Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Of of az ince kahve ve damla cikolata yedim kendimden nefret ediyorum ya.((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba, acil durumlar için küçük kare bitter çikolatalardan bulundurman yararlı olabilir. damla çikolatanın içinde çok fazla yağ varmış, ben de kısa süre önce öğrendim, kekin kurabiyenin içinde pişerken erimemesi içinmiş.
ayrıca böyle küçük şeyler için kendimden nefret ediyorum diye yazma, düşünme. öyle kastetmesen bile bi gerçeklik olur zamanla. yarım saat yürüyüşle telafi edebileceğin bir şey en fazla. kolay gelsin :)

Merhaba arkadaşlar ben de bugün level 1de 2. günümü tamamladım. Ne yazık ki öğlen makarna yedim Ama sporumu yaptım ve akşam da bi şey yemeyeceğim. Böylece toparlarım bence

Bugün 1/4. günde bitti şükür aksam gelmiştim ama aksatmadım kaldı 26 gün:) Yemeklerime de dikkat ediyorum inşallah istedigim sonucu göreceğim tartıda 30 günün sonunda.

Merhabalar kkya yeni katıldım bugün bende Jillian'a başlıyorum 3 -4 ay önce yapıp faydasını görmüştüm burdan da devamlı takip halindeydim, level 2 de bırakmak durumunda kaldım ......
Bu sefer 3 leveli de tamamlamak istiyorum ,inşaallah :)

Ölçülerimi yazayım :
Üst bacak-52 cm
Alt bacak-37 cm
Göbek-74 cm
Bel-68 cm
Kalça- 89 cm

Diyetle destekliyorum

Selam kızlar,

İlk levelimi dün itibari ile tamamladım. Arada sadece 1 gün yapamadım. Bir günde acil kapı çalmasından dolayı 17.dakika gibi kesmek zorunda kaldım. Yemeği çok kesemedim dikkat etmeye çalışsamda çalıştığım için akşam yemek yemem 7,30-8leri bulabiliyor. Gün içinde abur cuburu estim bol su içmeye çalışıyorum. sabahları ılık limonlu su ve gün içinde 2-3 fincan gibi yeşil çay içiyoum. 10 günde hiç kilo vermemişim. aynı kilodayım. Belden 2 cm göğüs altı 2 cm göbekten 1 cm basen aynı baldırdan 2 cm (baldırı yanlış ölçmüş olabilirim.) incelmişim. Daha önce leslie yapmıştım 3 mil mary ile olanda onda daha iyi kilo vermiştim. ikisi ile devam etsem daha etkili olabilir. ama vakit darlığından yapamıyorum. Beni en çok motive eden göbek altında sezeryandan kalma ufak bir sarkıklık vardı onun düzelmeye başlaması. O yüzden kaldı 20 gün inşallah bitireceğim. Diyetle desteklense daha güzel sonuçlar alınabilir.

Kizlar beraber pirinç lapasi duyeti yapalimmi birbirimize destek olursak cok gyzel sinuclar aliriz ayrıca forum da okudumda bir bayan 1 bucuk ayda 25 kilo vermis pirinc lapasi diyeti yle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar, benim de hafta sonu 1/4-5 'i yaptım. bugün inşallah 1/6'yı yapacağım... bende hafta sonu çok yedim , aslında tatlıyı abarttım...kendime çok kızdım...böyle olunca 1 adım ileri , 2 adım geri olmuş oluyor... Tek iyi şey cmt pazar toplam belki 10 km yürümüşümdür.yediklerimi yakabilmişmiyimdir bilemiyorum...

Neyse bugun pazartesi spor ve diyetime geri dönücem...
,Kızlar pes etmek yok... arada kaçamaklarımız olsa bile ders alıp bir daha yapmamaya gayret gösterelim yoksa, gerçekten yaptığımız sporun bir faydası olmaz...

güzel kilo vermişsiniz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?

Canim kalori hesabi yapiyorum 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Dokuzlu cay iciyorum yaninda ayrica jilyan yaninda haftada 2 gun aletli plates yapiyorum. Birde 1 ogun karabugday eklemeye calisiyorum ogunlerime. Ve yaptigim yemekleri genelde haslama yaptim ekmegi sekeri kestim.

Ben bugun level 1/7 yapacagim. Kizlar anlamadigim jilyan her serinin 1 hafta yapilmasini soyluyor dvdde dort seri var. Siz neden on gun yapiyorsunuz. Ben yarin level 2 ye gececegim kismetse.

Ayrica kizlar plates hocam bana. Spordan sonra vucudun birbucuk saat daha kalori yakmaya devam ettigini eger yemek yersem onlarin yag olarak geri gelecegini ama bir bardak yesil cay yada bir bardak yagsiz sut icersem kalori yakmamin daha hizli olacagini soyledi. Yani yaglanmak istemiyorsaniz spordan sonra iki saat birsey yemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…