Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Gunaydin bayanlar, dun aksam 4/30 yaptim.3. gunde mecburen 1 gun ara verdim cunku ozellikle ust bacaklarda anormal derecede acı oldu tutunmadan merdiven falan inemedim yatarken ustune yatinca sanki bicaklar saplaniyodu.bende 3.gun yaklasik 1 saat tempolu yuruyus yaptim.ertesi gun korka korka basladim videoya baslarda yine cok aciyodu sonlara dogru bi rahat yapmaya basladim dus falanda alinca aaa inanamadim aci maci kalmadi simdi cok rahat devam ediyorum.ben bir anda gaza gelip basladim olculerimide almamistim artik bugun mezura alip olcucem ama simdiden gobegimde bacaklarimda incelme var kiyafetlerden anliyorum

meraba kızlar nasılsınız :KK68:
öncelikle bugün sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım hemen sizinle paylaşıyorum ;

başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89

level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87

incelme
kilo: 1.2 kg
bel: 4
kol: 1.5
basen: 3
bacak: 2
alt bacak: 0.5
göbek: 2

toplam : -13

sonuçlar nasıl bilmiyorum incelme evet var ama iyi mi normal mi çok anlayamadım yorumlar sizin :KK49:

level2 ye başladım bu sabah 11/30 zorlama ile tamamlandı tam olarak yapmadım hareketleri azıcık azıcık yatım çünkü regl oldum bu sabah hiç yapmayacaktım ama tamamlayabilmek için gün ertelememem lazım okul için okuduğum şehre gideceğim. hiç yapmamaktansa biraz yapmak istedim. level2 yorumlarıma gelirsek bazı hareketleri saçma buldum açıkçası
ama çok da ter attım reglden dolayı mı yoksa daha efor sarfedici hareketler olduğu için mi tam anlayamadım. şuan ilk yapışım alışmamış olmam normal diyorum ve şevkimi hiç kırmıyorum o_O

bu levelın daha inceltici olmasını diliyorum umarım yarın tam anlamıyla yapabilirim benden şimdilik bu kadar alışmaya çalışacağım artık kızlar :KK76:

Bence değişimler muhteşeeeem ay darısı da bana inşallah her level böyle olsa daha ne isteriz. =)
Ben de dün 8/30 bitirdim efendim. :KK70:
ben de seninkini merakla bekliyor canım ayrıca 2. Levela bakış açını da merak ediyorum. Şimdi kalkıp yapacağım diyorum bir turlu kalkamıyorum :KK43:

meraba kızlar nasılsınız :KK68:
öncelikle bugün sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım hemen sizinle paylaşıyorum ;

başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89

level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87

incelme
kilo: 1.2 kg
bel: 4
kol: 1.5
basen: 3
bacak: 2
alt bacak: 0.5
göbek: 2

toplam : -13

sonuçlar nasıl bilmiyorum incelme evet var ama iyi mi normal mi çok anlayamadım yorumlar sizin :KK49:

level2 ye başladım bu sabah 11/30 zorlama ile tamamlandı tam olarak yapmadım hareketleri azıcık azıcık yatım çünkü regl oldum bu sabah hiç yapmayacaktım ama tamamlayabilmek için gün ertelememem lazım okul için okuduğum şehre gideceğim. hiç yapmamaktansa biraz yapmak istedim. level2 yorumlarıma gelirsek bazı hareketleri saçma buldum açıkçası
ama çok da ter attım reglden dolayı mı yoksa daha efor sarfedici hareketler olduğu için mi tam anlayamadım. şuan ilk yapışım alışmamış olmam normal diyorum ve şevkimi hiç kırmıyorum o_O

bu levelın daha inceltici olmasını diliyorum umarım yarın tam anlamıyla yapabilirim benden şimdilik bu kadar alışmaya çalışacağım artık kızlar :KK76:

Gunaydin bayanlar, dun aksam 4/30 yaptim.3. gunde mecburen 1 gun ara verdim cunku ozellikle ust bacaklarda anormal derecede acı oldu tutunmadan merdiven falan inemedim yatarken ustune yatinca sanki bicaklar saplaniyodu.bende 3.gun yaklasik 1 saat tempolu yuruyus yaptim.ertesi gun korka korka basladim videoya baslarda yine cok aciyodu sonlara dogru bi rahat yapmaya basladim dus falanda alinca aaa inanamadim aci maci kalmadi simdi cok rahat devam ediyorum.ben bir anda gaza gelip basladim olculerimide almamistim artik bugun mezura alip olcucem ama simdiden gobegimde bacaklarimda incelme var kiyafetlerden anliyorum
4.-5. günde artık rahat yapmaya başlanılıyor beende de öyle oldu :)
yanında diyet uyguluyor musunuz ?

Dun aksam 5/30 bugun oglen 6/30 saka maka level 1 i bitirmeme 4 guncuk kaldi.sabirsizlaniyorum level 2 ye.artik cok daha kolay yapiyorum haraketleri ama cok iyi ter attiriyo cildim bile yumusacik oldu toksinleri atmaktan:KK6::KK73:

Dun aksam 5/30 bugun oglen 6/30 saka maka level 1 i bitirmeme 4 guncuk kaldi.sabirsizlaniyorum level 2 ye.artik cok daha kolay yapiyorum haraketleri ama cok iyi ter attiriyo cildim bile yumusacik oldu toksinleri atmaktan:KK6::KK73:
benim de cildim bebek gibi oldu çok faydasını gordım kısacık zamanda :)
çoğu gitmiş azı kalmış senin de :KK70:

ben de aynı şekilde dikkat ediyorum ama dikkat etmediğim birkaç gun de oldu bu süreçte. :KK43: benim kilo da vermem lazım sıkılaşmanın yanında :)
Benim kilo suan 65 66 larda aynen bende zayiflamakta istiyorum.gecen hafta bir gazla regl doneminde basladim islerimde cok yogundu yediklerimin ucunu kacirmasamda tam istedigim kadar dikkat edemedim .dunden itibaren onuda yola koymaya basladim

Iyi gunler hanimlar
Kusura bakmayin konuyu yeni gordum fakat bisey anladim desem yalan olur☺️Bu nimarlar ney boyle ☺️Azimli arkadaslardan biri bana biraz detayli anlatabilirmi acaba☺️simdiden tesekkurler

Iyi gunler hanimlar
Kusura bakmayin konuyu yeni gordum fakat bisey anladim desem yalan olur☺️Bu nimarlar ney boyle ☺️Azimli arkadaslardan biri bana biraz detayli anlatabilirmi acaba☺️simdiden tesekkurler

iyi günler öncelikle şimdi hemen kısaca anlatıyorum jillian diye bir bayan 30 günde 1 beden incelmeyi garantilemiş
bu nasıl olacak peki. 30 gün olan süre 10 ar setlere bölünmüş level 1,2,3 var her 10 günde bir level atlıyorsun
tabi yediklerini çok abartmadan.:)
aklına takılan bir şey olursa yardımcı olabilirim her şekilde :KK70:

X