Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bi de bisey sormak istiyorum benim bacaklarim ve kollarim zaten zayif. Kaslansin isterim ama incelsin istemem bu programda incelir mi bilmeden? Kilomdan da memnunum aslinda ben gobek ve basenden incelmek istiyorum sadece

Son düzenleme:
Daha yolun başındayım 1/4 tamamlandı bacaklarda ve kollarda hala ağrılar var bırakmadan devam etmek istiyorum. İlk güne göre hareketleri daha kolay yapıyorum. İncelen arkadaşları duyunca azim tavan yapıyor birde boğazdan kesebilsem süper olacak hafta içi iyi ama hafta sonu çok yedim. Şu 10 gün geçsede ölçüm alsam diye sabırsızlanıyorum.

bu konuyu ozlemisim :) ben yazın hem bunu hep ripped i bitirdim. cok fazla kilo vermemistim ama yari yariya incelmistim resmen tum dolabimi degistirmek zorunda kaldim.bu programi yapiyorum ama kilo veremiyorum diyenler uzulmesinler ayni sorunu ben de yasadim ilk 1 ay nerdeyse hic kilo veremedim diyet yapmama ragmen.devam edin ne kadar sıkılastirdigini goreceksiniz :)
ikinci olarak da ilk gunler yerinizden oynayamicak merdiven cikamicak hale geliyosunuz pes etmeyin yapmaya devam edin.ara verirseniz tekrar baslayamazsiniz.zaten 10.dkdan sonra aci hissetmiyosunuz adrenalinden dolayi spor sonrasi keyfi dusunun :) ben 1 gun bile birakmadim sonra usengeclige donuyo çünkü.eve gec geldiysem bile yapip oyle uyudum.
bi de uyarmak isterim kalple tansiyonla ilgili sorununuz hastaliginiz varsa ya yapmayin yada arkadaki beginner a gore yapın mazallah sonra. ben hic tam yapamadim bazen beginner a gore bazen jillian a gore yaptim..ona ragmen degisimim cok acikti :)
simdiye gelirsek biraktim buna uygun ortamim yok fitness yapıyorum ama okul zamani firsatim oldukca.tabi kilo aldim 5 kilo falan.ama gene olsa ortamim gene bunu yaparim dusunuyorum da.kisacasi yapin pes etmeyin jillian bi harikadir degisimi kendiniz goreceksiniz.

Bende bugün başlıycam inşallah daha önce defalarca başladım en fazla 5. günü görebildim,denemiş ve sonuaç almış insanların deneyimelrini yazması iyi motive ediyor teşekkürler...

dvd mi bu peki nerden ulaşabiliriz internette varmı bende doğum yapalı iki ay oldu göbek çevremde minik bi simit var sanki elliyedi kiloyum ama kaslarım gucsuz kaldi ve hamur gibiyim. işime yarar mi ki

Bunu duyduğum çok iyi oldu bugün 5.gündeyim ama yarıda bırakmaktan çok korkuyorum. Ağrılar hala devam ediyor ama bunları duymak motive ediyor. Kilo vermekte isterim. Bakalım hadi hayırlısı.

Arkadaşlar merhaba . 14 Martta diyete ve spora başladım 66.7 ile şimdi 61 kg'ım. 30 day shrede başlamıştım ama yarıda bırakmıştım yarın başlıyorum inşallah bırakmayacağım. ben tartıda da değişiklik görmek istiyorum bunun için Leslie'nin hızlı videolarından da yapacağım Jllian'a ek olarak. Jillian yaparken kilo veren arkadaşların önerilerine de açığım.

Bir sorum olacak; benim dumbellım yok fakat ele takılan 1,5 kg'lık ağırlık manşetlerim var. bu manşetleri elime takmayıp elimde tutar şekilde kullansam dumbell yerine, uygun olur mu?

Merhabalar 5 gündür jillian yapıyorum ama görünen o ki bu kilolar sadece jillian ile gitmeyecek diyette şart. Diyet olarak ne yapıyorsunuz maşallah çok iyi kilo vermişsiniz.

Öncesi sonrası foroğraflarına bakınca yapmayı çok istedim bunu ama pek anlayamadım nasıl yapacağım level1 level2 level3 var ingilizce pek anlamadım level1 i açıp sonuna kadar o ne yaparsa onu mu yapacağım anlayamadım yardımcı olur musunuz :/

Kilo sorunum yok sıkılaşmak istediğim için yapıyorum diyete gerek var mıdır ?

Şimdiden teşekkürler.

Evet her leveli 10 gün yapıyorsun toplamda 30 gün diyet yapmazsan sadece sıkılaşırsın diyet yaparsan kiloda verirsin kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…