- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.061
Teşekürlerrr
Torrent i indirdikten sonra jillian nın diğer egzersiz programlarınıda indirebilirmiyim ??
Killer Ripped ve 6 week felan
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar
Burada yeniyim bende katılmak istiyorum.
Ama linklerden indiremiyorum sayfa hatası felan diyo bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Sag ol canım ben de sevmiyorum ekmek yemeyi doktor verdigi için mecbur. Bazen sabahları ben de iki yerine bir dilim yiyorum. Bu halk ekmeğin light tost ekmegi. Gerci doktor ekmek turu farketmez demişti ama.
Senin menünü kendin mı oluşturdun? Iki Öğün de iyi bence. Bana kalsa ben de iki öğün yerdim valla
2 saat miiiii
Ucunda annemle kapışmakta olsa akşamları okadar yemem hayatta artık
Yulaf ezmesini eskiden bende hiç yiyemezdim. Şimdi içine bol yeşil elme kuru kayısı üzerinede tarçın serpince tadı aşırı güzel oluyor dene canım
Nasıl gidiyo millet.
ben bugün tekrar başlıyorum 2yıl önce yapmıştım en son.işe yarıyordu ve huzurlu oluyordum spor yaptığım için.ozaman 80den 60a düşmüş ve kilo vermem durduğu için buna başlamıştım ozaman hem sıkılaşmış hemde 56ya inmiştim;sonra bidaha hiç yapmadım ve homili gırtlak yiye yiye 1yılda 65lere çıkmıştım.neyseki geçen aylarda çok dikkat ederek 54e indim inceldimde şimdi kilo problemim yok şuanda ama göbekte kas yapmak istiyorum çok çok ince ve fit olarak kilomu ve vücudumu korumak istiyorum bismillah.yılmadan 1ay yapıcam dün fotomu aynada çektim göbeğimi bacaklarımı boydan önden ve arkadan yandan çektim.1 ay sonra değişim nasıl olucak merak ediyorum...
Hosgeldin, cok güzel kilolar vermissin azmini tebrik ederim.
Tecrübenden dolayi yine istedigin kiloya ulasacagina eminim.
Azim cok önemli
Ben dün spor yapamadim onun yerine 40dk fazla yürüyüs yapabildim.
Bugün kaldigim yerden devam
Ve dün tartilma günümdü 1 haftada 2 kilo gitmis arkadaslarr
1 haftada 2 kilo çok güzel tebrikler
3/10 bitti. Bu başlığı seviyordum. Başlangıçta ölçüm yapmadığım için ölçümlerimi Jillian ripped in 30 programında yapicam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sonuçlar nasıl peki? Ölçüm yapmasanda fark hissediliyor mu?
Level 3ün 4. Günündeyim. Hiçbirşekilde diyet yapmamam rağmen sabah tartıda -500 görünce bide ölçülerimi alıp kıyaslayayım dedim. Göbekten 6 cm incelmişim :) allahım nasıl mutlu oldum anlatamam :) 30 days shareden sonra rippede geçmeyi planlıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalça ve bacaktan incelme var mı?
Tebrikler çok güzel gelişme
Kol 2 cm, bacak 3 cm bel 2 cm basen 4 cm incelmiş :)
Level 3ün 4. Günündeyim. Hiçbirşekilde diyet yapmamam rağmen sabah tartıda -500 görünce bide ölçülerimi alıp kıyaslayayım dedim. Göbekten 6 cm incelmişim :) allahım nasıl mutlu oldum anlatamam :) 30 days shareden sonra rippede geçmeyi planlıyorum.