Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaşlar
Burada yeniyim bende katılmak istiyorum.
Ama linklerden indiremiyorum sayfa hatası felan diyo bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

http://www.bittorrent.com/intl/tr/downloads/win önce burdaki programı indir download now yazan yerden sonra programı kurduktan sonra http://kickass.to/30-day-shred-jillian-michaels-t5704362.html bu linkte download torrent de o indirdiğin programda açılacak inen sey. Bütün leveller tek parça halinde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Nasıl gidiyo millet.
ben bugün tekrar başlıyorum 2yıl önce yapmıştım en son.işe yarıyordu ve huzurlu oluyordum spor yaptığım için.ozaman 80den 60a düşmüş ve kilo vermem durduğu için buna başlamıştım ozaman hem sıkılaşmış hemde 56ya inmiştim;sonra bidaha hiç yapmadım ve homili gırtlak yiye yiye 1yılda 65lere çıkmıştım.neyseki geçen aylarda çok dikkat ederek 54e indim inceldimde şimdi kilo problemim yok şuanda ama göbekte kas yapmak istiyorum çok çok ince ve fit olarak kilomu ve vücudumu korumak istiyorum bismillah.yılmadan 1ay yapıcam dün fotomu aynada çektim göbeğimi bacaklarımı boydan önden ve arkadan yandan çektim.1 ay sonra değişim nasıl olucak merak ediyorum...

Sag ol canım ben de sevmiyorum ekmek yemeyi doktor verdigi için mecbur. Bazen sabahları ben de iki yerine bir dilim yiyorum. Bu halk ekmeğin light tost ekmegi. Gerci doktor ekmek turu farketmez demişti ama.
Senin menünü kendin mı oluşturdun? Iki Öğün de iyi bence. Bana kalsa ben de iki öğün yerdim valla

Ben kendi menümü kendim olusturdum canim, simdiye dek edindigim bilgileri kullaniyorum.
Bundan 4 sene önce kendi menümle ve sporla tam 7-8 kilo vermistim ah o günlere geri dönücem insallah.
Yavas ama etkili bir bicimde gitmisti kilolarim. Sonrasinda herseyi yememe ragmen kilo almiyordum.
Evlendikten sonra aksam abur cubur tatlilar derken 3 sene sonra geri aldim eski kilomu..

2 saat miiiii :KK30::KK30::KK30::KK30:
Ucunda annemle kapışmakta olsa akşamları okadar yemem hayatta artık :KK50:

Yulaf ezmesini eskiden bende hiç yiyemezdim. Şimdi içine bol yeşil elme kuru kayısı üzerinede tarçın serpince tadı aşırı güzel oluyor dene canım

Canim meyveyi cok seviyorsan, az miktarda sabahlari tüktemen en dogrusu.
Aksam yenilen meyve karacigere yag olarak geri dönüyor maalesef

Nasıl gidiyo millet.
ben bugün tekrar başlıyorum 2yıl önce yapmıştım en son.işe yarıyordu ve huzurlu oluyordum spor yaptığım için.ozaman 80den 60a düşmüş ve kilo vermem durduğu için buna başlamıştım ozaman hem sıkılaşmış hemde 56ya inmiştim;sonra bidaha hiç yapmadım ve homili gırtlak yiye yiye 1yılda 65lere çıkmıştım.neyseki geçen aylarda çok dikkat ederek 54e indim inceldimde şimdi kilo problemim yok şuanda ama göbekte kas yapmak istiyorum çok çok ince ve fit olarak kilomu ve vücudumu korumak istiyorum bismillah.yılmadan 1ay yapıcam dün fotomu aynada çektim göbeğimi bacaklarımı boydan önden ve arkadan yandan çektim.1 ay sonra değişim nasıl olucak merak ediyorum...

Hosgeldin, cok güzel kilolar vermissin azmini tebrik ederim.
Tecrübenden dolayi yine istedigin kiloya ulasacagina eminim.
Azim cok önemli:KK34:

Ben dün spor yapamadim onun yerine 40dk fazla yürüyüs yapabildim.
Bugün kaldigim yerden devam:KK55:

Ve dün tartilma günümdü 1 haftada 2 kilo gitmis arkadaslarr

Son düzenleme:
Hosgeldin, cok güzel kilolar vermissin azmini tebrik ederim.
Tecrübenden dolayi yine istedigin kiloya ulasacagina eminim.
Azim cok önemli:KK34:

Ben dün spor yapamadim onun yerine 40dk fazla yürüyüs yapabildim.
Bugün kaldigim yerden devam:KK55:

Ve dün tartilma günümdü 1 haftada 2 kilo gitmis arkadaslarr

1 haftada 2 kilo çok güzel tebrikler :KK9:

3/10 bitti. Bu başlığı seviyordum. Başlangıçta ölçüm yapmadığım için ölçümlerimi Jillian ripped in 30 programında yapicam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dün başladım bende bugün 2.gün yapabilirim umarım bacaklarımdaki ağrı dışında çok zorlamadı. Umarım bu sefer bırakmadan devam edebilirim. Yapıp bitiren arkadaşlar motive için resim yada ölçü yazabilirlerse çok güzel olur.

Level 3ün 4. Günündeyim. Hiçbirşekilde diyet yapmamam rağmen sabah tartıda -500 görünce bide ölçülerimi alıp kıyaslayayım dedim. Göbekten 6 cm incelmişim :) allahım nasıl mutlu oldum anlatamam :) 30 days shareden sonra rippede geçmeyi planlıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Level 3ün 4. Günündeyim. Hiçbirşekilde diyet yapmamam rağmen sabah tartıda -500 görünce bide ölçülerimi alıp kıyaslayayım dedim. Göbekten 6 cm incelmişim :) allahım nasıl mutlu oldum anlatamam :) 30 days shareden sonra rippede geçmeyi planlıyorum.

Kalça ve bacaktan incelme var mı?
Tebrikler çok güzel gelişme

Öncelikle çok tebrik ederim acayip gaza geldim.Ama varsa önceki sonraki foto koyarsan farkı görmek adına süper olur...:KK9::KK9::KK9:

X