Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Haftada 1 gün ya da 2 gün dinlenmelisiniz. Jillian da kesinlikle dinlenilmeli diyor

Tiroid sorunu olabilir. Benimde hipotirodim var, ne yesem yariyor. Metabolizmam yavas calisiyor.
Hizlandirmanin bircok yolu var, en önemlisi erkenden sabah kahvaltisi bol su,egzersiz.

Buyrun benim :))) Gecmis olsun canim. Gecer 2 güne..
Cok fena dimi ? Kaslarini calistirdiginin göstergesi

fena halde kendimi yaşlı nneneler gibi hissettim oturup kalkamiyorum ya aslında sonlara doğru biraz salladim yapamadigim için orda ki iki kız çok güzel yapiyo gene de etkisi olur m .s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Tebrikler. eksi 5 kilo ve baya bi sIKIlasma olmustur eminim..

Sarisin kiz varya, o daha basitini yapiyo. Yoruldugunda onu takip et. Biraz yavas adimlarla yine sonuc verir bence.

Dün ara verdim, hep disardayim. Bir hayli yürümüs oldum.
Birazcik kacamaklarim da oldu, bugünü hafif gecistirmeye calisicam.
Kolay gelsin

Kızlar bugün 2.günüm aslında cumartesi başlamıştım ilk günüme ancak o kadar şiddetli ağrıyla uyandım ki pazar günü bir gün ara vermek zorunda kaldım iyiki vermişim vermeme rağmen bugn yürümekte zorluk çektim BAYA :) ama bugün ilk güne karşın daha iyi yapmaya başladım tabi hala Jullian gibi değil Şimdi ben bu arada karın kaslarımı çalıştırmak istiyorum onun içinde 30 day shred egzersizini yapmalıyım demi ?

kızlar 3.levele geçmiştim
çok istikrarli şekilde devam ediyordum
ama sanırım bu spor bana göre değil. dizlerimi ve belimi incittim.
2 hafta boyunca ne yürüyebildim ne oturabildim. acıdan agladığımı biliyorum
doktora gittim 7 tane iğne yedim..
zaten omurgamda sorun vardı. iyice arttı

benim tavsiyem kemiklerinizde belinizde bir sorun varsa yapmayın. dizlerinzde agrı hissederseniz birkaç gün dinlendirin.

Geçmiş olsun. Ben dizlik aldım, artık onu takıp yapıyorum, iyi oluyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım :)

Ne güzel bak 6 cm incelmişsin bile, nasıl da keyifli anlatmışsın :)

Ben cd sini aldım d&r dan 8 tl ye, 3 parça var sanırım orada, yeni geldi bakamadım, yarın başlıycam ama bu 6 week six pack yoktur dimi onda :) Youtube da yasaklı nerden bakıp da yapıcam şimdi bu 6 week i yaw :)

Bende olan 3 parçanın ilki mi shread dediğin :) nasıl komik dimi sorularım, ablana öğret kuzucuğum, yaşlı ama fit olsun

Seviyorum seni güzellik, yeniden karşılaşmak çok hoş, öpüyorum bitanem

Günaydın Kızlar
ripped 2/2 bitti ben de bittim ,sabah kalkamıyorum yataktan

8 lira fiyatı gayet uygunmuş ya .Orda türkçe altyazı da vardır. Püf noktalara dikkat ederek yaparsın.. senin aldığın shread'dır.. 6 week six pack ayrı oluyor... bende var onlar istersen mail atabilirim :13: sende yaşlıysan artık

sen o cd'yi 30 gün boyunca yapacaksın ..3 seviye var her seviye 10 gün unutma burayı sık gel

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım. bilen birine söyle bilgisayarının DNS ayarlarını değiştirversin sana. O zaman izleyebilirsin. Biraz sanki kural çiğner gibi oldum ama yapacak bişey yok verirsin ceza olur biter. ne gerek var kapatmaya? Neyse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…