- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.501
istersen özelden direk 3 levelı da indirme linki vereyim?
Çok sevinirim olur tşkler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1/90 tamamdır :)
1/90 nedir kiii hangi program bacim o
Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi
body revolution oluyo :) 3 ay sürüyo
level 3ü bende bulamadım rica etsem banada atar mısınız. şimdiden teşekkürler :)
Bende istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerden buldun ayiptir sormasi ben baktim ama oyle full bisey goremedim amazonda falan var cdleri
Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi
Merhaba kızlar,ben de buna başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç fikrim yok,youtube dan yazdım farklı farklı level 1 ler çıkıyor hangisi acaba?:26:Bir de mesela level 1 dediği tek video mu 10 gün boyunca aynı hareketler mi yapılıyor?Birisi bana link atabilir mi indirmek için ya da indirilmese de izleyebileceğim?
Merhabalar...
İnternetten okuduğuma göre ilk günler çok ağrı yapıyormuş doğrumudur. Benim bebeğim var, dinlenme lüksüm yok.
Ne diyorsunuz bu konuda? Çok ağrı yapıyor mu?
Dun benim level1 de ilk gunumdu. Gercektende agri var . Bugun
bi sehbayi kaldiriyayim dedim gucum yetmedi resmen . Ama oyle cokta abarti bi agri olmadi bende.sabah vardi simdi biraz daha iyi oda bi kac gune alisinca gecer..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dayanmalıyım yani, sonuca değer.
Teşekkürler cevap için.
Ya bende ilk ikisini buldum ucuncuyu bulamadim. Arkadas soyledi ama cok karisik link verdi isterseniz atiyim ozelden bide siz deneyin. Ben artik 2 leveli bitircem 3.yu oyle aricam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1.55 boy, 65 kiloyum. Normalde 52yi geçmezdim fakat hamilelikte aldım baya, veremedim takıldım kaldım 65te.
Diyet uygulamayı düşünüyorum ama egzersiz olmadan olmaz. Kas ve su değil yağ kaybetmek istiyorum. Şu an başlayamam sebeplerim var ama ilk fırsatta düzenli olarak uygulayacağım.
Benim bir kaç sorum var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
-Çok fazla irilik yapıyor mu vücutta? Ben ince görünümü severim, tabi profesyonellerinki gibi müthiş kas olmaz biliyorum ama incecik olmak istiyorum ben.
-O kullandıkları dambıl kaç kilo? Onun yerine onların ağırlığına yakın herhangi bir şey kullansak olur mu?
-Uygun bulduğumuz herhangi bir diyetle veya sadece sağlıklı beslenerek uygulasak bunu olur değil mi?
-Göğüslere ne gibi bir etkisi olur. Doğumdan sonra sarktı. Toparlanır mı az da olsa yoksa kilo verince daha da sarkar mı?
merhabalar
-irilik yapmıyor inceltiyor bu konuda süphe olmasın. olsa olsa omuzların genişler ama benim zaten geniş oldugu için bu konuda pek yorum yapamayacagım malesef.
kullandıkları 0.5 yada 1. ben yarım litrelik su şişesi kullanıyordum kullanabilirsin tabiki.
-evet olur. diyet yapmasan bile sıkılaştıgını görebilirsin.
-gögüslere pek etkisi yok malesef ben pek göremedim.