Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canim bence once hamileligin sonucu kesinlessin ondan sonra basla cunku jilyan gercekten yorucu. Hem hamilelere hafif egzesiz verilir. Bu agir kalir sadece yurus yapma imkanin varsa yurus yap derim ben.

canım jillian çok ağırdır ben yapma derim önce kesinleşsin durumun öyle. leslie nin neresini anlamadın yardım olayım? onda da 2 mile walk yapabilirsin hafiftir o

fatos ve sekersi teşekkür ederim, normalde de yürüyüş yapan geçen sene pilates yapan biri olarak bugun dünün etkisiyle acayip ağrıyo her kasım, en iyisi zorlamamak. bazen başkasından duymak gerekiyo:) ben yine yürüyüşümü yapayım ya da lessiyi:)
lesside de anlamadığım dediğim 2 mil yürüyüş yapmış kadar kalori mi yakmış olunuyo? illa 1 den başlamak gerekiyo diye bişey yok dimi? tekrar teşekkürler

evet canım onların hepsi ayrı programlar. 1 mile walk ve 2 mil walk. yani sadece 2 mile walk u yapman yeterli 2 miş yürüyüş yapmış olman için

Canim peki sende varmi bi degişiklik? ben çok sabirsizim hemen etki etsin istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Henuz olcmedim cnm ilk baslarken aldim 2. Level bitsin ondan sonra olcup fotograf alacagim. Ama ben fark ediyorum incelme var kesinlikle.

Tamam berilcim takip edelim. Insallah guzel inceliriz. Peki sen jil disinda birsey yapiyormusun.

Hayır Canım Çalışıyorum zaten 1,5 yaşında da bir kızım var. Leslie yapmak istiyorum ama vakit yok. Diyette yapmıyorum ama abur cuburu kesmeye çalıştım. Yemekleri azaltmaya çalışıyorum. Öyle yani sen neler yapıyorsun?

Canim ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum. Haftanin 2 gunu de aletli plates yapiyorum. 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum ama genelde geciyorum malesef. 9 lu cay kullaniyorum benim fazlaligim sadece bel ve gobek bolgesinde. Sende gobek bolgesinden vermek istiyorsun degil mi

Canım şöyle ki ben bu zamana kadar göbek sıkıntısı çekmemiştim. Hep basen fazlam vardı onuda çok dert etmiyordum. Doğumdan sonra (sezeryan) kalan göbek beni çok rahatsız ediyor. Baseni direk kendim görmediğimden bu kadar sıkıntı yaratmıyordu bende. Kalori hesabı yapmaya çalıştım ama sürekli birşeyleri fittingoya yazmak zor geldi bana. Bende sabahları ılık limonlu su içmeye çalışıyorum gün içindede yeşil çay v.s. Sen benden çok çabuk incelirsin o halde pilates falanda varsa.

Canim belli olmaz cunku seninki dogum gobegi benimki 10 senelik gobek. Insallah ikimizde istedigimiz sonucu aliriz

Arkadaşlar benim de göbeğim vardır ama geçen sene fitness hocasının tavsiyesiyle neopren bir kemer aldım ve onu takıp yürümüştüm hayatımda ilk defa göbeğim erimişti. Şu an göbeğim var ama tabiki hiçç yürümüyorum. Neopren dalgıçların kıyafetinin malzemesi çok iyi terletiyor. Normalde ben çok terleyen biri değilim ama onla yürüyüp sonra çıkardığımda resmen yere ter damlıyordu ki ben hiç o şekilde terlemem ve 10 gün düzenli yürüyüşün sonunda ciddi bir fark olmuştu. Tekrar başlamam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…