Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Cok sagol cnm Allah razi olsun peki youtube dan li bakip yapiyorsunuz acaba

evet ben youtubeden açtım indirdim ve yapıyorum youtubeden açın www.youtube.... Yazan adrese www.ssyoutube... Diye ssleri ekleyin enterlayın çıkan linkte mp4lerden birini indirin :) umarım anlatabildim
Ayni youtubu acar gibi fakat ssyoutube yazcam ve kadinin isminimi yaziyorsunuz ve su levellerde cikiyomu hani cok video vardir diye dusunuyorum
Cok soru sordum kussura bakmayin

Ayni youtubu acar gibi fakat ssyoutube yazcam ve kadinin isminimi yaziyorsunuz ve su levellerde cikiyomu hani cok video vardir diye dusunuyorum
Cok soru sordum kussura bakmayin
hayır önce jillian michaels 30 days shred level 1 yazın youtubeden açın . Adres çubuğuna gidin ve hptt/www.youtube.... Yazan kısımda hpttp/www.ssyoutube yazılı olması gerek yani sadece ss yazacağız o başına deneyin olmazsa size yazılı linki gönderirim ben

Tamam çok tesekkurler ilginiz icin ve usanmadan cevapladiginiz icin

Tamam çok tesekkurler ilginiz icin ve usanmadan cevapladiginiz icin
rica ederim yine olmazsa yardımcı olabilirim :)

günaydın kızlaaar
13/30 yani 3/2 bittiii
yalnız bugün tartıldım o verdiğim 1.2 kg ın 1.1 ini almış görünüyorum nedenini anlayamadım yeni leveldan dolayı mı yoksa reglden dolayı mı bilemedim

meraba bende egzersz araştırrken sizi gördm biraz açıklama yapmışsınız da 10 gün bounca level 1 ikinci 10 gün level iki bu şekildemi devam ediyosunuz . birde ribbed in30 onu pek anlamadım eğer bir bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniz

reglden dolayıdır bende hastayken genelde 1 kg kadar daha ağır çıkıyorum =)

30 day shred 3 level var icinde 10 ar gün yapılacak her bir level
ripped in 30 4 level var icinde 1er hafta yapılacak her bir level
ikisi de kesin sonuçlar elde edebileceğiniz bir program. ama önce 30 day shred sonrasında ripped daha uygun olduğunu okumuştum forumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…