- 27 Kasım 2012
- 155
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.981
Günaydın Kızlar
ripped 2/2 bittiben de bittim ,sabah kalkamıyorum yataktan
8 lira fiyatı gayet uygunmuş ya .Orda türkçe altyazı da vardır. Püf noktalara dikkat ederek yaparsın.. senin aldığın shread'dır.. 6 week six pack ayrı oluyor... bende var onlar istersen mail atabilirim :13: sende yaşlıysan artık
sen o cd'yi 30 gün boyunca yapacaksın ..3 seviye var her seviye 10 günunutma burayı sık gel
merhaba arkadaşım. bilen birine söyle bilgisayarının DNS ayarlarını değiştirversin sana. O zaman izleyebilirsin. Biraz sanki kural çiğner gibi oldum ama yapacak bişey yokverirsin ceza olur biter. ne gerek var kapatmaya? Neyse artık.
Günaydın , jilianı nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Sayfanın hala faal olduğunu görünce de siteye üye olup size bir merhaba diyim dedim 😊 level 2de 5.günüm bugün, merhaba ben geldim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar o kadar çok sayfa varki okumaya çalıştım bulduğum linkleri şu an torrent ten indiriyorum. (707.sayfadaki tüm linkler)
şimdi sizin söylediğiniz bütün linkler var mı yani eksiksiz indiriyormuyum o linklere göre ?
her seviye 10 gün yapılacak demişsiniz toplam 3 seviye 30 gün şeklinde tamamlıycam sanırım.
indirdiğim videolar aşağıda : Eki Görüntüle 1066684
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
Maşallah canım hepsini indiriyorsun :) şimdiden kolay gelsin :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim cevabın için :) indirdikten sonra hangisinden başlayacağımı anlamazsam yine buraya yazarım.insin bakalım dosyalar bende inşallah yarın başlıyorum :)
Şimdilik yeter bence bu indirdiklerin bence 30 day shred ile başla ben 3.leveldeyim bitince ripped in 30a geçmeyi düşünüyorum. :) yukarda bütün dvdlerinin isimlerini paylaştım canım fotoğrafla
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın , jilianı nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Sayfanın hala faal olduğunu görünce de siteye üye olup size bir merhaba diyim dedim 😊 level 2de 5.günüm bugün, merhaba ben geldim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tATLIM ÖNCELİKLE KADINLAR KULUBÜNE HOŞ GELDİN uMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNLEVEL 2 DEYMİŞİN BEN LEVEL 1 DEYİM VE 6 . GÜNÜMDEYİM AÇIKCASI MORALİM ÇOK BOZULUYO SENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI