Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kizlar beraber pirinç lapasi duyeti yapalimmi birbirimize destek olursak cok gyzel sinuclar aliriz ayrıca forum da okudumda bir bayan 1 bucuk ayda 25 kilo vermis pirinc lapasi diyeti yle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o topigi bende okudum ama bu kadar hizli kaybedilen kilolar hizla geri geliyor. En guzeli herseyden az az yemek. O sekilde daha kalici cozumler elde ediliyor.

Bugün 1/5 yaptım belde yanlarda bir incelme olmuş sabah farkettim bel üst kısmında göçmüş resmen inşallah darısı göbeğimin başına o göbek gidecekkkk :)

Bende de ufak capli degisiklik var. Bir tane dar mini elbisem var bugune kadar hic giyemedim hep gobegim firlardi onu denedim eskisine oranla cok cok iyi duruyor. Bugun 1/7 son gunum. 2 ye gecmek istiyorum hemen.

merhaba hanımlar,
jıllıan ı da leslie de bugun öğrendim, pucca nın yazısında geçiyo diye. hemen jıllıanı indirip level 1/1 yaptım.
boyum 167 falan, kilom da 74 dü spordan sonra, sabah 74,5 tum aç karna :KK43:
sizce leslie de yapayım mı, kıllıanı çözdüm okuyarak ama leslie anlamadım desem yeri. yardım edermisiniz yapanlar?
bir de hamilelik düşünüyorum hareketler braz ağır, sizce eğer hamileysem çocuğa zarar verir mi? emin olduktan sonra mı başlasam?

Canim bence once hamileligin sonucu kesinlessin ondan sonra basla cunku jilyan gercekten yorucu. Hem hamilelere hafif egzesiz verilir. Bu agir kalir sadece yurus yapma imkanin varsa yurus yap derim ben.

merhaba hanımlar,
jıllıan ı da leslie de bugun öğrendim, pucca nın yazısında geçiyo diye. hemen jıllıanı indirip level 1/1 yaptım.
boyum 167 falan, kilom da 74 dü spordan sonra, sabah 74,5 tum aç karna :KK43:
sizce leslie de yapayım mı, kıllıanı çözdüm okuyarak ama leslie anlamadım desem yeri. yardım edermisiniz yapanlar?
bir de hamilelik düşünüyorum hareketler braz ağır, sizce eğer hamileysem çocuğa zarar verir mi? emin olduktan sonra mı başlasam?

canım jillian çok ağırdır ben yapma derim önce kesinleşsin durumun öyle. leslie nin neresini anlamadın yardım olayım? onda da 2 mile walk yapabilirsin hafiftir o

Kızlar dün level 2/1 yaptım diğerine göre hareketler oldukça değişik ve zevkli. Bazı hareketleri kolay bazılarını zor modda yaptım. Twister çok kolay görünsede doğru yapıp yapmadığıma emin değilim. Sol bacağımın alt kısmında bir ağrı oluşmuştu ama şimdi daha iyi. Bu emeklerimin neticesini alırım inşallah. Kaldı 19 gün :)

1/6 yaptım bugün kaldı 4 gün 1. levelin bitmesine. Bel üst kısmında daralma var gibi sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Ama kiloda değişim yok şu anda diyette yapıyorum bakalım.

1/6 yaptım bugün kaldı 4 gün 1. levelin bitmesine. Bel üst kısmında daralma var gibi sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Ama kiloda değişim yok şu anda diyette yapıyorum bakalım.

Anlamadığım şu ki bu hareketler yorucu ve kalori yaktırıcı e o zaman niye kilo veremiyoruz. Yağlar kasa dönüşüyorsa önce yağ yakıp sonramı kas yapsaydık. Biri beni aydınlatsın lütfen..

Anlamadığım şu ki bu hareketler yorucu ve kalori yaktırıcı e o zaman niye kilo veremiyoruz. Yağlar kasa dönüşüyorsa önce yağ yakıp sonramı kas yapsaydık. Biri beni aydınlatsın lütfen..

Ben bilmiyorum bu fittingo da filan 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ama şişkinlik var midem de aynı şekilde kaldı belki bir anda kilo vereceğim gidecek. İncelsem ona da şükredeceğim şu an için bakalım. Bi de kas oluşunca ağırlaşıyor kilo vermemiş gibi görünüyor ama kas sonra yağların yakmını kolaylaştırıyor.

X