- 1 Ağustos 2014
- 74
- 49
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.641
hayır canım alışamadım hala daha çabuk geçiyor gibi ama öldürüyor resmen hareketler beni kan ter içinde kalıyorum :)
yandık desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım alışamadım hala daha çabuk geçiyor gibi ama öldürüyor resmen hareketler beni kan ter içinde kalıyorum :)
aynen öyle canım :)yandık desene
Dun 7/30 bugun 8/30 ve son 2 gun hadi bakalim
selamlar bayanlar, ben de dün level 1 'den başladım yani 1/30 bitti henüz : )
yürüyüş olarak günlük 5 km yürüyüş veya 3 mile leslie yapıyordum önceden,dün level 1den sonra 1 mile leslie yaptım, yaparken zorlandım ama bugün hiçbir ağrım olmadı.
ölçülerimi de aldım bakalım 9 gün sonraki sonuç nasıl olacak..
olçuleri aldın mı nasıl sonuçlarBirazdan 2.levelın ilk seansı korkuyorum elim gitmiyor yapmaya
ilk 3 gun ben de alışamadım canım ama bugün biraz alıştım gibi. Yapabildiğim kadarıyla yapıyorum ben de nefesim yetmiyor bazenÖ-L-D-Ü-M!!!!!
Bacaklarımı hissetmiyorum bu neee çoğu hareketi tam yapamadığım gibi üstüne bacaklarım titriyor Jillian vur deyip öldürmüş üstelik bazı hareketler çok saçma geldi ben hareketi algılayana kadar kadın çoktan bitiriyo yetişemiyorum 10 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok...
11/30 tamam
hoşgeldin aramıza :)
9 gun sonrasına gelirsek mutlaka faydasını göreceksiniz tecrübe edildi tarafımdan
yeter ki azimli olun ilk4 gun hamlamadan dolayı ağrı olabiliyor pes etmeyin. :)
yaparsın yaparsın. 1. Sınıfta beden dersi 4 diğerleri 5 olan bir kişi (ben)bile yapabildiyse sen çok kolay yaparsınteşekkür ederim hoşbulduk 10 gün sonra sonuçları paylaşırım mutlaka.. inşallah istikrarlı bi şekilde tamamlarım..
yaparsın yaparsın. 1. Sınıfta beden dersi 4 diğerleri 5 olan bir kişi (ben)bile yapabildiyse sen çok kolay yaparsın
toplamda ne kadar oldu incelme?günaydın kızlar :)
15/30 tamam. Yarıladım resmen
şu Level 2 bitirdi beni neyse ki Level 1 kadar uzun gelmiyor bana neyin kafasıysa bu dakikalar aynı :)
benim ara verecek vaktim yok canım şehir değiştireceğim uygun yapabileceğim bir ortam yok o yüzden ara vermiyorum ben9/30 tamamdir.yabanci forumlarda jillian haftada 1 gun ara verilmesini oneriyo falan diyo sizden ara veren varmi.ya da en azindan leveller arasinda ara vermek gerekirmi
ben bugün olçtum ama değişim yok ona da moralim bozuldu açıkçası. Level1den veri incelme yok 5gun yaptım umarım devamında olur değilse level3 e şevkim jalmayabilir. Gerçi diyetle birlikte yapacağım artık umarım faydasını goturum. Ve 5 gun sonra olçum yapacağım değilse olumsuz etkileniyorumtoplamda ne kadar oldu incelme?
level 2 den sonra mı ölçeceksiniz?
moral bozmak yokben çok az incelmişim her yerden 1er cm bir belden çok vermişim onu da tam hatırlayamadım şu an
bugünde dışarı çıktım şu saatte sonra yapacak halim yok Level 2 bitirdi beni neredeyse yarıda bırakacağım o duruma geldim hoff
Bugün yapamıycam zaten yemeği de ok kaçırdım yarın bakalım inşallah yaparım hep boşa yapıyorum gibi geliyor ama neyse...moral bozmak yok
en azından bir kez tamamla 1 cm 1 cm dir
no pain no gain hatırlaa :)
1 gün aranı şimdi kullanmış olursun canım canını sıkmaBugü
Bugün yapamıycam zaten yemeği de ok kaçırdım yarın bakalım inşallah yaparım hep boşa yapıyorum gibi geliyor ama neyse...