Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bu gun level 1 3 olcak insallah dün 2 bitti bacaklarim kollarim cok fena ağrıyor .)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dün 1/3 yaptım.... evet daha yolun başındayım ne olursa olsun bırakmak yok...

kızlar dayanın yemenize de dikkat edin yoksa hiçbir işe yaramaz..

bende bazen o siteden kalori takibi yapıyorum çok güzel bir site .. ama bu ara çok takip edemiyorum hergün hergün ne yediğini girmek zor oluyor...inşallah başaracağız..pes etmek yok...

1/3 tamamdır :) arkasından radio remix yaptım. Nosee iyi ki 1,5 kglık almışım bazı hareketlerde zorlandım ama dumbell çok iyi terletiyor gerçekten kasların çalıştığını hissediyorum.

Ben de 1/3 yaptım az önce güzel terledim diyetarkadasıma da kalorileri girdim toplamda şu ana kadar 1103 kalori almışım 475 kalori yakmışım iyi gidiyor bakalım belki akşam bir yürüyüşte yaparım harika olur :) Sabah kilom 53.2 ydi.

ben killer abs yapmak istiyorum ama sorularım var bilen varsa cevap verebilir mi bu göbeğe yönelik değil mi ve leveller kaçtane ve son olarak kaçar gün yardım bekliyorum

Merhaba arkadaşlar 30 day shrede ben de bugün başladım, ama merak ettiğim bir şey var, buradan bir arkadaşa da özel mesajla sordum sorumu ama bi de burdan sorayım belki benim gibi olan vardır. Benim boyum 160 ve 58 kiloyum, ben 52ye falan düşmek istiyordum açıkçası. Aslında asıl amacım sıkı ve daha ince görünmek. Bu 30 day shred daha da kalınlaştırır mı ki beni? Deneyimli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Bir taraftan kalori takibi falan da yapıyorum

Bende level 3/1 ucuncu gun de bitti ins cok rahat atlaticam motivasyonum cok iyi .)

Bu arada arkadaşlar belki faydası olur deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum Jillian kilo verdiriyor ama kasları çalıştırdığı için çok fazla verdirmiyor o yüzden jillian'a ek olarak spor rutininize kardio eklemeniz gerekiyor.

Ben ilk defa 30 day shred yaptığımda 800 gram -1kg tartıda fazla çıkmıştım çünkü sadece Jillian yapıyordum ama şu an Jillian ve kardio çalışmalarını bir arada götürüyorum ve tartıda artı çıkmıyorum.

Kizlar uzun zamandir bende sizleri takip ediyorum. 242 sayfayi okudum ve bende basladim. Bugun 6.gunum henuz bir degisiklik yok ama ben cok tembelim onceki resimleri cektim paylasacagim lutfen beni durtun birakmayim.

Canim ben haftanin iki gunu de aletli platese gidiyorum. Diyet yapiyorum dokuzlu cayi iciyorum. 67 kilo dan 59 kiloya dustum birbucuk ayda.

Of of az ince kahve ve damla cikolata yedim kendimden nefret ediyorum ya.((

O kadar kasma cnm ya ara sira kendimizi odullendirmekten birsey olmaz. Bende bugun ucubirarada ictim. Eskiden gunde 5 6 tane iciyordum. Simdi hafta da bir gun 1 tane odullendiriyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…