Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar cardio için bu 30 day programını yapsam, bir de brazil butt lift yapsam şekillenmek ve sıkılaşmak için, iyi olur mu dersiniz.. evime yakı spor salonu yok ve çok istiyorum, sizleri okuyunca ben de evde yapayım bari diyorum

neden stres oluyorsun canım? zaten bu programın en zor levelı level 2.
sana bu programa başlamadan önce biraz kondüsyonunu arttırmanı önermiştim çok fazla zorlanıyordun sanki?
bişey sormak istiyorum,yediklerine dikkat ediyor musun?

ilk level 2 gün zorlandım sonra alışmıştım ama level 2de bacaklarım titriyor resmen yediklerime de dikkat ediyorum 20 günden fazladır diyetteyim en fazla 3-4 kez kaçamak yapmışımdır çok faydasını gördüklerini söylüyorlar bırakmak da istemiyorum ama böyle o hareketlere yetişemeyince çabuk yorulunca da tüm motivasyon gidiyor sabah stres oluyorum ya kendimi onlara yetişicem diye parçalamayı bırakıp ne kadar yapıyorsam o diycem ya da bırakıp Lesli ile yola devam... :/

bana bu programa başlamak için biraz hamsın gibi geldi canım çünkü ciddi kardio hareketleri var çok yoruyor alışık değilsen.
o hareketlerin tamamını yapamıyorsan yetişmek için kendini asla paralama videodaki kişiler bu işe yıllarını vermişler sonuçta.hareketlere yetişemiyorsan yapabildiğin kadar yap ama en azından az da olsa hakkıyla yapmaya çalış.bir de sana sabah değil de akşam yatmadan 1-2 saat önce yapmanı öneririm.sabah işe/okula gideceksen yetişme stresi ayrı oluyor çünkü.ben akşam yemeğimi yedikten 2-3 saat sonra yapıyordum.leslie ile mutlaka destekle.sakın bırakma.çünkü level 2 yi atlattın mı level 3 epey kolay.

bu egzersizden ben çok memnunum. zaten yaptıktan sonra haliniz kalmıyor o nasıl bir egzersiz fikrim yok
egzersizi ne için yapacaksınız bölgesel incelme mi yoksa genel mi ?

ben de çok zorlandım canım ama gözüme koydum incelmesem bile 3. level bitmek zorunda diye şartladım. çünkü çevremden çok devam edemezsin sen tamamlayamazsın boşuna yorma kendini vs sözleri çok üzmüştü
iş biraz incelme olayından çıkmıştı benim zihnimde yapabildiğin kadar yap bi şekilde bitir 2yi yani level 3 denildiği gibi daha kolaymış.
bak bana öldüm bitmiştim ilk 3-4 gün alışamadım bırakmayı bile düşünmüştüm ama şuan 6. günüm de bitti toplamda 4 gün daha dayanacağım ..
hep beraber bu yola baş koyduk . okullar açılıncaya kadar inceleceğiz dedik
insallah böyle de olur

genel istiyorum ama bacak basen ağırlıklı. hem kardiyo hem bölgesel egzersiz yani istediğim canım

genel istiyorum ama bacak basen ağırlıklı. hem kardiyo hem bölgesel egzersiz yani istediğim canım
şuan benim göbek bölgemde değişim daha belirgin ama basenden ve bacaktan da gitti tabiki. kısa sürede ve kısa zaman sarfederek kolay bir şekilde incelebilirsiniz jillianla ben memnunum ama şuan durdu gibi incelmem
tavsiye ediyorum ben çevremdeki herkese. :)

10/30 ve level 1 tamamdir arkadaslar
Yarin kendime mola veriyorum pazar gunu level 2 ile yollarimiz kesisiyor bakalim ben olcu almadan baslamistim oyuzden nekadar fark var bilmiyorum ama kiyafetlerimden anliyorum incelme var ve şeklen toparlanma kesinlikle var.sırt agrilarimda baya gecti .benim hedefim eski bi kotum var cok zayif degildim ama kendimi en rahat en guzel hissettigim kilomdayken giyiyordum.bu 1 ayin sonunda olmasada bu bitince diger videolara devam edip o halime hem daha fit olarak gelmek istiyorum.oyuzden yolum uzun kalori saymayada basladim hayirlisi

tebrikler canım
hangi videoları düşünüyorsun ?

Cnm ripped in 30 dusunuyorum dahada devam edebilecek olursam body revolution 3 ay suruyo zaten devam edebildigim kadar ona devam ederim diorum ama oncelikle bunu bi bitirelim bakalim halimiz vaktimiz enerjimiz kondisyonumuz ne oluyor

Cnm ripped in 30 dusunuyorum dahada devam edebilecek olursam body revolution 3 ay suruyo zaten devam edebildigim kadar ona devam ederim diorum ama oncelikle bunu bi bitirelim bakalim halimiz vaktimiz enerjimiz kondisyonumuz ne oluyor
evet canım olmadı ben yapabilirsem 2. kez bir daha jillian yapmayı düşünüyorum ondan sonra ripped olabilir
benim üst bacak içi sorunum var jillianda bile çok az gidiyor basenden bile iyi gidiyor ama oradan gitmiyor. şuan iç bacak hareketleri araştırmasındayım ben de level 3 le birlikte yapabileceğim. zaten 4 günüm kaldı bitmesine 2 nin. bildiğin bir egzersiz var mı buna yönelik

Ayni benimde ust bacaklari inceltmeye ihtiyacim var jillian in killer buns and thigs onermislerdi ama onunda youtube da tamamini bulamadim 4dk lik ozet gibi bisey var

Kızlar ben 17 yaşındayım fazla kilolarım var diyet yapıyorum diyetten kastım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum abur çubuk yemiyorum öyle sporda yapıyorum ama bu program kadar ağır değil her neyse ben bir kaç sene önce plates yaptım ve bacaklarım da ki yağlar kas gibi oldu bunları eritmek istiyorum ve tabiki fazla kilolarından da kurtulmak bu programı uygularsak istediğime ulaşabilir miyim fotoğrafları filan görünce çok gaza geldim ancak bu plates faciasından sonra şüpheye yaklaşıyorum artık faydası olur mu

Ayni benimde ust bacaklari inceltmeye ihtiyacim var jillian in killer buns and thigs onermislerdi ama onunda youtube da tamamini bulamadim 4dk lik ozet gibi bisey var

Ben de araştırayım bulursam söylerim canım :)

özellikle göbek bölgesine çok iyi etki gösteriyor ama bacak ve basenlerde de incelme oluyor başlayabilirsin bence :)

Bende bugun moladayim yarin level 2 ye basliyorum ama gözum korktu.ben level 1e anca alismistim bakalim napicaz gunluk kalorimde 1000- 1100 u gecmemeye calisiyorum ama tabi saglikli seyler yiyerek.abur cubur asitli icecekler yok.ve kendimi ac birakmadan ona gore ayarliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…