Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Benim de bugun level 2 son günüm. Yarın 3'e başlıyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağol fıstığım :)

Valla 6 week ve saz arkadaşları varsa mail atarsan çok sevinirim tatlım :) ben sana mail adresimi atayım özelden, çok sağol

Sorma, birinden duymuştum dvd yi, türkçe dublaj bile var bu akşam başlıyorum, genç aktif dinamik heyecanlıyım :)))) Veee dolayısıyla burdayım :)

Sağol canım, evden değiştireyim o halde, oğlum halleder :)

Günaydın , jilianı nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Sayfanın hala faal olduğunu görünce de siteye üye olup size bir merhaba diyim dedim 😊 level 2de 5.günüm bugün, merhaba ben geldim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin aramıza :)

Off off adet günüm geldi, hem siskinlik var hemde acaip istahim acik :/
az önce cikolata dilim kek ve baska kacamaklar oldu, toparlayin beni kizlarrr
birazdan 2.levelin 6.gününü tamamlicam ama bosuna yapiyormusum gibi geliyo

merhaba arkadaşlar o kadar çok sayfa varki okumaya çalıştım bulduğum linkleri şu an torrent ten indiriyorum. (707.sayfadaki tüm linkler)
şimdi sizin söylediğiniz bütün linkler var mı yani eksiksiz indiriyormuyum o linklere göre ?
her seviye 10 gün yapılacak demişsiniz toplam 3 seviye 30 gün şeklinde tamamlıycam sanırım.
indirdiğim videolar aşağıda :
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Maşallah canım hepsini indiriyorsun :) şimdiden kolay gelsin :))

çok teşekkür ederim cevabın için :) indirdikten sonra hangisinden başlayacağımı anlamazsam yine buraya yazarım.insin bakalım dosyalar bende inşallah yarın başlıyorum :)

Şimdilik yeter bence bu indirdiklerin bence 30 day shred ile başla ben 3.leveldeyim bitince ripped in 30a geçmeyi düşünüyorum. :) yukarda bütün dvdlerinin isimlerini paylaştım canım fotoğrafla

tamamdır bende aynı şekilde başlayayım :) inşallah güzel sonuçlar alırım herkes çok memnun kalmış

tATLIM ÖNCELİKLE KADINLAR KULUBÜNE HOŞ GELDİN uMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN LEVEL 2 DEYMİŞİN BEN LEVEL 1 DEYİM VE 6 . GÜNÜMDEYİM AÇIKCASI MORALİM ÇOK BOZULUYO SENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI

Tabikide var, vücudumun esnediğini farkediyorum. Göbeğim yukarı doğru toparlanıyor ve kollarımın sıkılaştığını hissediyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…