Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

banish fat boost metabolism dvd si haftada yaklaşık 2.5 kilo verdiriyormuş.
bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı ?
mesela 30 days i yapsak yanında da bunu yapsak çok mu ağır olur?

banish fat boost metabolism dvd si haftada yaklaşık 2.5 kilo verdiriyormuş.
bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı ?
mesela 30 days i yapsak yanında da bunu yapsak çok mu ağır olur?

Canım 30 day shred cok zorlar zaten yanında da onu yapamazsın o zaten 1 saat yani ona tek başlasan bile alışana kadar yapabildiğin kadar yapman lazım 1 saat degil de.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlaaaar ben yeni üye değilim ama yeni rastladım bu programa ve ben de başlamak istiyorum.
henüz indirmedim videoları eşimin gelmesini bekliyorum.
umarım takipte kalırız ve birbirimizi kontrol edip motive edebiliriz.

bir de weight loss ticker nasıl yüklüyoruz buraya? ben de kilomu ordan takip etmek istiyorumm

sevgiler herkese

Son düzenleme:
24 şubatta başladığım yürüyüş ve jillian Michaels egzersizleri sonuçları ni paylasayim sizle. 24 subat ölçüler :
Kilo:64.5 bel:70 göbek :85
Kalça:101 baldır:60

Bugün ölçüler
Kilo:59.5 bel 63 göbek 74
Kalça 94 baldır 51
Son 2 haftadır diyet degil ama yediklerimi yariya indirdim bol su içiyorum.
En cok incelme gobekten oldu. Oda jillian sayesinde.
30 days sharedi bitireli yaklaşık 1 hafta oldu.şimdi killer abs ye başladım.geçen hafta paylaşacaktım bu ölçüleri ama unuttum gitti.kesinlikle jillianı herkes tanımalı :)

amman yarebbi harikasın.
hemen maşallah diyeyim nazar deymesin.
ben de yarın başlamak istiyordum yazdıkların acayip moral oldu.son iki hafta diyet demişsin ondan önce hiç diyet yapmadın mı canım.bir de boyunu yazar mısın, kilo verme potansiyeli açısından değerlendiricem.

Masallah tebrikler :) acayip gaza geldim 👹

iPhone 'umdan gönderildi

Aslında diyet derken yediklerimi yarıya indirdim. Aksam 6dan sonra hicbirsey yemedim.
Boyum 1, 69.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında diyet derken yediklerimi yarıya indirdim. Aksam 6dan sonra hicbirsey yemedim.
Boyum 1, 69.

cevabın için teşekkür ederim.
aslında boyuna göre değerlendirdiğimizde fazla değil hatta ideal sınırları içindeymiş kilon, yani fazla yağın olmamasına rağmen 4-5 kilo vermen harika.
benim boyum da 1.72, 4 ay önce doğum yaptım 81 kiloyum şimdi, doğumdan önce 66 kiloydum. yağ kütlem daha fazla olduğu için en az senin kadar kilo verebilirim diye umuyorum.ben de emziriyorum şimdi, şekeri ve ekmeği kessem bir de 6dan sonra yemezsem başarabilirim sanırım jillianla birlikte.

Evet kilolu görünmüyorum. Ama karın bölgemde koca bir simit vardı. Onu yok ettim. Bundan sonra kilomu korumaya gayret edecegim

ya gerçekten çok güzel kilo vermişsin yaklaşık 20 günde 5 kilo müthiş, tebrik ederim
ben de günde 4 mile walk at home ile yürüyorum. acaba yanında jillian yapsam ben de böyle hızlı kilo verebilir miyim, bi fikriniz var mı acaba ?

20 gün degil canim yaklaşık 1.5 ayda verdim. Jillian sıkılastiriyor. Yağ yaktiriyor. Herkese tavsiye ediyorum

ayy şaka gibiii jillianın kalçadan bu kadar erittiğini bilmiyodum
Hasta olmama rağmen hemen şimdi kalkıp ilk videoyu yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…