- 1 Kasım 2013
- 79
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.181
Kizlar beraber pirinç lapasi duyeti yapalimmi birbirimize destek olursak cok gyzel sinuclar aliriz ayrıca forum da okudumda bir bayan 1 bucuk ayda 25 kilo vermis pirinc lapasi diyeti yle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bravo valla senin yaptığın daha zor. Genelde 30 day shredden sonra o dvd ye geçiyorlar.
Ben de öyleyim maalesefara ara deniyorum jillianı daha 2. seviyeye geçtiğim görülmedi :) Bugün başlıyorum bende. Kararlıyım ama bu sefer bitireceğim.
Kuzum kisin tunikler falan kapatiliyor fazlaliklar ama yazin oyle bir sansimiz yok hem kilo daha yasli gosteriyor insani. Yaza surda birsey kalmadi insallah basaririz
Kesinlikle öyle. Ben 30 dk. yürüyüp bir de jillian yapacağım çok az kaldı yaza.
winter1 nasıl gidiyor 30 days shred ? yanında leslie ne kadar yapıyorsun ? bende zamanım kalırsa leslie de yapmak istiyorum...
merhaba hanımlar,
jıllıan ı da leslie de bugun öğrendim, pucca nın yazısında geçiyo diye. hemen jıllıanı indirip level 1/1 yaptım.
boyum 167 falan, kilom da 74 dü spordan sonra, sabah 74,5 tum aç karna
sizce leslie de yapayım mı, kıllıanı çözdüm okuyarak ama leslie anlamadım desem yeri. yardım edermisiniz yapanlar?
bir de hamilelik düşünüyorum hareketler braz ağır, sizce eğer hamileysem çocuğa zarar verir mi? emin olduktan sonra mı başlasam?
1/6 yaptım bugün kaldı 4 gün 1. levelin bitmesine. Bel üst kısmında daralma var gibi sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Ama kiloda değişim yok şu anda diyette yapıyorum bakalım.
Anlamadığım şu ki bu hareketler yorucu ve kalori yaktırıcı e o zaman niye kilo veremiyoruz. Yağlar kasa dönüşüyorsa önce yağ yakıp sonramı kas yapsaydık. Biri beni aydınlatsın lütfen..