Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaşlar benim de göbeğim vardır ama geçen sene fitness hocasının tavsiyesiyle neopren bir kemer aldım ve onu takıp yürümüştüm hayatımda ilk defa göbeğim erimişti. Şu an göbeğim var ama tabiki hiçç yürümüyorum. Neopren dalgıçların kıyafetinin malzemesi çok iyi terletiyor. Normalde ben çok terleyen biri değilim ama onla yürüyüp sonra çıkardığımda resmen yere ter damlıyordu ki ben hiç o şekilde terlemem ve 10 gün düzenli yürüyüşün sonunda ciddi bir fark olmuştu. Tekrar başlamam lazımm :KK43:

Canim bende var o kemerden ama cok duzenli kullanmiyorum.

Kızlar ben shrede başladım 1.leveli 1 gün ara ve 1 gün de yarım olaak yaptım. Bu hafta başı 2.levele geçtim. bu hafta kızımın huysuzluklarından dolayı 1 gün yapıp 1 gün yapamadım 2'ye 1 deyim. Şimdi ne yapacam aynen kaldığım yerden devam etsem olur mu?

Biri beni durdursunnnn platesden geldim simdi. Utanarak yaziyorum 1 bardak sut bir tane yumurta yedim beni kesmedi gittim uzerine kizartma yedim 4 dilimde cavdar ekmegi:KK43:(

Kızlar ben shrede başladım 1.leveli 1 gün ara ve 1 gün de yarım olaak yaptım. Bu hafta başı 2.levele geçtim. bu hafta kızımın huysuzluklarından dolayı 1 gün yapıp 1 gün yapamadım 2'ye 1 deyim. Şimdi ne yapacam aynen kaldığım yerden devam etsem olur mu?

Kaldigin yerden devam et bence level bitiminde zorlaniyorsan bir iki gun daha uzatirsin olur biter

Arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz? Birde nazil yapıyorsunuz çok memnun olurum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X