Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba kızlar bencede jillianın hareketleri süper müthiş ter attırıyor
ben bi düzenli yapamadım
çocuk iş güç derken
ama şimdi başladım 1. level 3 bitti bugün 4ü yapıcam inşalah
haftada birgün mola veriyormusunuz
ya da bikaç gün yapamazsanız kaldıgınız yerdenmi sayıyorsunuz ?

merhaba kızlar bencede jillianın hareketleri süper müthiş ter attırıyor
ben bi düzenli yapamadım
çocuk iş güç derken
ama şimdi başladım 1. level 3 bitti bugün 4ü yapıcam inşalah
haftada birgün mola veriyormusunuz
ya da bikaç gün yapamazsanız kaldıgınız yerdenmi sayıyorsunuz ?

Ben her level arasında 1 gün mola vermeyi planlıyorum ama burada haftada 1 de mola verenler var sanırım

24 şubatta başladığım yürüyüş ve jillian Michaels egzersizleri sonuçları ni paylasayim sizle. 24 subat ölçüler :
Kilo:64.5 bel:70 göbek :85
Kalça:101 baldır:60

Bugün ölçüler
Kilo:59.5 bel 63 göbek 74
Kalça 94 baldır 51
Son 2 haftadır diyet degil ama yediklerimi yariya indirdim bol su içiyorum.
En cok incelme gobekten oldu. Oda jillian sayesinde.
30 days sharedi bitireli yaklaşık 1 hafta oldu.şimdi killer abs ye başladım.geçen hafta paylaşacaktım bu ölçüleri ama unuttum gitti.kesinlikle jillianı herkes tanımalı :)

süper süper süper ben daha yeni keşfettim jillianı bugün başlıyorum ve okuduklarıma şaştım süper sonuçlar killer abs hangisi acaba diğerini torrentten indirdim de onu göremedim. teşekkürler.

Bende pazar günü başlamayı düşünüyorum ama sonuç alanlardan fotoğraf görebilirmiyim acaba motivasyon açısından.Daha önce defalarca denedim ama 5.günde hep pes ettim :KK43:

Benim de 1/3 bitti. Bacaklarımı hissedemiyorum squat yaparken resmen nefret ediyorum. Penguen gibi yürüyorum bacaklarımı acıtmamak için :KK70:
Ölçülmedim ama giyilen şeylerden falan belli olur bence 30 gün sonunda. Herkese kolay gelsin.:KK3:

1/2 bitttii. Bugunki sporumu yapmis olmanin verdigi huzurla uyuyabilirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnn kızlarrr
1/3 te bitti. Sabah erken kalkıp yaptım. Ama gecede jillian yapıp yatmıştım sabah kalkar kalmaz yapınca çok zorlandım kesildim resmen :KK43:

:)) halbuki tam tersi olmali, sezon zayiflama sezonu :)

3.levelin 1.gününü tamamladim, cok zor umarim yarida birakmam..

Canım ben 8. Güne geldim nasıl geçtiğini anlamıyorsun İnan ki cok zorluyor evet ama cok çabuk da bitiyor. Gerci Ilk iki levelde ileri seviyede yapan kızla yapıyordum ama bunda başlangıç seviyesindeki kızla yaptım cogu hareketi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eveeeeet bende level 1 de 1.haftamı tamamladım.6 gün yaptım 1 gün ara verdim hemen deneyimlerime geçiyorum:

ilk 3 gün zorlandım.sonrası çok kolay alışıosunuz ağrı sızı olmuyor ertesi güne gayet iyi hissediosun.
en çok üst bölgede etkili olduğunu düşünüyorum
çok üzgünüm tartım bozulmuş tam net bir rakam veremeyeceğim.ama 2 gün önce tartıldığımda 1.2 kilo vermiştim.2 günde 300 gr verdim diye düşünürsem 1 haftada 1.5 kilo verdim diyebiliriz. (tabiki diyet de yaptım)
ama verdiğim kiloya göre görüntü olarak daha çok etki ettiğini düşünüyorum.

durmak yok ben jillian'ı çok sevdim 4 gün daha yapıp 2.level a geçeceğim.
herkese güzel haftalar diliyorum :KK3:

Dediğin gibi yaz geliyor, denizi bikinili vücudunu düşün bence bırakmazsın. Son düzlüktesin zaten dayan :21:

Evet motivasyon olmam icin bisürü sebebimiz var, önemli olan sürekli hatirlamak.
Dayanmaya calisicam insallah:KK31:

Canım ben 8. Güne geldim nasıl geçtiğini anlamıyorsun İnan ki cok zorluyor evet ama cok çabuk da bitiyor. Gerci Ilk iki levelde ileri seviyede yapan kızla yapıyordum ama bunda başlangıç seviyesindeki kızla yaptım cogu hareketi.

Sen sona gelmissin bile canim, devam edecekmisin peki ?
Bende dün zorlandiklarimda sarisin kizin yaptiklarini yaptim, suan kollarim o kadar agir ki anlatamam :)
Basen,bacaklar ve kollari cok iyi calistiriyor jillian ablamiz

X