- 4 Eylül 2014
- 46
- 24
- 32
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.781
bugün 3.sünü yapıcam ben de, başlamadan konuya bakayım da gaza geleyim istedim. zira bugün gaza gelmeye ihtiyacım var, reglimin de 1. günü (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok pes etmek yok sabah erken saatlerde yaparsan bicdan azabından da kurtuluyorsun 4.gunden sonra da ağrılar geçiyor alışıyor insan 10. Gun sonunda bile değişimi göreceksin :)bugün 3.sünü yapıcam ben de, başlamadan konuya bakayım da gaza geleyim istedim. zira bugün gaza gelmeye ihtiyacım var, reglimin de 1. günü (
yaptıııımm, mesajı yazıp kalkıp yaptım hatta yahu çok güzel bişey bu ya, yine ağrıyor her yerim, mutlu oluyorum bunca yıldır dönem dönem eşşek gibi yüzerim, yürürüm, bisiklete binerim, böyle ağrım olmamıştı hiç, işe yarayacağından şüphem yok. bugün erkek arkadaşıma "karnımda şişkinlik oluyo hastayken, nefret ediyorum" falan diyordum, "sen bugün ayrı bi süzülmüş bile görünüyorsun bence, o yaptığın şeyler işe yarıyor diyecektim ben de" dedi, umarım doğruduryok yok pes etmek yok sabah erken saatlerde yaparsan bicdan azabından da kurtuluyorsun 4.gunden sonra da ağrılar geçiyor alışıyor insan 10. Gun sonunda bile değişimi göreceksin :)
kızlar28/30 da tamamdır ek olarak da skinny jeans yaptım :)
sanki devam edenler azaldı berelerdesiniz
merhaba arkadaşlar jillian çok harika fakat ebru şallı için aynı şeyi söyliyemicem son DVD si hariç hepsi var kadın hareketleri güzel yaptırıyor fakat o kadaaaaar çok konuşuyorki insanın sinirlerini hoplatıyor 75 dk. DVD normalde 60 dk.da bitebilir bu konuda kendini geliştirmeli herkes aynı şeyi söylüyor ama kadın yine aynı son DVD sini almadım bilmiyorum umarım öyle değildiraramıza hoşgeldin canım
ben ebru şallının skinny jeans videosunu buldum ama setim yok. 2 haftada 2 beden incel sloganıyla pazarlamışlar nasıl etki eder bilemiyorum ben leslie 4 fast mile yapmaya başladım 3. levela başladığımda yarın da ebru şallıyı denemeyi düşünüyorum
hepimize kolay gelsin
evet canım çok zorluyor ama yapılıyor bir şekilde yani en azından yapanlar çok fazla :)
kızlar 26/30 da tamam ek olarak yine leslie 4 fast mile yaptım 2 gündür sadece jillian yapmıştım evde yorucu bir temizlik vardı zorla gün geçirmemek için yaptım leslie ek yapınca vicdan azabından biraz olsun kurtuldum bugün
dediğim gibi yarın da ek olarak ebru şallı skinny jeans yapmak istiyorum umarım yapabilirim b
evet bu da öyle 1 saat gösteriyor 1 saatin 15 dakikası boş yani 15 dakika giriş ve ısınma 30 dakika workout 15 dakika da laktik asitlerden arınma cooldown tarzında sıkılıyor insan haliyle :)merhaba arkadaşlar jillian çok harika fakat ebru şallı için aynı şeyi söyliyemicem son DVD si hariç hepsi var kadın hareketleri güzel yaptırıyor fakat o kadaaaaar çok konuşuyorki insanın sinirlerini hoplatıyor 75 dk. DVD normalde 60 dk.da bitebilir bu konuda kendini geliştirmeli herkes aynı şeyi söylüyor ama kadın yine aynı son DVD sini almadım bilmiyorum umarım öyle değildir
Canım baştan mesajlarınızı okuyamadığım için soruyorum 30/30 yapmış biri olarak vücudun nasıl inceldi mi hangi bölgeleri inceldi30/30 sonunda bitti arkadaşlar zorla bugunu de tamamladım sıkılmıştım hiç ara vermedim çünkü ben .. Devam edenlere başarılar diliyorum
30/30 sonunda bitti arkadaşlar zorla bugunu de tamamladım sıkılmıştım hiç ara vermedim çünkü ben .. Devam edenlere başarılar diliyorum
Canım baştan mesajlarınızı okuyamadığım için soruyorum 30/30 yapmış biri olarak vücudun nasıl inceldi mi hangi bölgeleri inceldi
İremerek canım 30gün yapmış biri olarak incelme oldumu vücudunda çok merak ettim ben 2gündür yapamiyorum hastayım çünkü her yerim ağrıyor. Level 1 bitince incelme olurmu demiştim ben level 1i 30gün sanıyordum level 2yide yapıp memlekete düğüne gidicez herhalde o zamana değişim olur azda olsa
teşekkürler canım hemen paylaşıyorum hepsine detaylı olarak yazayım o halde herkes için biraz fikir olurİrem tebrikler canım..Afferin
Sonuçları detaylı paylaşır mısın?
Arkadaşlar bazı sorular sormak istiyorum. Öncelikle kilolu değilim, sadece 2-3 kilo versem, vücudum şekle girse benim için yeterli.
