- 27 Kasım 2012
- 155
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.041
Evet motivasyon olmam icin bisürü sebebimiz var, önemli olan sürekli hatirlamak.
Dayanmaya calisicam insallah
Sen sona gelmissin bile canim, devam edecekmisin peki ?
Bende dün zorlandiklarimda sarisin kizin yaptiklarini yaptim, suan kollarim o kadar agir ki anlatamam :)
Basen,bacaklar ve kollari cok iyi calistiriyor jillian ablamiz
Bunu bitirip jillianin ripped in 30a geçmeyi düşünüyorum :) evet ben başlangıç seviyesindeki kızla yapmadan yapabilecegimi sanmıyorum zaten özellikle şınav pozisyonundakilerii
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen şınav pozisyonunda cok zorlaniyorum. Kurbaga gibi hoplama pozisyonunda ic bacaklar feci yaniyor
bu iyi calistiginin ispati ama cok zor..
Rippedi bende düsünüyorum, aldigim sonuclar iyi olursa devam edicem..
Vee 3.levelin 2.günü bitti
Arkadaslar beslenmemizle ilgili bilgiler de verelim ne dersiniz ?
Ipuclarimizi ve menülerimizi paylasabiliriz
Vee 3.levelin 2.günü bitti
Arkadaslar beslenmemizle ilgili bilgiler de verelim ne dersiniz ?
Ipuclarimizi ve menülerimizi paylasabiliriz
Ben de bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerini yazayım
Sabah: 2 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kasığı reçel, 4-5 tane zeytin (ben 2 ceviz yiyorum onun yerine), 1 yumurta, serbest cig sebzeler
Ara: iki ceviz ve Iki kuru kayısı
Öğle: 5 köfte, 1 dilim ekmek, salata, bir kase yoğurt
Ikindi: 4 bisküvi (herhangi), 1 bardak süt ya da yoğurt
Aksam: 1 kase çorba, 6-8 yemek kasığı sebze, 1 dilim ekmek, salata, 1 kase yoğurt
Yatsı: 2 porsiyon meyve
Diyetisyene gidiyorum ben listem bu sekilde. Öğlen gün aşırı et ve sebze var. Ve jillianin da 3/8 bitti. :)
Yaa ne güzel bol bol ekmek ve ara öğün var. Kilo verebildiniz mi bu listeyle?
Rippedda karın için degil alt bölge içinmiş genelde. Benim isime daha cok yarar. Canım sen tam mekik hareketini rahat yapabiliyor musun ve kaclik dambıl kullanıyorsun?
Ben de bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerini yazayım
Sabah: 2 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kasığı reçel, 4-5 tane zeytin (ben 2 ceviz yiyorum onun yerine), 1 yumurta, serbest cig sebzeler
Ara: iki ceviz ve Iki kuru kayısı
Öğle: 5 köfte, 1 dilim ekmek, salata, bir kase yoğurt
Ikindi: 4 bisküvi (herhangi), 1 bardak süt ya da yoğurt
Aksam: 1 kase çorba, 6-8 yemek kasığı sebze, 1 dilim ekmek, salata, 1 kase yoğurt
Yatsı: 2 porsiyon meyve
Diyetisyene gidiyorum ben listem bu sekilde. Öğlen gün aşırı et ve sebze var. Ve jillianin da 3/8 bitti. :)
Süper fikir!
Bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Örn: Sabah eğer hazırlamaya üşenmezsem bir kase yoğurdun içine(iğrencim) yulaf ezmesi, elma, tarçın kuru üzüm vs katıp yiyorum. Üşenirsem şirkette kepek ekmeğine tost hazırlayıp yiyorum.
Öğlen ya tek çeşit ana yemek yada tek çeşit çorba yanına salata yiyorum sadece.
Akşamlarım Allaha emanet
Benim en büyük sorunum annem saat 9 dan sonra ağzıma bir tabak meyveyi zorla tıkıyor. Yemezsem evde kavga çıkıyor. :))
Kilo vermemi olumsuz etkiler mi acaba?
Oy canim afiyetler olsun, ekmek miktari fazla gibi geldi banada ama sen daha iyi bilirsin sonuclari tabiki.
Ben pazar günleri haric ekmek tüketmemeye dikkat ediyorum, son 1-2 haftadir..
Yulaf ezmesine bi türlü alisamadim ben, yiyene helal olsun hazim icin en güzel yardimci besin.
Gecenlerde canan karatay bir programda, meyven tüketen kisilerin 1-2saat spor yapmasi gerektigini söylemisti
yalanci seker diyor meyveler icin.. Ara sira olabilir ama her aksam meyve tüketmen, kilo kaybini yavaslatir
Merhaba arkadaşlar
Burada yeniyim bende katılmak istiyorum.
Ama linklerden indiremiyorum sayfa hatası felan diyo bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim