla yapabilecek miyim zaten aksattım 3 gün yine olmasa aynısıBen kan aldırınca yapamıyorum ya.Geçen hafta hemen hemen her gün aldırdım valla.Hiç yapamadım
ben 1 kilo ile çalışıyorum ilk etapta birden çok olmasın diye ama iyi bilene sormak lazım :)Bugün 2.günüm. bu programı önceden de yaptığım için pek zorlanmadım.
Hala cevap vermediniz 2 kg lik dumbbell ar çok mu gelir ?
merhaba hanımlar
deniz1992 süpersin çok güzel sonuçlar..
ben de bugün 18.günümdeyim. 2.levele baya alıştım ama hala çok terletiyor : ) özellikle ilk kardio bölümünde baya zorluyor..
3.leveli merak ediyorum.
ben şuanda karatay usulü besleniyorum, jillianın başından beri fırsat bulduğum günler 3 km yürüyüş veya 1 mil leslie yaptım, ilk levelde 400 gr verdim, bu hafta kilom sabit çıktı ama çok iyi incelme oldu. level 1'in sonunda bel kalça ve üst bacaktan 2şer cm incelme oldu, diğer bölgeleri ölçmedim bilmiyorum ama kollarda bile incelme oldu ki kollarım zayıf gayet. selülitler gitti. kalçada çok güzel toparlanma oldu.
yağ kasa döndüğü için kiloda artış gibi bile görünebilir, bu moral bozmamalı.. sonrasında yürüyüş artırılarak kilo da verilir, ben çok dikkat ettiğim halde kilom sabit çıktı.. ama 54 iken giyemediğim pantolonum 55 iken çok rahat oldu..
program bitince hedefim 6 gün 5 km yürüyüş yapmak ve ek olarak haftanın 3 günü pilates yaparak sıkılığı korumak..
teşekkürler canımİrem harikasıb gerçekten. Bravoooo
bu programı yapan herkes bence harika olucak. Herkes sonuç alıyo çünkü. Bende yarın başlıyorumm. 2 kg lik dumbell lar aldım. Fazla mı yoksa ?
ben ölçücem şimdi . 1 ay sonundaki sonucu söyleyicem .
Canım helal sana valla azmin için birde tebrikler diyorum incelmen için :)) ben buna başlamayı düşünüyorum ama benim pilates topu hariç hiç bir spor ekipmanım yok bu dvdlerde ekipman lazım oluyor mu çünkü ebru şallı skinny jeans yapcaktım onun istedikleri var diye başlayamamıştım..teşekkürler canım
sen de istediğin sonuçları alırsın umarım tam gaz devam :)
teşekkürler canımtopic i takipteyim heskes incelsin
hayır canım sadece dambıl gerekli ben almadım ama 1lt su şişeleriyle yaptımCanım helal sana valla azmin için birde tebrikler diyorum incelmen için :)) ben buna başlamayı düşünüyorum ama benim pilates topu hariç hiç bir spor ekipmanım yok bu dvdlerde ekipman lazım oluyor mu çünkü ebru şallı skinny jeans yapcaktım onun istedikleri var diye başlayamamıştım..
Ha iyiymiş o zaman canım bu hafta slim in 6'e başlıcam bitince de buna başlamak olucak ilk işim :)hayır canım sadece dambıl gerekli ben almadım ama 1lt su şişeleriyle yaptım
sıkı ve sporcu bir vucudunuz varsa bırakmayın bence yarım saat günde zaten çok bir vakit gitmiyor bence devam etmende fayda var :)kızlaaar 10 gün bitti ama hiçbir şekilde değişiklik yok ölçülerimde işe yaramamış mı yani yoksa 30 günü tamamlayayım mı bırakmayı düşünüyorum şuan
o değil yaparım ama bir işe yaramamış çoğu 10günde sonuç alıyor amasıkı ve sporcu bir vucudunuz varsa bırakmayın bence yarım saat günde zaten çok bir vakit gitmiyor bence devam etmende fayda var :)
merhaba arkdaslr bende jillianin banish fat boost metabolism complete level 1yapiyrm
30 days la ayni etkiyi verirmi yapaninz varmi o diger programlaridn daha kolay