Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Günaydın Kızlar :KK3::KK3:
ripped 2/2 bitti :KK12::KK12: ben de bittim ,sabah kalkamıyorum yataktan :KK37:

:KK19::KK19::KK54: 8 lira fiyatı gayet uygunmuş ya .Orda türkçe altyazı da vardır. Püf noktalara dikkat ederek yaparsın.. senin aldığın shread'dır.. 6 week six pack ayrı oluyor... bende var onlar istersen mail atabilirim :13::KK8: sende yaşlıysan artık :KK9: :KK9:

sen o cd'yi 30 gün boyunca yapacaksın ..3 seviye var her seviye 10 gün :KK23: unutma burayı sık gel :KK16::KK16:

Sağol fıstığım :)

Valla 6 week ve saz arkadaşları varsa mail atarsan çok sevinirim tatlım :) ben sana mail adresimi atayım özelden, çok sağol :KK16:

Sorma, birinden duymuştum dvd yi, türkçe dublaj bile var :KK34: bu akşam başlıyorum, genç aktif dinamik heyecanlıyım :)))) :KK55: Veee dolayısıyla burdayım :)

merhaba arkadaşım. bilen birine söyle bilgisayarının DNS ayarlarını değiştirversin sana. O zaman izleyebilirsin. Biraz sanki kural çiğner gibi oldum ama yapacak bişey yok :KK52: verirsin ceza olur biter. ne gerek var kapatmaya? Neyse artık.

Sağol canım, evden değiştireyim o halde, oğlum halleder :) :KK16:

Sağol canım, evden değiştireyim o halde, oğlum halleder :) :KK16:[/QUOTE]

tamam benimd eşim değiştiriverdi izleyebiliyorum artık :KK34:

Günaydın , jilianı nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Sayfanın hala faal olduğunu görünce de siteye üye olup size bir merhaba diyim dedim 😊 level 2de 5.günüm bugün, merhaba ben geldim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın , jilianı nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Sayfanın hala faal olduğunu görünce de siteye üye olup size bir merhaba diyim dedim 😊 level 2de 5.günüm bugün, merhaba ben geldim 😊

Hoşgeldin aramıza :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

attachment.php

Off off adet günüm geldi, hem siskinlik var hemde acaip istahim acik :/
az önce cikolata dilim kek ve baska kacamaklar oldu, toparlayin beni kizlarrr:KK50:
birazdan 2.levelin 6.gününü tamamlicam ama bosuna yapiyormusum gibi geliyo

Bende aranıza katıldım 1.level bitti yarın 2.1 deyim bugün ilave olarak killer abs yaptım yapabildiğim zamanlar yapıcam

merhaba arkadaşlar o kadar çok sayfa varki okumaya çalıştım bulduğum linkleri şu an torrent ten indiriyorum. (707.sayfadaki tüm linkler)
şimdi sizin söylediğiniz bütün linkler var mı yani eksiksiz indiriyormuyum o linklere göre ?
her seviye 10 gün yapılacak demişsiniz toplam 3 seviye 30 gün şeklinde tamamlıycam sanırım.
indirdiğim videolar aşağıda : $indirik.jpg
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

merhaba arkadaşlar o kadar çok sayfa varki okumaya çalıştım bulduğum linkleri şu an torrent ten indiriyorum. (707.sayfadaki tüm linkler)
şimdi sizin söylediğiniz bütün linkler var mı yani eksiksiz indiriyormuyum o linklere göre ?
her seviye 10 gün yapılacak demişsiniz toplam 3 seviye 30 gün şeklinde tamamlıycam sanırım.
indirdiğim videolar aşağıda : Eki Görüntüle 1066684
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Maşallah canım hepsini indiriyorsun :) şimdiden kolay gelsin :))

Maşallah canım hepsini indiriyorsun :) şimdiden kolay gelsin :))

çok teşekkür ederim cevabın için :) indirdikten sonra hangisinden başlayacağımı anlamazsam yine buraya yazarım.insin bakalım dosyalar bende inşallah yarın başlıyorum :)

çok teşekkür ederim cevabın için :) indirdikten sonra hangisinden başlayacağımı anlamazsam yine buraya yazarım.insin bakalım dosyalar bende inşallah yarın başlıyorum :)

Şimdilik yeter bence bu indirdiklerin bence 30 day shred ile başla ben 3.leveldeyim bitince ripped in 30a geçmeyi düşünüyorum. :) yukarda bütün dvdlerinin isimlerini paylaştım canım fotoğrafla

Şimdilik yeter bence bu indirdiklerin bence 30 day shred ile başla ben 3.leveldeyim bitince ripped in 30a geçmeyi düşünüyorum. :) yukarda bütün dvdlerinin isimlerini paylaştım canım fotoğrafla

tamamdır bende aynı şekilde başlayayım :) inşallah güzel sonuçlar alırım herkes çok memnun kalmış

tATLIM ÖNCELİKLE KADINLAR KULUBÜNE HOŞ GELDİN uMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN:KK16: LEVEL 2 DEYMİŞİN BEN LEVEL 1 DEYİM VE 6 . GÜNÜMDEYİM AÇIKCASI MORALİM ÇOK BOZULUYO SENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI:KK43:

tATLIM ÖNCELİKLE KADINLAR KULUBÜNE HOŞ GELDİN uMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN:KK16: LEVEL 2 DEYMİŞİN BEN LEVEL 1 DEYİM VE 6 . GÜNÜMDEYİM AÇIKCASI MORALİM ÇOK BOZULUYO SENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI:KK43:

Tabikide var, vücudumun esnediğini farkediyorum. Göbeğim yukarı doğru toparlanıyor ve kollarımın sıkılaştığını hissediyorum :)

X