- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.001
Tabikide var, vücudumun esnediğini farkediyorum. Göbeğim yukarı doğru toparlanıyor ve kollarımın sıkılaştığını hissediyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani yavaş yavaş oluyor değil mi ben biraz acele ediyorum sanki
Sabırlı olmakta fayda var :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banish fat boost metabolism dvd si haftada yaklaşık 2.5 kilo verdiriyormuş.
bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı ?
mesela 30 days i yapsak yanında da bunu yapsak çok mu ağır olur?
24 şubatta başladığım yürüyüş ve jillian Michaels egzersizleri sonuçları ni paylasayim sizle. 24 subat ölçüler :
Kilo:64.5 bel:70 göbek :85
Kalça:101 baldır:60
Bugün ölçüler
Kilo:59.5 bel 63 göbek 74
Kalça 94 baldır 51
Son 2 haftadır diyet degil ama yediklerimi yariya indirdim bol su içiyorum.
En cok incelme gobekten oldu. Oda jillian sayesinde.
30 days sharedi bitireli yaklaşık 1 hafta oldu.şimdi killer abs ye başladım.geçen hafta paylaşacaktım bu ölçüleri ama unuttum gitti.kesinlikle jillianı herkes tanımalı :)
24 şubatta başladığım yürüyüş ve jillian Michaels egzersizleri sonuçları ni paylasayim sizle. 24 subat ölçüler :
Bugün ölçüler
Kalça 94 baldır 51
30 days sharedi bitireli yaklaşık 1 hafta oldu.şimdi killer abs ye başladım.geçen hafta paylaşacaktım bu ölçüleri ama unuttum gitti.kesinlikle jillianı herkes tanımalı :)
amman yarebbi harikasın.
hemen maşallah diyeyim nazar deymesin.
ben de yarın başlamak istiyordum yazdıkların acayip moral oldu.son iki hafta diyet demişsin ondan önce hiç diyet yapmadın mı canım.bir de boyunu yazar mısın, kilo verme potansiyeli açısından değerlendiricem.
Aslında diyet derken yediklerimi yarıya indirdim. Aksam 6dan sonra hicbirsey yemedim.
Boyum 1, 69.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevabın için teşekkür ederim.
aslında boyuna göre değerlendirdiğimizde fazla değil hatta ideal sınırları içindeymiş kilon, yani fazla yağın olmamasına rağmen 4-5 kilo vermen harika.
benim boyum da 1.72, 4 ay önce doğum yaptım 81 kiloyum şimdi, doğumdan önce 66 kiloydum. yağ kütlem daha fazla olduğu için en az senin kadar kilo verebilirim diye umuyorum.ben de emziriyorum şimdi, şekeri ve ekmeği kessem bir de 6dan sonra yemezsem başarabilirim sanırım jillianla birlikte.
Bugün ölçüler
Kalça 94 baldır 51
ya gerçekten çok güzel kilo vermişsin yaklaşık 20 günde 5 kilo müthiş, tebrik ederim
ben de günde 4 mile walk at home ile yürüyorum. acaba yanında jillian yapsam ben de böyle hızlı kilo verebilir miyim, bi fikriniz var mı acaba ?
Bugün ölçüler
Kalça 94 baldır 51