Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar
ben eski jillianlarcılardanım.
şu aralar tekrar başladım fakat biraz değişiklik yaparak.
jilian ve tranbolini birleştirdim.
cardioların hapsini tranbolin üzerinde yapıp geri kalanları videodaki gibi yapıyorum.inanılmaz keyifli bir hale geldi spor yapmak benim için.evinde tranbolini olanlara şiddetle tavsiye ederim.
ve bu 30 day shred hızlı sonuçlar için inanılmaz bir program.geçen sene yine bu zamanlarda 30 gün yaptım ve beni bütün yaz götürdü.
herkese bol incelmeler sıkı vücutlar dilerim

Ya kızlarrr feleğimm şaştı bu kadar zormuymuş ya ben yaparken çokk zorlandım ilk günüm normaldir muhakkak ama artıkkk bi yerde düşecek gibi falan oluyorum bacak için oln hareketlerini yapıyorum ben merak ettiğim bir şey varr tamı tamına yapan var mı bunları ya ben çok zorlandım hatta biraz otrdum öyle devam ettim acayip derecede de terledim bu zamana kadar saman gibi yaşamışız ya hiç bir harekete yatkın değil vücut

Gercekten eglenceli olmali. Trampolin olsaydi bende uygulardim hemen.
Bende eski jilliancilardanim ve ben 1 seneden fazla formumu korudum hemde herseyden yiyerek.
Simdiki aklim olsa sansimi bu kadar zorlamazdim tabiki :) Kolay gelsin..

Teeşekkür ederiiimm yaa alıştı mı vücut ben çok zorlandım ilk gündn

Canim ilk günler yorulman cok normal, merak etme kondisyonun oldukca alisacaksin.
Benim ilk 3 günüm zor gecti, hem spor yaparken hem spor sonrasi her yerim tutuldu özellikle alt popo kismi.
Bu vücdunun ne kadar hamladigini göstergesi maalesef, sonra spor yaptikca esniyosun sorun kalmiyor yani.
Ben sonuna kadar getirmeye calisiyorum, basim dönerse yarida keserim ancak ama bence sonuna kadar devamini getirmeliyiz ki tam sonuc alalim.

Şu an ayaklarım tutmuyo resmen nasıl duş alıcam bilmiyorum zamanla vücut alışır inşallah dediğiniz gibi çünkü tam olarak yerine getiremiyorum

Ben anlamadim pek hergun bir level mi yapicaz sonra 3 de basami donucez.birde leslie nin videolarini indirebilecegim biryer varmi onunla baslayip sonra buna gecmek niyetindeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır canım on gün birinci level on gün ikinci level on gün üçüncü level. Ayrıca leslieyi de mesajda attığım gibi Google'dan torrentini arayarak indirebilirsin ya da online olarak da var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Jillian haricinde başka bir spor programı uygulayan var mı? Jillianla beraber

Son düzenleme:
Ay benim de bugun 6 bitti nasıl gidiyor alisabildin mi ben hala zorlanıyorum ya

1.leveldemisin ? Henüz tam anlamiyla alisamadim, 1.levelden snra biraz ara verdigim icin 2.de zorlaniyorum.
Araliksiz 10 günden sonra iyice alismis olurum. Spor öyle bisey ki alisinca birakamiyorsun

Şu an ayaklarım tutmuyo resmen nasıl duş alıcam bilmiyorum zamanla vücut alışır inşallah dediğiniz gibi çünkü tam olarak yerine getiremiyorum
Ertesi gün tutulma olacak, simdiden haberin olsun. Ben yürüyememistim hahah

şu an bir şey yok sabah mi olur ki?

2.leveldeyim canım çıkıyor ama gene de memnunum halimden:)

Benim 30 days shared bitti. Pazartesi ripped e geçeceğim inşallah. Ben basladigimda 64 yada 65 tim. Suan 60.5 kg yim. Yürüyüşle birlikte baya inceldim. Vücut ölçülerimi yarın alıp yazacağım.

Günaydın kızlar benimde bugün 1. Levelin 6. Günü ...tam bir nisanda başladım yapmaya ara vermeden bitirip 30 nisanda sonlandırmayı düşünüyorum.bu sabah uyandığımda sporun etkisini vücudumda hissettim. Karın kaslarımda toparlanma var gibi.henüz çok erken tabii ancak demek istediğim farklı uyandım bu sabah...
Ben 30 day shred sabah 8 de yapıyorum arkasından debii ile 12 dakikalık karın egzersizi ve strech yapıyorum. Akşamlarıda leslie ile 3 mil yürüyüş yapıyorum.ölçülerimi 30 nisandan sonra paylaşırım.diyete gelince diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.zaten ben şeker kullanmıyorum ,asitli içeçekte sevmiyorum.yağlı yemek kesinlikle yiyemem.neden kiloluyum anlamış değilim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…