Jillian kısa zamanda sonuç vermesiyle ünlü bir program ama anlamadığım şeyler var, ara ara sayfaları okusam da cevabını bulamadım.
3 levelden oluşan programda her level kaç gün? Her gün mü yapılıyor? Ve diyelim ki tüm levellar bitti, o zaman ne yapılıyor?
Sorularımı cevaplarsanız, biraz da motivasyonum yükselirse çok sevinirim.
her level 10 ar gün level geçişlerinde ise 1 er gün var benim tüm levellar bitti genelde yine jillianın ripped in öneriliyor :)
evet canım :) yukarıda deneyimlerimi paylaştım . 3 ay yaz tatilim vardı 1 ayı ramazan desek ben 1 ay yaptım keşke 2 ay yapsaydım evde boşu boşuna yattım öyle . Yaptıkça özellikle 7-8. Günden sonra değişimi fark edeceksin. Keşke biraz daha erken keşfetseymişim aslında keşfetmiştim ama çok zorlamıştı azmetmek gerekiyormuş . Eğer hazır değilsen zorlama kendini ama kendine bir hedef koyduysan geri dönmeYani her level 10 gün, programın tamamı 30 gün. Çok teşekkür ederim, yapmak istiyorum ama gözüm korkuyor. CEsaretimi toplarsam deneyeceğim.
teşekkürler canım hemen paylaşıyorum hepsine detaylı olarak yazayım o halde herkes için biraz fikir olur
başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89
level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87
level2 sonu
kilo: 62.5
bel: 72
kol: 30,5
basen: 101
bacak: 57
alt bacak: 35.5
göbek: 86
level3 sonu
kilo: 63.2
bel: 72
kol: 30
basen: 100,5
bacak: 56,5
alt bacak: 35
göbek: 84
toplam incelme
kilo: +100 gr !
bel: -5
kol: -3
basen: -4,5
bacak: -3,5
alt bacak: -2
göbek: -5
toplam : -23
sonuçlar böyle arkadaşlar.kilo verimi olmadı level 1 e kadar yediklerime dikkat ediyordum ama 2 ve 3 te aynı özeni gösteremedim o yüzden kilo vermemiş görünüyorum. incelmeler levellar sonu belirttiğim gibi oldu evet gözle görülür de değişiklik var farkediliyor toparlandım.eğer yanında sağlıklı beslenme ve diyet yapsaydım en azından kilo değişimi olabilirdi. ben yaptım siz yapmayın böyle
değişimden evet memnunum level 1i bırakırken bir burukluk vardı çunkü sevmiştim ben ilk levelı
ikinci level zorluydu evet ama yapılamayacak gibi değildi ek olarak ilk 2 level da birşey yapmadım .
üçüncü level squatlar zorlayıcıydı ama hızlı geçiyordu 5-10 dakikası zorluyordu 3. levelda jilliana ek olarak son 3 gün ebru şallı skinny jeans , 4 gün leslie 4fast miles ve 1 gün de leslie 1 mile ve burns yaptım
ben ki hiç spor yapmamış koşmayı bile doğru düzgün beceremeyen bitirdiyse herkes bitirebilir
incelme sizde bu kadar olmayabilir belki moralinizi bozmayın çünkü ben 12 kilo verdim diyetle iyiydi kas oranım ama sonrasında sağlıksız beslenmeyle 2 kilo aldım 1 yıl boyunca ve sarkmalar olmuştu onları toparladım az biraz
yüzüm boynum hatta ayak parmaklarıma kadar inceldim her şekilde farkediliyor
başlayacaklara 2 cümlem var
1.si pişman olmayacaksınız yeter ki azmedin pes etmeyin
2.si ise acı yoksa zafer de yok
umarım sorularınıza yardımcı olmuştur
İremcim alıntı yapamadim:-( tek kelimeyle süpermis daha ne olacak benim belim şuan 87 5 santim gitse 83cm oda bana şimdilik yeterde artar bile. Valla sanada bravo 2 3gün yaptım dayak yemiş gibi berelendi her yanım. Hasta oldum bıraktım. Bugün serum taktılar inşallah geçerse ishal ve karın ağrım hemen başlarim yarın yada pazartesi. 11ekimde düğün var biraz olsun toparlanmam lazım. :->Dediğin gibi yememe dikkat ederim 2 3kilo versem yine kâr. Tekrar tebrikler canım umut oldun bana:-*
pantolonların hepsi likralı veya tayt tarzı olduğu için çok hissedemedim ama toparlandı tabikiİremcim , çok ciddi incelmeler var özellikle basen ve bel bölgesinde pantolonlarının şu an üzerine nasıl geliyordur tahmin edebiliyorum..
bir ara tartıya bakıp motivasyonun çok düşmüştü, iyiki sabrettin canım hiç bozma,kilo artışını hiç kafaya takma çünkü o yağ artışı değil emin olabilirsin kilodan düşmek için yürüyüşle ciddi desteklersen bunda da başarılı olacagını düşünüyorum.bundan sonrası birazcık zorlaşacak, yaptığın şeyi koruman gerekiyor bu süreçte..yemek meselesinin üzerine ciddi olarak eğilmen lazım. şimdi ne düşünüyorsun peki?sonraki video?